Perussuomalaiset

Tapio Lämsä

Kunnallinen suojelupoliisi kouluihin?

Törmäsin tuossa Suomen Uutisissa juttuun, jossa opetus- ja kulttuuriministeriön rahoituksella on reilulla 100000 eurolla rahoitettu hanketta vihapuheagenttien kouluttamiseksi 13-18-vuotiaista Espoossa. Tämähän kuulostaa loistavalta idealta. Tässä opettajien ei tarvitse enää kiinnittää huomiota nuorten ja lasten vihaiseen puheeseen ja kirjoitteluun. Sen hoitavatkin heidän sijastaan nämä uudet koulujen salaisen poliisin eli suojelupoliisin salaiset agentit. Erittäin kannatettava idea.

Samantien kannattaa tämä projekti laajentaa koko maahan ja laittaa vuositasolla tähän huippuhankkeeseen sen 100 miljoonaa euroa suoriltaan. Samalla vihapuheesta annettavat sanktiot tulisi antaa näiden James Bondin sielunveljien annettavaksi. Kyllähän tällä säästyisi monet vihapuheet kouluissa, kun vielä vääristä sanoista annettaisiin kunnon sanktiot. Suoraan vaan ilman oikeudenkäyntiä vääristä sanoista 10 vuotta häkkiä. Eikö olekin mahtavaa touhua?

Tosipuheessa – koko idea täysin sairas jo syntyessään. Mitä nämä ”agentit” siis oikein tekisivät? Millä kriteereillä ns. ”vihapuhe” tunnistettaisiin? Johtaako koko systeemi siihen, että tästä tehdään uusi ylilyönti- ja kiusaamissysteemi kouluihin – kun toisen oppilaan mielipiteet eivät sovikaan ”agentin” mielipiteisiin?

Kokonaisuutena tämä menee niihin viime aikoina valtiotasolta tulleisiin ideoihin, jotka lähinnä muistuttavat Itä-Euroopan kommunistidiktatuurien touhua. Koko ajan yhteiskunnassa on vallalla pyrkimys, että erilaisia kyttäys-, käräytys- ja valvontasysteemejä pyritään kehittämään. Tällä tavoin ihmisiä ja nyt siis myös lapsia ja nuoria pyritään kyttäämään eri keinoilla. Lasten ja nuorten veto tähän ”vihapuheen torjuntaan” menee jo siihen pisteeseen, että yhteiskunnan taholta kehitellään valvovaa ohranaa ja ihmisten mielipiteitä pyritään tällä tavoin kyttäämään. Ja kun mielipiteesi eivät sovi tämän punavihreän ohranan agendaan – niin häkin ovi heilahtaa.

Tietysti kiusaamiseen ja muuhun pitää puuttua – mutta tällaiset ohranajärjestelmät eivät ole oikea tapa siihen. Näillä vaan tehdään Suomesta tehdään kyttäys- ja aivopesuyhteiskunta. Kyllä ihmisillä pitää olla oikeus mielipiteeseensä lapsista vanhuksiin asti ja näillä kyttäystouhuilla sananvapaus tapetaan lopullisesti. Voi jopa todeta, että Suomi ajaa jo ennen GCM-sopimuksen allekirjoitusta sopimuksen sananvapauden tappopykäliä käytäntöön. Mätäpaise siis kasvaa jo ennen synnytystä!

Nyt alkaa olla viimeiset ajat laittaa stoppi tälle poliittisen ohranan kehittymiselle. Yleisellä tasolla merkit ovat jo sellaiset, että yhteiskunnassa tämä sananvapautta rajoittava Neuvostoliitosta kotoisin oleva meininki etenee yhteiskunnan instituutioihin voimalla. Vihapuhehysteria on tästä yksi merkki. Ilman sananvapautta olemme tiellä kohti diktatuuria ja näköjään kiihtyvällä tahdilla. Laitetaan vaaleissa siis stoppi tälle. Jotain rajaa!!

Osallistu keskusteluun!


15 kommenttia
Mölyä tyhjästä
Hämmentynyt
#1

Kyllä niitä kuulemma ryhmiä on mitä pitäisi seurata tarkemmin jopa ovat bannailleet niitten pahimpia puhujia

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Tapio Lämsä yrittäjä
#2

Jokunen kirjoitusvirhe korjattu.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#3

Meillä ja koko Suomella ei ole muuta toivoa kuin PS:n mega-luokan vaalivoitto ensi kevään vaaleissa; mikään muu taho tai puolue tai kansanosa ei stoppaa tätä sairasta kehitystä. Viherpuna-ideologia on täydellistä diktatuuria ja taas käy niin, että kansa ei huomaa mitään ennen kuin on liian myöhäistä. Miksei ihmiset opi historiasta mitään?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Kotijoukot
Iloinen
#4

Suojeluskunta aktiiviseksi ja asiat ojennukseen!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Iloinen
#5

Opiskelijat tulee kouluttaa valvomaan toisiaan. Ilmiannosta tulee parhaat opiskelijat palkita kevätjuhlissa. Opiskelijoille hyvä tapa lisäansioihin. Ansioituneet voisivat saada lisäpisteitä jatko-opiskelupaikkaa hakiessa.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000