Perussuomalaiset

Pasi Ruuska

Suomi 100 vuotta - suomalaisia johdetaan edelleen edestä

3 kommenttia

Suomalaisia on aina johdettu edestä. Puolueen puheenjohtajan kuuluu olla siellä, missä johdettavatkin. Timo Soini erkani ulkopolitiikkaan ja matkailuun, fokus jäsenten johtamiseen ja orastaneiden lupausten pitämiseen katosivat. Sen vuoksi olemme nyt tilanteessa, joka voi tietyin edellytyksin olla hyväkin. Halla-Aho on sanonut johtavansa puoluetta Euroopan parlamentista. Ei käy kiistäminen, etteikö Halla-Aho olisi oikea henkilö suomalaisena parlamentissa. Halla-Aho on nyt valittu puolueen johtajaksi tilanteessa, jossa tulee keskittyä oman puolue-esikunnan kanssa työskentelyyn ja linjan lujittamiseen. On oltava edessä ja lähellä.

Suomi täyttää 100 vuotta. Samaan aikaan Orpo ja Sipilä eivät ajatelleet maan etua. Tehty hallituksen purkupäätös oli silkkaa naiivia poliittista teatteria hiekkalaatikolla. Esimerkillä johtamisen opit ovat viimeisten vuosikymmenien aikana valitettavasti täysin unohtuneet. Tämä on näkynyt hallituksenkin toiminnassa ja siitä seuraava tuloksettomuus ja huono ilmapiiri on aistittavissa. Halla-Aho on matkalla kypsynyt lausunnoissaan ja osoittanut siinä mielessä henkilökohtaista kasvua. Nyt hänen on osoitettava malttia ja näkyvyyttä johtamisessa ja kestettävä entisten hallituskumppaneiden ja presidentillisetkin naljailut. On oltava luotettavasti paikalla aina kun tarvitaan – oli sitten kysyjänä jäsen, media tai yhteistyötaho. Halla-Ahon on sopeutettava toimintaansa tilanteeseen.

Mikäli puheenjohtajistoa ei saada kestävällä tavalla synkrooniin, menetetään hallituseron ja uudistumismahdollisuuden etu. Etuhan tarkoittaa tässä tilanteessa kannolle ja suoraselkäisyyteen palaamista. Nyt on johdettava kannolta, ei Brysselistä. Vain näin voidaan palauttaa jäsenistön luottamus. Luottamusta on rakennettava myös tulevaa hallitustyötä silmällä pitäen. Muut puolueet koettavat asiaan luonnollisesti negatiivisesti vaikuttaa, mutta veikkaan heidän sotkeutuvan omaan nokkeluuteensa. Räkyttämiseen ei pidä oppositiossakaan syyllistyä. Jospa esimerkillä johtaminen otettaisiinkin nyt keinoksi saada aikaan Perussuomalaisiin fyysistä ja henkistä kasvua.

Enimpien mölyjen lakattua, Halla-Aho, tarvitaan rakentavaa puristusta. Yhtenäistyvästä rintamasta on helpompi lähteä sopimaan Suomen ja suomalaisten elpymisen turvaavia ratkaisuja. Johtamiselle ei ole koskaan myöskään hyväksi, jos rinnalla on liian samankaltaisia ihmisiä ja näkemyksiä. Nyt on johtajan tultava ulos kuoresta. Nyt on johtajan vastattava kestävällä tavalla siihen, mitä on tilattu.

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


3 kommenttia
Onko järkee vai ei
Utelias
#1

On johtamisen paikka ja onnistuu se etäjohtaminenkin vaikka videoneuvotteluna etenkin jos on pätevät varajohtajat.
Mutta rivipersuilta vaaditaan nyt myös oma-aloitteisuutta sillä pitää takoa kun rauta on kuumaa ja ottaa aloite omiin käsiin.
Jos oikein repäistään niin voidaan ottaa puheeksi persujen ja sosiaalidemokraattien konsensushallitus täydennettynä kokoomuksesta ja keskustasta lähtevillä isänmaallisilla edustajilla ja Väyrysen kansalaispuolueella.
Väyrynen olisi ulkoministeri ja asetettaisiin presidenttiehdokkaaksi, Sdp saisi hoitaa työllisyysasiat ja persut hoitaisivat sisäministeriön, poliisin ja migrin, loput ministerinpaikat jaettaisiin ja kierrätettäisiin enemmän tai vähemmän sopuisasti mutta tavallisen suomalaisen ja kansan parasta ajatellen.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

NytTarkkana
#2

No, nythän Perussuomalaisista erkanee todellinen piilo-Kokoomuslaisten pellejoukko. Hyvä tietää, ketkä ovat olleet Persujen alituisen takinkäännön taustavoimia, kun kyseessä on ollut puhdas vallan ja omien etujen maksimointi ja tavoittelu.

Nyt Persujen kannataa keskittyä itse asiaan ja jättää turha häröily ja paskanjauhanta sikseen. Teillä on vielä edellytyksiä, mikäli vainoikeasti keskitytte hoitamaan SUOMALAISTEN keski- ja pienituloisten sekä työttömien asiaa. Ketään muuta puoluetta nämä asiat kun eivät nykyisin aidosti kiinosta (muuta kuin juhlapuheissa).

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Onko järkee vai ei
Hämmentynyt
#3

Elämme mielenkiintoisia aikoja.
Näimme jopa hillotolppa-apupuolueen synnyn.
Veivätköhän tuhkatkin pesästä, eikös Niinistökin sanonut että kasakka vie kaiken mitä ei ole naulattu kiinni?
Kannattaa tosiaan keskittyä pienten ihmisten, sairaiden, eläkelläisten, duunareiden ja pienyrittäjien asioiden ajamiseen.
Myös rötösherroja jotka piilottelevat 30 hopearahaa on syytä tutkia ja syyttää vaikka olisivatkin hankkineet ”halutunlaista” lainsäädäntöä.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000