Perussuomalaiset

Pasi Ruuska

Miksi Marin ei ymmärrä peittelynsä valheellisuutta?

Marinin jälkiensä peittelyä koskettavia asioita olen todella koettanut itsekin ymmärtää ja tuoda. Korostan tässä paria monista Marinin breakfast-gaten valheellisista epäjohdonmukaisuuksista. 

Ajankätön hallintaongelma. Jos pääministerillä ei ole itse korostamiensa sanojen mukaan aikaa, vaativien tehtäviensä joukossa, hoitaa perheen asioita…., Miks hän on kunnallisvaaliehdokkaana? Ja vielä kriisiaikana. Kukaan ei ole sanonut, että Marinin pitäisi uhrata ministerityöltään aikaansa perheelle ja sille aamupalalle. Marin koettaa harhauttaa äänestäjiä ja media alkaa toistaa samaa pyynnöstä tai silkkaa kuuliaista lammasmaisuuttaan. Marin toistaa ja toistaa: ”Minä tarvitsen apua, onko se väärin”. Tästähän ei ole missään vaiheessa ollut kyse. Pääministerin pitää todellakin keskittyä työhön ja oleelliseen.. Marin varmana tarvitsee apua ja enemmän apua sen vuoksi, että on kyvytön tehtäväänsä.

Mitä tulee Marinin avustamiseen. Hänellä on 17 tonnin kuukausipalkka ja kahdeksan omaa ”erityis”avustajaa, joita ei ole tosin kykyjen ja osaamisen perusteella palkattu. Ihan kaveriperusteellakin valittuja raskaan työnsä keventäjiä. Hänellä on auto, kuski, puutarhan hoitaja…muita etuja ja palkkioita viljalti. Hän saa apua. Kun tavan ihminen tarvitsee apuja, hän joutuisi tuosta palkastaan kustantamaan avun ja maksamaan verojen lisäksii muut työnantajavelvollisen kulut. Kaiken joutuisi elämän kriisien ja kiireiden keskellä itse hoitamaan.

Marin harhauttaa ja peittelee – suorastaan valehtelee. Miksi? Vai onko hän vain niin ajattelukyvytön ja esikorruptoitunut, että ei kertakaikkiaan näe, mistä tässä on kyse? Niin ja hei! Marinilla on puoliso, joka tasa-arvoisessa perheessä kantaa kauppakassia. Pitääkö veronmaksajan hoitaa hänenkin velvollisuutensa ja taloutensa? Tässä tuoksuu pahasti väärinkäytös ja totuus halutaan asiat salaamalla siirtää tuonnemmaksi.

Osallistu keskusteluun!


3 kommenttia
Olavi Koskela
#1

Miten se lieneekään Marinille niin vaikeaa ymmärtää, että hänen itse tienaamiensa rahojen käyttö ei muille kuulu, mutta verovaroin kustannetuista etuuksista hän – kuten jokainen – on kyllä tilivelvollinen. Kyseessä ei siis ole yksityisasia, kuten hän ja toverit yrittävät jankuttaa. Ja kyllä kai hallintotieteiden maisteri sen ymmärtää. Salailussa on kyse tietysti siitä, että kuiteista paljastuisi muitakin hankintoja, kuin viattomat maitokauppaostokset. Marin ei näy oivaltavan, että väärin perustein tehty salailu tulee jäämään hänelle pysyväksi rasitukseksi.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#2

Eihän siitä kauaa ole, kun Marin kehui naistenlehtien palstoilla tekevänsä kaikki kotityöt siivouksesta löhtien itse, koska se rentouttaa. Nyt hän uhriutuu ettei ole aikaa pääministerinä käydä edes ruokaostoksilla perheelleen. Seli seli. Kyse on siitä, että Marin voi teettää perheensä ruokaostokset kyllä muilla, mutta maksaa perheensä ruokaostokset omista rahoistaan eikä verorahoistamme.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#3

Verottaja on jo ottanut kantaa, että ruokaetu on veronalaista tuloa, myös pääministerille. Mikä tässä on niin vaikeata ymmärtää?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000