Perussuomalaiset

Toni Seppänen

Totuudenkieltäjät taakkanamme - päättäjät lampaina

Ongelmaa ja epäkohtaa maahanmuutosta sekä sokeista päättäjistä.

Tässä muutaman viime viikon aikana olen ollut erinäisissä kokouksissa (Espoossa), lautakunnissa ja kaupunginvaltuustossa on kaikissa käsitelty rahan puutetta ja sen tuomia ongelmia palveluiden toteuttamiseen.

On ollut sitten kyse kaupungin taloudesta tai toimialakohtaisista haasteista niin valitettavan moni haasteeksi kutsuttu on rehellisesti sanottuna mahdottomuus haasteen sijaan jollei radikaaleja muutoksia toteuteta.

Hyvinvointivaltion yhteiskuntarakenteet rapautuvat vauhdilla nyt.

Suoraan sanottuna meillä on liikaa paskahousuja päättäjinä, kun päätöksenteko perustuu johonkin muuhun kuin faktoihin ja todennäköisyyksiin on tulos sen näköistä joihin olemme saaneet viimeisen 10-15v. aikana tottua.

Kaupunginvaltuustossa perussuomalaisen Simo Grönroosin käyttämän maahanmuuttoon liittyvän puheenvuoron jälkeen demareiden edustaja Martti Helström huusi Heil Hitler ja kaikki muut olivat pöyristyneitä perussuomalaisten puheista.

Kuitenkin virkamiehet toivat esiin juuri ne ongelmat joista perussuomalaiset ovat vuosikausia puhuneet ja varoitelleet.

Pöyristyttävää on tyhmyys ja totuudenkieltäminen, ei mikään muu.

Totuus pohjana on kuin rakentaisi peruskalliolle, usko pohjana on kuin rakentaisi suolle vailla paalutusta.

– – –

Muutama esimerkki Espoosta, voimavara vai kivireki ?

– väestönkasvu on n.5000 henkeä vuositasolla joista 75% on ulkomaalaistaustaista

– päivähoidossa on 5/2015 520 lasta enemmän kuin 5/2014 joista 500 ulkomaalaistaustaisia ja 20 suomalaista !!!

Tässä porukassa on paljon lapsia jotka eivät osaa sanaakaan Suomea eli vaativat lähes jatkuvaa kädestä pitämistä, onpahan siellä tulkkejakin päiväkodeissa.

Palveluiden kysyntä kasvaa räjähdysmäisesti mutta tulot eivät, väestönkasvun pitäisi tarkoittaa verotulojen kasvua eikä kokonaisvaltaisien menojen kasvua!

– – –

”Kaavoittaminen segregaation ja aluekohtaisen ghettoutumisen työkaluna, talouden sopeuttaminen, kotouttaminen, Eu:n taakanjako, maahanmuuttajien korkea työttömyys, kielitaidottomuus,uskonnon tuomat todelliset ristiriidat, tempputyöllistäminen,perheen yhdistäminen, sosiaalitukien väärinkäyttö, vapaan liikkuvuuden tuoma rikollisuus, raiskaus, väkivalta- ja huumerikollisuus, maahanmuuttajien vaatima erikoishuomio kaikilla toimialoilla – suuremmat kustannukset – vaativat enemmän tuottavat vähemmän – missä voimavara näkökulma toteutuu ?” – mm. näistä asioista on puhuttu, kukaan ei ole pystynyt nimeämään yhtään konkreettista maahanmuuton tuomaa hyötyä Suomelle eikä Espoolle!

Pieni tuottava maahanmuuton vähemmistö ei pelasta kokonaisuutta!

Kaikki puhuvat ongelmista jotka sokea kepilläänkin tunnistaa huonon maahanmuuton hedelmiksi, totuudenkieltäjät lammaspäättäjät ovat toiminnallaan suurena tulevaisuuden uhkana.

Minä veronmaksajana en halua maksaa alati kiristyviä veroja suhteessa yhä pienemmällä palkalla sen takia että hyvinvointivaltiotamme kölihaalataan?

Kiristä vyötä kiristä tahtia, ja minkä takia ? Ei minkään takia!

Suomalaisen kansallisvaltion takia olisin valmis venymään hyvinkin pitkälle mutta nyt ei juuri porkkanaa tarjota. Keppiä kyllä.

Minkälaisen maan sinä haluat jättää jälkipolville, sellaisen jona olet oppinut Suomen tuntemaan vai sellaisen jossa yhä useampi saa yhä vähemmän?

Toni Seppänen – Kotisivu

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


5 kommenttia
Jaassu
#1

Ikävää huomata että muiden puolueiden päättäjiä kiinnostaa Espoossa enemmän suomen väestön korvaaminen väkivaltaisten kehitysmaiden ihmisillä kuin Suomen pärjääminen ja pitäminen kehittyneenä maana.

Espoon valtuuston edustajia pitäisi kehottaa lukemaan Paavo Tajukankaan blogia, jossa suomennetaan ruotsin median uutisia siitä miten monikulttuuri muuttaa Ruotsia, niin ymmärtäisivät hieman paremmin mihin heidän näkemyksensä johtavat.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Korutonta kertomaa
Vihainen
#2

Tällaisten tarinoiden kuuleminen herättää sisäisen rasistini. Minä valkoinen prekaari olen 30 v rahoittanut palveluja, joita tänään minulta ja lapseltani karsitaan joka käänteessä mutta kustannetaan moninkertaisina mustille vastikkeettomina elintasolahjoituksina. Valkoista miestä hädässä ei muka ole olemassakaan maailmanparantajan maailmankuvassa. Suvakiksi aivopestyt eivät tiedosta edes sitä, mistä palkka omalle tilille juoksee, se kun sujuu ”ihan itsestään” joka kuukausi. Näitä elättejä on 60 % kaikista palkansaajista ja joka ikinen virastonilkki sekä kuntapoliitikko. Tuo prosentti pitää voimaperäisesti pudottaa 40:een. Haloo, hallitus, ja eikun toimeen!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Jopi
Vihainen
#3

On kummallista,että miten sokeita monet päättäjät ovat maahamuuton suhteen. Tavalliset työssäkäyvät veronmaksajat joutuvat venymään kokoajan enemmän ja enemmän ja maksamaan maahanmuuttajien lokoisat oltavat.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#4

Suomesta tulee islamilainen tasavalta. Imaamit kertovat, miten eletään. Ympärileikkaukset, väkivalta, kaapuihin pukeminen, kivittäminen, pakolliset ruokoushetket, kaikki nämä ovat tulevia normeja.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

herra56
#5

Ennustin jo pari vuotta sitten että pakolaisvyöry tulee. Ei tuhansissa vaan sadoissa tuhansisssa ellei jopa miljoonissa. Ja Eu:n paskat päättäjät eivät saa rajoja pidettyä kiinni. Kusessa ollaan jo!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000