Perussuomalaiset

Laura Huhtasaari

Johtajat astukaa esiin

7 kommenttia

EU:n jäsenmaissa tehtiin viime vuonna yhteensä 211 terrori-iskua, kertoo Europolin tuore raportti. Ulkopoliittisen instituutin Globaali turvallisuus -tutkimusohjelman ohjelmajohtaja Mika Aaltola arvioi jo viime maaliskuussa, että Euroopasta puuttuu johtajuus. Asiantuntijoiden mukaan Terrori-isku on mahdollinen Suomessakin. 

Geopoliittisiin konflikteihin erikoistunut tutkija Alan Salehzadeh sanoo, että pelko on terveellistä, koska sen perusteella varaudutaan, mitä voidaan tehdä. Salehzadehin mielestä Suomessa pitäisi kiristää turvatoimia kaikkialla, erityisesti kauppakeskuksissa, lentokentillä ja yleisillä paikoilla. Nyt tarvitaan johtajia. Siis sellaisia, joilla on esittää ratkaisuja. Julistus ei enää riitä. Epävarma johtaja ei usein sano juuri mitään. On helppo puhua kauniista arvoista ja visiosta, joihin kaikki voivat yhtyä. Kriisien ja vaikeiden haasteiden aikana me kuitenkin tarvitsemme selkeyttä ja konkreettisia ratkaisuja. Rohkea johtaja uskaltaa tehdä konkreettisia ehdotuksia tietäen, että ne joutuvat puntariin. Sanoista tekoihin, siinä vaiheessa vasta johtajuus punnitaan. Emme tarvitse johtajia, joilla on vain visio, joka jää irralliseksi todellisuudesta. Tarvitsemme johtajia, jotka rakentavat tavoitepolun nykytilanteesta visioon. Kun on konkreettinen tavoitepolku, on edes mahdollista arvioida välitavoitteita. Käytäntö vastaan teoria. Käytäntö voittaa aina, kuusi-nolla.

Jos terrorismista tulee arkipäivää täälläkin, mistä sitten enää löytyy eurooppalaisillekaan rauhaa? Terrorismin parissa puuhastelevat tulisi välittömästi karkottaa Euroopasta. Länsimaiden tukemat sotilaalliset toimet herättävät Lähi-idässä väestöryhmissä kostonhalua. Länsimaiden tulisi tukea sotatoimia vain YK:n mandaatilla. Muuten sinne ei pitäisi mennä, tulokset ovat nähtävissä.

Se ei riitä, että maailmaa katsoo monesta eri näkökulmasta, koska näkökulmat voivat muuttua asenteiksi. Johtajuus on rajaamista, suuntaamista ja valintoja. Johtajuutta tarvitaan joka tasolla sekä kansallisessa että ylikansallisessa päätöksenteossa. Oikea johtajuus tuo turvallisuutta ja ennen kaikkea tulevaisuudenuskoa. Siitähän politiikassa on kysymys: sen tarkoitus on muokata tulevaisuutta. Johtajat ovat ihmisiä ja johdettavat ovat ihmisiä. Ihmisessä on kaikki, myös sota ja rauha.

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


7 kommenttia
Spede
#1

Työttömyysongelman ratkaisu, 400000 vartijaa ja turvamiestä, kouluihin, kauppoihin, virastoihin sun muihin julkisiin paikkoihin! Lisäksi poliiseja 100000 lisää, eiköhän sitten ole kaikki hyvin.
Ps. OLISIPA RAJAVALVONTAA, EI TARTTIS TÄLLASTA EDES MIETTIÄ.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Vihainen
#2

Pessimistinä oletan että suvakkieliitti antaa keksimäsi 500 000 uutta työpaikkaa positiivisen syrjinnän ja ylivoimaisen kulttuurisen ja joukkojenhallinnan huippuosaamisen nimessä saudi-arabialaisen moskeijan omistaman suomalaisen muslimiturvapalveluyrityksen palkkaamille matumuslimiturvapaikanhakijoille…

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#3

Pois eurosta, että saadaan talous kuntoon, ja ulos EU:sta että saadaan maan turvallisuustilanne / kulttuurien yhteentörmäysongelma korjatuksi. Eri uskonnot eivät vaan siedä toisiaan, ja sitten tapetaan, näin on aina ollut. Ei se siitä muutu. Meille ei voida ottaa eri kulttuurista ihmisiä – kun eri kulttuurista tulevien määrä ylittää tietyn rajan, alkavat he ottaa valtaa kulttuurilleen ominaisella tavalla – joka voi olla väkivälta, kuten Eurooppan tulijoiden tapauskessa näyttää useilla olevan. Rajat kiinni, ja eri kulttuurista tulleet oman kulttuurinsa pariin takaisin.

Ottakaa hyvä ihmiset vastuu lastenne Suomesta, älkää olko velliperseitä tai aivottomia!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

matti
Hämmentynyt
#4

Johtajien harkinta petti kutsuhuutojen kajahdellessa täällä ja Saksassa siinä määrin, että nyt ollaan selittelyvaiheessa. Yksittäistapauksia tulee riittämään. Ja riittämään.
Unelmahötön on ensin karistava silmistä. Ensimmäinen askel on tänne tunkeutujien tehokas ja nopea palauttaminen lähtöalueilleen. Sitä varten voidaan jopa jotka kyselemään papereita, vaikka jotkut nikanderit eivät sitä näytä sietävän. Eivät kirvesmiehet ja autoilijat näytä kyselevän uhreiltaan papereita.
Ja vielä yksi keskeinen seikka on syytä nostaa esille. Miten islam sääntöineen soveltuu suomalaiseen yhteiskuntaan. Ilman mitään joustoja perinteisistä käytännöistä. Ja tahdommeko tänne merkittävää islamyhteisöä. Minä en ainakaan tahdo.
Ryhdytään puhumaan asioista oikeilla nimillä. Vaikka se rasistikortti heiluukin. Antaa sen heilua.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#5

Eri kulttuureista tulevat pitää lähettää takaisin, montaa kovin erilaista kulttuuria ei mahdu sdamaan maahan. Vain pienet vähemmistöt, muutaman prosentin suuruiset, pakosti sopeutuvat maan tavoille. Yksin on vaikeaa riehua. Kun tulokkaita on enemmän, alkavat ongelmat. 50000 matua, montako poliisia tarvitaan pitämään 50000 toimetonta, koko päivän työtöntä matua kurissa? Entä, jos heitä on 500 000 tai 1 000 000? Se on täys sota.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Jonna
Utelias
#6

Europolin raportin mukaan valtaosa terrori-iskuista tai niiden yrityksistä oli muiden kuin islamistien tekosia. Separatisteja, oikeisto- ja vasemmistoradikaaleja ja ns. yksinäisiä susia oli paljon enemmän. Haluaisin kuulla Laura Huhtasaaren näkemyksen siitä, minne nämä ”puuhastelevat” oman maan kansalaiset tulisi Euroopasta karkoittaa? Jo etukäteen kiittäen.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Charlie Black
Hämmentynyt
#7

Luultavasti et saa vastausta, hän noudattaa johdonmukaista persu-linjaa. Ihmisissä todellakin on kaikki ja mitä vihamielisemmin suhtautuu erilaisiin ihmisiin, sitä todennäköisemmin saa samalla mitalla takaisin.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000