Perussuomalaiset

Reijo Tossavainen

Perussuomalaisten linja selkeä ja ryhdikäs koko ajan

”Kreikan vaalitulos ja Syrizan voitto herättää odotetusti keskustelua Kreikalle myönnetyistä tukipaketeista”, SDP:n vaalipäällikkö, kansanedustaja Tytti Tuppurainen sanoo Demokraatti -lehdelle.

”Kreikka on nyt kuuma aihe ensi viikolla eduskunnassa käytävän välikysymyskeskustelun vuoksi.  SDP voi lähteä tähän keskusteluun reippaasti ja pystypäin”, Tuppurainen vakuuttaa.

Tuosta viimeisestä arviosta olen täysin eri mieltä. Kerron miksi:

Ennen viime vaaleja demarit olivat oppositiossa. Jutta Urpilaisen johdolla demarit vastustivat kiivaasti Kreikan ensimmäistä apupakettia.

Hallituksessa demarit kannattivat Kreikan tukemista. Demarit puhuvat vakuuksista, vaikka niistä ei ole kysymys. Kyseessä on neljän pankin ja Suomen välinen ”tuottojenvaihtosopimus”. Vakuuksista puhuminen on siten täyttä puppua.

Reilu vuosi sitten demareiden nykyinen puheenjohtaja Antti Rinne kannatti Kreikan velkojen leikkaamista. Nyt Antti Rinne on täysin päinvastaista mieltä.

Demareiden ”puolustukseksi” voin toki todeta, että myös keskusta ja vasemmistoliitto ovat kääntäneet takkiaan aina tilanteen mukaan.

Perussuomalaisten linja on ollut selkeä ja ryhdikäs koko ajan. Olimme, olemme ja tulemme olemaan oikeassa.

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


0 kommenttia

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000