Perussuomalaiset

Tatu Tyni

20.3.2021 Suomen kansa nousi sortoa vastaan

Helsingissä järjestettiin mielenosoitus nykyistä menoa vastaan. Tapahtuman hyvän hengen voi todeta tästä striimistä.
https://tokentube.net/l/3074715464/Jatkuu

Miten Suomessa ollaan tultu tähän pisteeseen, että kansa nousee sortoa vastaan?

1990-luvun lama oli itse aiheutettu, jotta Suomi saatiin ajettua Euroopan unioniin. Asian on hyvin dokumentoinut Jorma Jaakkola.
http://jormajaakkola.fi/

Mitä tapahtui Nokian kännykän alasajossa?

Asia on hyvin aukaistu Alfa TV:n ohjelmassa Isäntänä Tapani Ruokanen – vieraana Hannu Krogerus. Laamanni Hannu Krogerus kysyy EU:lta miksi poliisi ei tutki 25 000 ihmistä työllistäneen suomalaisen kännykkäyhtiö Elcotegin konkurssia?
https://www.permanto.fi/fi/player/vod?assetId=71158461
Kohdasta 14m13s eteenpäin kerrotaan, että Suomessa oikeudenmukaisuus ei toteudu. Kohdassa 16m18s aukaistaan, että Elcoteg ajettiin konkurssiin ja sen varallisuus katosi taivaan tuuliin. Kohdasta 23m50s eteenpäin puhutaan Nokian petoksesta. Kohdassa 31m48s aukaistaan mikä oli pankkien rooli Elcotegin teurastamisessa – pankkisyndikaatti teki likaisen työn. Kohdassa 39m kerrotaan, että Nokia oli tehnyt päätöksen, syistä joita ei tunneta, siirtää eurooppalainen sopimusvalmistus Kiinaan. Kohdassa 45m30s puhutaan, että Nokia on pyhä lehmä, johon ei saa koskea. Kohdassa 49m10s todetaan, että Suomen huoltovarmuus on osoittautunut kuplaksi.

Entä miten hoidetaan suomalaista teollisuutta koronan aikana?

Tässä pääministeri tukee suomalaisen teollisuuden siirtymistä ulkomaille.
https://www.youtube.com/watch?v=qGL-WgplDcc

Usean vuosikymmenen aikana Suomi on järjestelmällisesti ajettu alusmaaksi, jossa järkevät kansakuntaa edistävät asiat eivät etene. Tästä on hyvä esimerkki suomalainen koronarokote, joka edistyy kivikkoisesti. Iltalehti 15.1.2021: “Helsingin yliopiston virologian professori Kalle Saksela totesi, että rokotehanke on saanut suoraa julkista rahoitusta nolla euroa.”
https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/3181d8ce-19ce-4d41-a214-5bab78e292a9

Koronan varjolla tuhotaan lopullisesti suomalainen yhteiskunta. Kun kuntavaalejakin siirretään, mitä tahansa voi tapahtua. EU ajaa meidät eurostoliittoon.

20.3.2021 tullaan muistamaan historiassa päivänä, kun Suomen kansa nousi sortoa vastaan.

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


8 kommenttia
Nimetön
#1

Paljoko korona levisi tilaisuudessa.
Nousi kyllä koronantorjuntaa vastaan, että saadaa korona leviään oikein kunnolla.
Jos suoraa sanon niin ei ollut kyllä tilaisuudessa mitään järkeä. Turtiainen haukuin ainakin kommunistit jos en väärin kuulut.
Kyllä oli ”vasttuuton” sakki koolla. Jos tauti siellä leviää niin ei osallistuja missään nimessä pidä teholle päästään oli kuinka sairas vaan. Jos tahallaaan tautia hankkiin niin myös saa kärsiä tykönään.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Hämmentynyt
#2

Voihan asian noinkin ilmaista mutta minusta tapahtuma oli muutaman sadan hörhön kokoontuminen jossa Ano ja salaliittojen ystävät hieman meuhkasivat. Suomen kansa oli tiiviisti kotona ja piti huolta omaisista ja riskiryhmäläisistä. Sankaruutta osoitettiin noudattamalla ohjeita ja sulkuja ja välittämällä läheisistä. Tämä roskajoukko ei ensaitse kummempaa mainintaa!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#3

On ihan hyvä, jos noustaan EU:ta vastaan. Kannatettavaa.
Mutta, että ehdoin tahdoin halutaan levittää koronaa ja saada itsekin tartunta, niin se on kyllä hölmöläisen hommaa.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#4

Hullulauma siellä oli koolla, ei normaali ihmiset.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Tyytyväinen
#5

Minä olen välillä , odotellut Tatun kirjoituksia , mutta en oikein ymmärrä siitä mielenosituksesta ! Tämä 90 luvun lama ja niin, eespäin on kyllä mielenkiintoista , tietoa ! Miksei sitä tosiaaniaan , tutkita ?!?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000