Perussuomalaiset

Tanja Aidanjuuri-Niemi

Oikein hyvää uutta vuotta rakkaat ystävät!

4 kommenttia

Vuosi 2018 on ollut hyvin tapahtumarikas. On tapahtunut hurjasti hyviä asioita, mutta on ollut myös vaikeita vastoinkäymisiä.

Voimavarani on perheeni ja tyttäreni. Ilman heitä en selviäisi.
Kiitokseni kaikille työkavereilleni. Teitä näen viikossa enemmän kun perhettäni. Kiitos työnantajille, vaikka usein olen muualla parantamassa kaikkia asioita, niin ilman työnantajiani en selviäisi kovin pitkälle.

Olen saanut kunnian tutustua mitä ihmeellisimpiin ihmisiin. Erityiskiitos minun kamppanjatiimilleni, kun siedätte kaikkia minun oikkuja.
Kiitos miehelleni, koska hän saa kaikista pahimmat kiukutteluni kuunnella.
Kiitos perussuomalaisille, että olen ansainnut ehdokkuuden eduskuntavaaleissa.

Vuosi on ollut myös myrskyisä. Olen nähnyt kuinka julmaa kilpailu voi politiikassa olla ja olen saanut useaan otteeseen kuulla olevani vääränlainen, koska olen perussuomalainen.
Olen ollut todella väsynyt ja tuntenut olevani täysin kelvoton vanhempi, koska en ole ikinä kotona. Olen itkenyt monet yöt sen vuoksi, kun en näe kuinka lapseni kasvaa. Mutta en voi olla menemättä töihinkään, koska kela ei auta minua selviytymään ja minun on itse selviydyttävä laskuista, enkä pääse millekään ohituskaistalle.

Kaikesta huolimatta olen äärimmäisen onnellinen. Minulla on kaikki hyvin. Minulla on mahdollisuus vaikuttaa, jotta meillä kaikilla olisi asiat paremmin.

Tiedän kuinka paljon sattuu jättää lapsi aamuisin hoitoon, kun hän itkee: “äiti älä mene…”
Tiedän kuinka paljon sattuu selittää lapselle, ettei voi saada eniten toivomaansa lelua, tai lelua ylipäätään, koska meillä ei ole varaa.
Kompromissina ostaa lapselle lelu, ettei häntä kiusata sen vuoksi kun hänellä ei semmoista ole ja olla itse syömättä.

Tiedän miltä tuntuu elää jatkuvasti jokaista senttiä venyttäessä.
Vanhempien voimavarat ovat todella koetuksella. Tähän on tultava muutos! Muutos lähtee meistä, me olemme muutos! Siksi olen politiikassa, jotta sinun asiasi kuuluisi minun äänelläni!

Kiitos ystäväni kun jaksoit lukea!

Oikein hyvää uutta vuotta sinulle ❤️

Pidetään toisistamme huolta ❤️

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


4 kommenttia
Nimetön
#1

Myös Sinulle Tanja oikein hyvää uutta vuotta ja ISO KIITOS työstäsi meidän suomalaisten parhaaksi. Uskon lujasti, että keväällä Sinulle alkaa uusi ura eduskunnassa. Monet äidit käyvät työssä eikä se tarkoita todellakaan, että olisivat huonoja äitejä. Lisäksi, onnellisempi Sinä olet, kun voit toimia yhteiskunnallisena vaikuttajana, koska siihen Sinulla on sydämen palo ja jos sen kieltäisit itseltäsi olisit onnettomampi. Olet niin todella selväjärkinen nuori nainen, että älä sitä vain koskaan unohda. Sinulla on rohkeutta ajatella syvällisesti ja perusteellisesti yhteiskunnallisia asioita sekä moraalisia ja eettisiä asioita, ja lisäksi perustelet kantasi hyvin. Sinusta ei ole valtavirran mukana kohkaavaksi tyhjäpääksi, joten ole rohkeasti juuri sitä mitä olet. Sinulla on meitä ”nimettömiä” kannattajia kyllä ja seuraamme mielenkiinnolla kirjoituksiasi; on ihanaa joskus tulla näille sivustoille ja lukea niin selkeää ajatuksenjuoksuasi, kun viherpunakupla oikein alkaa harmittamaan.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Pilotti
Iloinen
#2

Kirjoitus laittaa miettimään ja kysymään ja varsinkin kyseenalaistamaan. Meillä on käynnissä 10 miljardin hävittäjähanke, jota perusteellaan kansallisella turvallisuudella ja välttämättömänä hankintana. Vaikka en ole tutustunut yhteenkään tutkimukseen asian tiimoilta, niin vahvasti epäilen hankinnan tarpeellisuutta. EI meitä mitkään hankinnat pelasta, jos Venäjä päättäisi Suomen ottaa. Puhutaan nyt suoraan asiasta. Venäjä ei tule tänne, koska olemme osa EU:ta ja se on meidän vankin turva.
Jos tämän ymmärtää, niin hävittäjähankinta saa toisen kulman, niitä ei tarvita. Voimme hankkia jotain muuta, kuin hävittäjät ja paljon pienemmällä summalla. Saadaan säästyneet rahat ohjattua sosiaaliturvaan, koulutukseen, työllisyyteen, heikkojen auttamiseen ja moneen muuhun todella tarpeelliseen. Miten on, saako kannatusta?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#3

Siitä olen Pilotin kanssa samaa mieltä, että jos Venäjä oikein vakaasti päättää ottaa Suomen haltuunsa niin kyllä se sen tekee, mutta ilmaiseksi se ei Suomea ota. Hinta on kallis Venäjän kansalle, tuhannet ja tuhannet äidit surevat menehtyneitä poikiaan. Siksi tarvitsemme nykyaikaiset vempeleet puolustukseen. Mitä sitten EU:hun tulee, mikään Kalmarin Unioni, Kansainliitto, Neuvostoliitto, jne. ei pysy pystyssä ikuisesti eikä edes ajallisesti kovin montaa vuosikymmentä eikä EU ole yhtään mikään poikkeus. Myös EU:n jälkeen meillä tulee olla omat ajantasaiset puolustusvoimat. Siksi minä kannatan hävittäjähanketta sen kaikkein modernimmassa muodossa. Olin aikoinani ilmavoimien palveluksessa ja se on todella hieno ja upea organisaatio, olen ylpeä Suomen ilmavoimista ja koko puolustusvoimista. Verovaroja tulee toki jakaa harkiten, ei holtittomasti maailman hollituvalle ilman mitään seurantaa vaan Suomen ja suomalaisten hyvinvoinnin turvaamiseen.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Alku aina vaikeaa....
#4

Onko hoitopaikassa jotain lapselle sellaista vikaa, että lapsesi on vaikea sopeutua sinne menoon ja siellä oloon?
Oli meilläkin joitakin viikkoja lapsen itkun takia vaikeata tarhaassa olo. Jokin aika kun menee niin kyllä se siitä lutviintuu. Hän saa sieltä kaverin, kaksi tai useamman niin eipä enään kiukutella.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000