Perussuomalaiset

Reijo Tossavainen

Demarit valehtelevat, valehtelevat ja valehtelevat!

Puheenjohtajansa Jutta Urpilaisen johdolla demarit lupasivat viime vaalien alla tähän maahan 100.000 työpaikkaa lisää. Totuus on se, että työpaikkojen määrä on vähentynyt saman verran.

Hallituksessa demareilla on ollut mm. valtionvarainministerin ja työministerin salkut. Lisäksi eduskunnassa työelämä- ja tasa-arvovaliokunnan puheenjohtaja on demari. Lähtökohta tehdä lupausten mukaan ovat olleet siis hyvät.

Nyt  nykyinen työministeri Lauri Ihalainen ja aiempi työministeri Tarja Filatov julkistivat kuusitoistakohtaisen ”työllisyyden tiekartan”, jonka avulla asiat laitetaan ”kuntoon”!

On pakko kysyä näin julkisesti, että miksi poliittinen teatteri menee jo tragikomiikan puolelle. Miksi demarit nyt tuovat esille pitkiä listoja asiantilan korjaamiseksi? Miksi he eivät ole toteuttaneet listaansa jo aikaisemmin?

Eikä kokoomus ole sen parempi. Puheenjohtaja A. Stubb on juuri kertonut, että kokoomus tekee strategisen vaaliohjelman ja etusijalle päätöksenteossa asetetaan työ.

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


1 kommenttia
Nimetön
#1

Ja Kokoomus: ”työ, työ, työ”… käytännössä kotimainen työ ja yritykset lakkautetaan ja annetaan ulkomaiselle halpatyövoimalle.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000