Perussuomalaiset

Roni Mänttäri

Pitäisiköhän Suomenkin alkaa valmistautua SOTAAN?

Putleri on siis aloittanut jo osittaisen liikekannallepanon, joten pitäisiköhän meilläkin herätä jo tekemään jotain ennen kuin tuolla alkaa isommat sotajärjestelyt? Valitettavasti vuoden vaihteessa meidänkin itärajalla tätä menoa voi paukkua ja me ollaan kokoajan myöhässä. Tällä voi olla se vaikutus, ettei NATO:n jäsenyyttä voida Suomen kohdalla ratifioida, koska olemme mahdollisesti sotaa käyvä maa. Etenkin tätä vielä vaikeuttavat se ettei Turkki ja Unkari tule ratifioimaan Suomen nato-jäsenyyttä ensi kesäänkään mennessä. Näin ollen nämä ”putlerin sylikoirat” tekee kaikkensa antaakseen Venäjälle aikaa koota uuden rintamalinjan sotilaskalustoa pohjoisrintamalle. Suomen ja Ruotsin jäsenyyden on jo ratifioinut 27 kaikkiaan 30:stä Naton jäsenmaasta. Ratifiointeja eivät ole tehneet Turkin lisäksi Unkari ja Slovakia.

Tähän hätään me emme siis voi puolustautua tai mennä minkään EU:n sotilaallisen tuen tai naton 5. artiklan taakse odottelemaan, että ”kyllä meille apua tulee”… epäilen! EI tule tai ainakaan se ei tule nyt ajoissa. Keski-Eurooppa Saksan johdolla valmistautuu nyt tulevaan pakkastalveen ja se unohtaa tämän kaiken muun ympäriltään pois. Nato ja USA:n johdolla on aloittamassa Tyynenvaltameren hallinnan vahvistamista, sekä Kiinan painostamista vielä enemmin, joten sielläkin voi alkaa rytistä seuraavaksi. Sieltä ei siis USA-apua irtoa kovinkaan paljon Suomeen tai Eurooppaan asti mikäli Kiinassa tai Pohjois-Koreassa alkaa rytistä.

Suomessa taasen ollaan nukkumassa EK-vaalien yli asti, koska nykyhallitus ei uskalla tehdä mitään, joka voitaisiin meillä rinnastaa ”yleiseen liikekannallepanoon ja provosoimaan itärajamme tilannetta eli estämään suursodan syttymisen eskaloitumista”. Jos todellakin haluttaisiin nyt jo tehdä jotain ennen kuin pakkaset ja routakausi alkaa, niin jonkinlaiset rajapinnan raja-aidat pitäisi jo pystyttää 300-500 metrin, sekä muutaman kilometrin päähän rajalinjasta aloittaa linnoitustöiden kaivaukset, sekä perustuksien valamiset. Tämän takia esim. rajapinnan maanomistajat voisivat jo itsekin vapaaehtoisesti alkaa valmistelemaan tai jopa rakentaan 3-5 metriä korkean teräsverkkoaidan rakentamista rajanlinjan mukaisena tai puolustusministeriö antaisi siihen kirjallisen pyynnön ja rahahakemuksen, jolla valtio korvaisi nämä rakennuskulut myöhemmin takaisin täysimääräisenä mikäli joku alkaa niitä tekemään. Mukana olisi rakennusohjeistus maankaivuusta, pystytolppien valuista, aitaverkkojen asentamisesta ja maantäytöstä, niin että verkkoaidan alaosa olisi vähintään metrin maanalla. Verkkoaitaan jätettäisiin kumminkin jotain villieläintenkulkuaukkoja esim. tielinjojen viereen tai kilometrin välein pitkille metsälinjoille. Linnotustöistä tulisi sitten muutaman kilometrin kauemmaksi rajasta täysin omat suunnitelmat, joita suorittaa puolustusministeriö omien tahojensa kautta, sekä korvaa maanomistajille aiheuttamansa vahingot, sekä mahdollisesti pakkolunastettujen alueiden menetykset. Eihän tuo aita tietenkään ketään pysäytä, mutta hidastaa edes ja näyttää esim. laittomille maahantunkeutujille missä ylittävät rajan.

Tuohan olisi jo taas juuri tätä ”turhaa provosointia putleria kohtaan”, joten eihän sitä kukaan uskalla aloittaa tai edes alkaa julkisesti huutelemaan, ettei idän karhu vaan kömmi talvella ulos pesästään. Itärajan tuntumaa olisi siis jo nyt hyvä aika alkaa vahvistamaan, tulee sinne sitten turvapaikkahakijoiden suurryntäys tai mahdollinen vieraan vallan asevoimat. ”Euroopan Rautaesirippu part 2” siihen tulee jokatapauksessa nyt, ollaan me Natossa tai emme. Tämän takia en itse edelleenkään luota Natoon täysimääräisesti ja olisin edelleen äänestänyt siihen liittymistä vastaan, mikäli kansalta olisi mitään tosissaan haluttu mielipidettä kuulla, etenkin nyt kun siihen olisi ollut hyvin aikaa. Siihen riitti vain tekaistut muutaman tuhannen gallup-kyselyt, jotka eivät minun oikeustajun mukaisesti riitä edes vessapaperiksi. Sen takia pidän koko natointoilua ja siihen liittymistä laittomana, mutta kuten näemme niin meitä olla sinne edes hyväksymässäkään ellei NATO eroita ensin Turkkia pois koko puolustusliitosta. EU:n tukikin on täysin naurettava vitsi, koska sillä ei ole vieläkään omaa armeijaa, joka pystyisi puolustamaan sen ulkorajoja. Jotka vuotaa kuin seulat jo nyt, kuten pakolaisaallosta voimme todeta.

Itse en tällä mielipidekirjoituksellani ole missään nimessä haluamassa mitään sotaa maamme rajoille, enkä mitään suurta eskalointia tai paniikkia niiden sisäpuolelle. Saati puhumassa mitenkään ”putinistien suulla”, vaan lähinnä hiljentämässä heidän disinformaatiota. Haluan tai oikeastaan jo kohta vaadin isänmaallisena hallituksen ja puolustusministeriön alkavan tekemään muutoksia rajapinnalle, jolla voidaan valmistautua mahdolliseen sotaan, ennen kuin huomataan ”etteihän se idän karhu mennytkään talviunille niinku piti?”. Nyt ainakin jo ne turistiviisumit jäihin ja raja kiinni!

Pitää muistaa, että Suomea puolustaa lopulta VAIN suomalaiset ja sen sisukkaat puolustusvoimat! Kaikki materiaaliavut mitä voimme lännestä sitten saada ovat vain plussaa, mutta suoran miehistöavun tai maajoukkojen varaan en hirveästi laittaisi rahojani likoon. Joten nyt se leijona pitäisi herättää muuallakin kuin jääkiekkokaukalossa! Elämme nyt kirjaimellisesti jännän äärellä.

Mikkelissä 21.9.2022