Perussuomalaiset

Timo Riskilä

Puolueelle suuri kiitos

Hämmästys oli suuri 8 kuukautta sitten, kun minut valittiin Uudellemaalle yhdeksi vaalipäälliköistä. Toivon, että perimmäinen syy oli se, että me Hyvinkään Perussuomalaiset olemme tehneet valtavasti töitä viimeisen 2 vuoden aikana. Tästä osoituksena on se, että olemme nousseet Hyvinkään suurimmaksi ja suosituimmaksi puolueeksi. Joukkue joka pelaa joukkuepeliä voittaa. Niin mitä otsikkoni puolueesta? Olen tullut Perussuomalaisiin vuonna 2006, jolloin puolue oli vielä kovin pieni ja mainostuskin tehtiin luultavasti world-asiakirjoilla. Puolueen kasvaessa on tajuttu myös tuoda ammattimaisuus esille ja siitä nämä kiitokset puoluetoimistolle. Jouduin tutustumaan esim: vaaligalleryn tekoon uudella työkalulla, jota toivon mukaan käytetään myös seuraavissa vaaleissa. Tästä upeasta luomuksesta kehittyi vaalilehti ja kansalaisten palaute oli pelkästään positiivinen.

Myös yhtenäinen värimaailma on silmille pelkkää nannaa ja tätäkin toivoisi käytettävän entistä enemmän. Näin jokainen kansalainen tietäisi värit nähdessään, että kyseessä on Suomen paras puolue.

Lopuksi haluan kiittää myös tuhansia työtunteja tehnyttä kenttäväkeä, jonka ansiota on se, että olemme Suomen paras toripuolue.

T. Timo Riskilä

Hyvinkää

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


2 kommenttia
sitoutumaton
#1

Vaikka vaalipiiri oli eri, oletan että vastaavaa ehdokasesite pohjaa käytettiin läpi koko Suomen. Minustakin perinteinen sinertävä värimaailma on hyvä valinta, sekä se, että kaikki ehdokkaat olivat poikkeuksetta hyvin pukeutuneita kansanedustajan tehtävän edellyttämällä tavalla.

Jos suomen kansa jotakin muistaa hyvin, muistaa se Jutta Urpilaisen verkkosukat, Alex Stubbin polvihousut ja Rosa Meriläisen roiskeläpän. Minun mielestäni kansanedustajien on mieluumin syytä pukeutua varovaisesti ja tylsästi, kuin repäisevästi ja uhkarohkeasti. Tietyssä asemassa olevilta odotetaan tiettyä käytöstä vaikkei sitä erikseen ääneen sanottaisikaan.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Juho
Vihainen
#2

Kiitos porvari äpärille takin käännöstä! Saatana lahtarit!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000