Perussuomalaiset

Toni Seppänen

Kuntavaalit 2017 - äänestä tai asetu ehdolle riveistämme

Seuraava teksti on julkaistu eduskuntavaalien alla 2015 ja julkaisen sen nyt uudelleen koska asiasisältö pätee.

Kaikki asiat eivät luonnollisesti koske kunnallispolitiikkaa mutta asioiden pohjavire kylläkin, linja pitää ja sitä vedetään.

* * *

Hyvä suomalainen

Päättäjien ja puolueiden valitseminen ei voi mielestäni olla tunne tai perinneasia, vaikka tunne ja perinteet ovat hyviä asioita ei niiden pohjalta sovi kuitenkaan tehdä tärkeitä päätöksiä vaan tosiasiat ja realiteetit on syytä ottaa huomioon. Ei ole viisasta myöskään äänestää sitä puoluetta jota suku,naapuri tai työkaveri äänestää vain sen takia.

Eihän kaivoonkaan hypätä sen takia että joku muu hyppäsi.

Sinä tunnet itsesi parhaiten, äänestää sitä puoluetta ja ehdokasta joka parhaiten vastaa omaa arvomaailmaasi ja maailmankuvaa.

Muista ettei ole puoluetta tai ehdokasta joiden kanssa olisit 100%:sti samaa mieltä joka asiasta, tärkeintä on että isot linjat ja asiat kohtaavat.

Kaiken hyvän edellytys on vaivannäkö eikä mikään hyvä synny tyhjästä oli kysymyksessä mikä tahansa asia joten näe se vaiva että perehdyt ehdokkaan ja puolueen linjauksiin ja linjakkuuteen linjauksissaan.

Puolueilla on tulosvastuu suhteessa puheisiin ja tekoihin joten pidetään myös heitä tulosvastuussa. Puolueiden luokatonta toimintaa ei tule palkita antamalla niille ääntänsä.

Pidetään arvokas äänemme vastikkeellisena.

Seuraavan hallituksen tärkeimpiä asioita on:

– Suomen ja suomalaisen etu on tärkein aina ja siihen tulee kaikkien päätöksien perustua. Auta ensin itseäsi jotta voit auttaa muita.

– Kansallisen suvereniteetin ja päätäntävallan varmistaminen

– Teollisuuden toimintaedellytysten parantaminen joka vaikuttaa suoraan työllisyyden parantumiseen ja on ainoa tapa saada kansantalous kestävälle pohjalle

– Maahanmuuton ongelmien ehkäisy, sosiaaliset ja taloudelliset. Tämä on yksittäisenä asiana todella merkityksellinen koska asiaan liittyvät päätökset ovat kauaskantoisia ja vaikutukset suuria kerrannollisesti

– Riittävät panostukset puolustuvoimiin, poliisiin, koulutukseen ja terveydenhuoltoon, valtion tärkein tehtävä on pitää perusasiat kunnossa joiden päälle voidaan rakentaa.

– Eu:n tulisi olla ainoastaan vapaakauppa-alue joka toimisi globaaleilla markkinoilla Euroopan teränä ja siten tulisi hallituksen myös toimia kaikkiin asiaan liityyvissä valmisteluissa ja päätöksissä.

– Toimintaedellytyksiä rajoittavia lakeja ja pykäliä tulee poistaa tai muokata siten että uudet luovat tuottavat ratkaisut ovat mahdollisia. Tarvitsemme poikkitieteellisiä lähestymistapoja monissa asioissa, vanhalla kaavalla saamme vanhan tutun tuloksen.

Oletko samaa mieltä ?

Hallitus jonka valitsemme on Suomen hallitus ja siksi sinne tulisi valita mahdollisimman paljon suvereenin kansallisvaltion tunnustajia joille tärkeintä on maan ja sen kansan etu nyt ja tulevaisuudessa.

Perussuomalainen ehdokas saattaisi vastata näkemyksiäsi parhaiten.

* * *

TÄSTÄ voit tutustua perussuomalaisiin ehdokkaisiin tai asettua itse ehdolle (Ehdokashakemukset jätettävä viimeistään tiistaina 28.2. ennen klo 16)

Osallistu keskusteluun!


3 kommenttia
Toni Seppänen Rivikansalainen
#1

https://www.youtube.com/watch?v=nIUDf_RLUyo

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Eri vaalit
#2

Mitä mieltä olet sotesta ja muista kunnallisista asioista ?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Toni Seppänen Rivikansalainen
#3

Sotesta yksittäisenä tärkeimpänä asiana pidän sitä ettei yrityksille mahdollisteta systeemin kuppaamista.

Voitko tarkentaa ”muita kunnallisia asioita” ?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000