Perussuomalaiset

Reijo Tossavainen

Jussi Halla-aho ja Marine Le Pen ovat tervehtineet toisiaan!

Euroopan parlamenttivaaleissa puhalsivat uudet, raikkaat tuulet. Tärkein muutos oli se, että liittovaltiokehitykseen ja unioniin kriittiset suhtautuvat puolueet lisäsivät rajusti kannatustaan.

Perussuomalaisten tulevasta puolueryhmästä pidettiin kovaa meteliä ennen vaaleja. Tarkoituksena oli äärileiman lyöminen eli puolueen mustamaalaus.

Kun sitten perussuomalaiset liittyivät Britannian hallituspuolueen johtamaan konservatiivien ja reformistien ECR-ryhmään, niin jostakin syystä samaiset tahot ovat olleet hiiren hiljaa. Sitäkään ei juuri noteerata, että puolue on kolmanneksi suurin, siis jopa suurempi kuin kepulaisten ja RKP:n eu-ryhmä ALDE, vihreistä sekä äärivasemmistosta ja äärioikeistosta puhumattakaan.

Medialle ja muulle suvaitsevaistolle oli siis melkoinen pettymys, kun perussuomalaiset eivät menneet minkään ääriporukan kelkkaan. Ja sekin vielä, että ECR:n johdossa on islaminuskoinen!

Nyt kuitenkin Brysselistä kuuluu kummia. Jussi Halla-aho kertoo Facebookissa, että hän ja Marine Le Pen olivat tervehtineet toisiaan! Samaan aikaan demarimeppi Mia-Petra Kumpula-Natri uhkaa, että hän kamppaa Marine Le Penin.

Osallistu keskusteluun!


0 kommenttia

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000