Perussuomalaiset

Maiju Tapiolinna

! Riittää, kun nimi on kirjoitettu oikein

Maanantaisen MOT:n jälkeen jäi varsin vahva ruskean aineen maku suuhun. Tiedotusvälineiden ja erityisesti YLE:n perussuomalaisviha on säälittävän surkeaa. Onko ohjelmantekijöiden joukossa niin paljon porvaripuolueiden edustajia, että heidän pelkonsa puolueen noususta huipulle pakottaa ala-arvoisiin uutisointeihin? Oli, miten oli niin pieni kölin alta uitto olisi YLE:lle paikallaan.

En väitä, etteikö puolueen sisäiset riitelyt pitäisi ainakin osittain paikkaansa, mutta missä puolueessa ei tapeltaisi? On aivan päivänselvää, että tukkanuottasilla ollaan puolueessa kuin puolueessa, mutta mölyt pidetään ovien sisäpuolella, eikä niitä riepotella julkisuudessa. Se on täysin oikea toimintatapa ja oven auetessa jokaisella on nuttura suorassa ja irvistyksen tilalla hymy. Tämä on se, mikä jäsenistömme on opittava.

Ylipäätään tiedotusvälineiden nuiva suhtautuminen Perussuomalaisiin huvittaa. Toimittajien tahto on saada meidät housut nilkoissa kiinni ja kuviin. Jos vielä sattuisi olemaan kunnon kännissä niin aina olisi parempi. Julkisuutta ei tipu, jos annat asiallisia lausuntoja tai käyttäydyt kuin käytöskirjan mallioppilas.

Erityisesti vaalien alla ehdokkaat toivovat saavansa palstatilaa ja positiivista julkisuutta. Useimpien puolueiden edustajille sitä suodaan ruhtinaallisesti oli asiayhteys sitten, mikä tahansa. Tätä samaa toki odottaisin perussuomalaisille. Useampi eduskuntakausi menee ennen kuin arvoisat tiedotusvälineet ottavat meidät vakavasti ellei hampaisiin löydy vähintäänkin kaltaistamme nousevaa puoluetta.

Tulevissa vaaleissa povataan rökäletappiota perussuomalaisille. Tehdäänkö meistä mediapelin uhreja kuten aikoinaan Paavo Väyrynen tuumi hävitessään presidentinvaaleissa. Ja höpsistä! Mielipidemittaukset kannatusprosentteineen saa piilottaa päivänvalolta. Tulokset ovat juuri sitä, mitä halutaan mitata ja uskotella kansalle: ”Katsokaa nyt, miten huonosti niillä menee.” Ah ja voi, kun ei mene. Katsotaan sitten vaalipäivänä, minne kamerat kääntyvät. Kaikki julkisuus on julkisuutta, kunhan vain nimi on kirjoitettu oikein.

http://www.maijutapiolinna.fi/blogi/2015/02/25/56

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


1 kommenttia
tetve järki
Tyytyväinen
#1

Is,hs ja Yle ovat oikein ristiretkellä..milloin minkäkinlainen mamu nostetaan otsikoihin haastamaan timoa ja jussia. Säälittävää touhua..

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000