Perussuomalaiset

Mika Mikkonen

EU:n päättäjät taskuvarkailla

Euroopan unionin saavutus on maksattaa muiden kuin velallisen valtion veronmaksajilla saksalaisten ja ranskalaisten suurpankkien saatavat. Tällä velkojen sosialisoimisella veronmaksajien maksettavaksi pyritään pitämään finanssimarkkinoita pystyssä. EU-johtajat pitävät yllä EU:n illuusiota, illuusiota missä jäsenvaltioiden kiltit veronmaksajat laitetaan kantamaan lainanantajien riskit sijoituksistaan. Kuulostaa hyvälle, pankeille ja finanssimarkkinoille, mutta ei veronmaksajille. Tekemisesi ei vaikuta millään tavalla vastuuseesi toisen veloista, joudut maksamaan. EU on suuri ja mahtava euvostoliitto, jonka johtajat pitävät viimeiseen asti kiinni siitä, että EU:n ei anneta vahingoittua eikä tuhoutua. Tämä on jokaisen poliitikon normaali tapa toimia, vallan kasvattaminen ja itsensä suojeleminen.

Tällä hetkellä Kreikan velkojen sosialisoiminen ei ole ongelma eikä mikään, koska Euroopassa kansalaiset ovat olleet kovin rauhallisia, tähän asti. Todennäköisesti Euroopan kansalaiset heräävät vasta sitten kun seuraava talouskriisissä rämpivä valtio pyrkii avaamaan juuri sinun kukkaron nyörejä – samanaikaisesti EU-johtajien hyväksyessä tämän taskuvarkauden. Tätä farssista toiseen kulkevaa näytelmää ei voi ymmärtää edes hyvässä uskossa, varsinkaan suomalaiset, jotka ovat aina maksaneet velkansa itse, sotakorvauksetkin, viimeistä lanttia myöten.

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


1 kommenttia
Asiaa
Vihainen
#1

Hyvin kiteytetty: ”Euroopan unionin saavutus on maksattaa muiden kuin velallisen valtion veronmaksajilla saksalaisten ja ranskalaisten suurpankkien saatavat”.

Rehellinen kysymys: Paljonko suomalaisten verorahoja laitetaan EU_USA_finanssidiktatuurin tukemiseen, ettei näille tule tappioita Kreikasta?? Tässä puuhassa Perussuomalaisten ei pidä olla mukana.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000