Perussuomalaiset

Matias Turkkila

Blogialusta päivittyy - kuvia kateissa

Kuten olet ehkä huomannut, blogialusta on viime päivinä muutoksen kourissa. Kyseessä on erittäin laaja ohjelmistopäivitys, joka koskettaa käytännössä kaikkia perussuomalaisten verkkopalveluja ja käyttäjiä.

Päivitys on laajuutensa takia aiheuttanut välillä mielenkiintoisia tilanteita, mutta nyt näyttää siltä, että ollaan jo voiton puolella. Maaliin on kuitenkin vielä jonkin vessan matkaa, joten minun onkin nyt pyydettävä kaikilta hitunen kärsivällisyyttä. Blogisivusto ja muutkin sivustot (uutiset, puolueen sivu, piirit, paikallisosastot jne) saattavat toimia virheellisesti.

Mikä muuttuu?

Nyt tehtävän päivityksen myötä perussuomalaisilla on huomattavan paljon aikaisempaa parempi mahdollisuus osalllistua verkkokeskusteluun ja bloggaukseen omalla rekisteröidyllä tunnuksellaan. Politiikan parissa toimivat kirjoittavat toki edelleenkin pääsääntöisesti omalla nimellään, mutta uuden ohjemiston myötä meillä on nyt ensimmäistä kertaa mahdollisuus palvella myös rekisteristeröityneitä käyttäjiä, jotka kirjoittavat nimimerkillä.

Näkyvin muutos on tuohon oikeaan yläkulman palkkiin (nk. ”Moduuli”) ilmestynyt kirjautumismahdollisuus. Sen avulla kirjautunut käyttäjä pääsee käsiksi kaikkiin kirjoituksiin ja kommentteihin, joita hän on blogi- tai uutissivulle tehnyt. Samoin yläkulman moduuliin tulee näkyviin tieto siitä, että kirjoittaja on saanut vastauksia joko omiiin blogeihinsa tai kommentteihinsa.

Entä ne kuvat?

Kuten aina, suuret ohjelmistopäivitykset tuovat muassaan pientä ja joskus isompaakin harmia. Blogialusta näyttää kadottaneen osan kirjoittajien kuvista. Tämä saadaan ennen pitkää korjattua, mutta edellyttää sitä, että käyttäjät käyvät kertaalleen kirjautumassa sisään palveluun.

Kiitos ymmärryksestä, jatketaan kehitystyötä.

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


3 kommenttia
#1

Myöskään kappalejako ei toimi, kun tekstiä siirtää tänne muualta.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

#2

Matias, kuinka saa oman blogikirjoituksen poistettua? En löytänyt mistään poistonappia.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

#3

Kiitos Matias!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000