Perussuomalaiset

Pia Kuparinen

Perusnainen

4 kommenttia

Naisjärjestömme 1. varapuheenjohtajana toiminut Marja-Leena Leppänen päätti tänään jättää puolueen ja siirtyä toiseen. Valtakunnallisessa julkisuudessa tämä on saanut laajasti huomiota, vaikka muutoin hän ei ole juurikaan viime vuosina mediassa esiintynyt. En lähde sen enempää ruotimaan Leppäsen ilmoittamia perusteluja ja puheita, toivotan hänelle menestystä tulevissa koitoksissa uuden viiteryhmän parissa.

On totta, että puolueemme kannattaja- ja jäsenkunta on edelleen miesvaltaista. Naisten osuus puolueessa kuitenkin kasvaa ja mitä itse olen havainnut sekä sosiaalisessa mediassa että erilaisissa tapahtumissa ei erottelua määrissä voi sukupuolen perusteella tehdä – kiinnostusta löytyy tasapuolisesti. Meillä on paljon näkyviä naisia kansanedustajina, valtuustoissa ja ehdokkaina. Perussuomalaisen puolueen presidenttiehdokas viime vaaleissa oli nainen hyvällä menestyksellä, aina upea Laura Huhtasaari.

Naisjärjestömme toimii aktiivisesti ja tekee omalta osaltaan työtä sen eteen, että Suomi olisi parempi paikka elää meille kaikille. PerusNaiset toimivat hyvässä yhteistyössä puolueen ja sen toimivan johdon kanssa. Minut itseni on valittu oman paikallisyhdistyksemme puheenjohtajaksi, ja kaikessa tekemisessä en ole havainnut muuta kuin kaikinpuolin toisiamme kunnioittavaa ja tukevaa toimintaa – yhdessä yhteisen asian eteen

Onkin siis hyvin vaikea tunnistaa mistä päivän uutisointi oikein kumpuaa.

Eräs selitys tämän sinänsä melko pienen asian näin laajaan uutisointiiin voi olla siinä, että kun puolueemme linjakas politiikka saa koko ajan suurempaa kannatusta on medialla tarve löytää negatiivista kerrottavaa. Tällä kertaa yritetään ilmeisesti lyödä kiilaa puolueen sisällä sukupuolten välille ja karkoittaa potentiaalisia naisäänestäjiä. Ei onnistu – tälläkään kertaa.

Tärkeämpää kuin erotella on muistaa, että ensisijaisesti olemme ihmisiä, jotka ovat huolissaan maamme tilasta ja tulevaisuudesta ja teemme työtä parantaaksemme asioita. Fiksut naiset ja fiksut miehet – nykyiset ja tulevat perussuomalaiset tämän kyllä ymmärtävät.

Osallistu keskusteluun!


4 kommenttia
Nimetön
Tyytyväinen
#1

Hyvin sanottu.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#2

Erinomainen kirjoitus Kupariselta. Näinä vaalien alusviikkoina pitää nyt löytää jokikinen pikku rikkakin millä päästäisiin nillittämään PS:n kannatusta. Leppänen ei kestänyt houkutuksen edessä: piti saada näkyvyyttä ja kun ei muulla niin loikkaamalla ja sillä samalla kuranheitolla millä muutkin siniset ”kannatusta” pyrkivät keräämään. Epätoivoisia tekoja tullaan näkemään vielä monia mäkihyppääjän hautajaisista filpparihoitajiin.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

H Moilanen
#3

Aika ajoin näkyy epäilyjä mahdollisista uuvattien jälkeensä jättämistä ajastetuista miinoista. Tähän kuvioon Marja-Leena Leppäsen valokeilaan loikkaaminen sopisi hyvin.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

#tervedemokratia
#4

Henkinen pahoinvointi ja siihen liittyvät marginaali-ilmiöt tarvitsee naisia.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000