Perussuomalaiset

Katja Rantala-Airola

Suomi on maailman onnellisin maa, ONKO?

Suomi on maailman onnellisin maa, ONKO?

Suomi on maailman onnellisin maa juttuun –> https://yle.fi/a/74-20022690

Mihin tämä perustuu?

Itselläni tämä asia herättää hyvinkin ristiriitaisia tuntemuksia.

Kyllä! Meillä ei ole sotaa ja jokaisella on oikeus peruskouluun ja meillä on vettä, monta monituista seikkaa jotka ovat hyvinkin.

MUTTA! Pahoinvointi, mielenterveys & päihdeongelmat, syrjäytyminen ovat suuressa nousukiidossa voisi sanoa räjähdysmäisesti jopa.

Koulumme joka oli ennen arvostetuimpia on lipumassa lujaa vauhtia täysin päinvastaiseen suuntaan…
Julkinen terveydenhuolto on hätätilassa näin kärjistetysti sanottuna.

Apua ei saa ja jos saa niin usein liian myöhään tai vääränlaista apua mm. pilleripurkki masennukseen, kyllä sitäkin varmasti tarvitaan mutta paljon muutakin pitäisi olla tarjolla!

Olemmeko lipumassa Ameerikan malliin jossa palvelua & apua saa vain jos kukkaro antaa periksi. Tämä on väärin! Jokainen ihminen ansaitsee tulla hoidetuksi ihmisarvoisella tavalla.
Yhteispeliä julkisen ja yksityisen välille!

Kaduillamme ei ole enää turvallista liikkua.

Miksi emme osaa katsoa nurkan taakse ja laskea budjetteja pidemmällä aikavälillä!?

Se, että joku maksaa nyt, maksaa itsensä usein takaisin. Usein kalliimmaksi tulee pitkittää ongelmaa jolloin asiat moninkertaistuvat ja toipuminen vie varmasti pidempään, tämä se lopulta kalliimmaksi tulee! Työelämään paluu ei välttämättä enää ole mahdollista jos pitkitämme ongelman lumihiutaleesta lumipalloksi!

Miksi kuilu rikkaiden ja köyhyysrajalla elävien välillä kasvaa kasvamistaan, köyhät kyykkyyn menetelmä ei saa olla nykypäivää ja tulevaisuutta!

Nykyjärjestelmämme pitäisi uudistaa niin että jokaisen työkykyisen olisi kannattavampaa mennä töihin kuin elää tukien varassa.

Pien & mikroyrittäjät olisi tulevaisuudessa otettava huomioon ja asettaa avun piiriin niinkuin muutkin kansalaiset. Miksi ei nähdä sitä että pienestä se on jokainen suuryritys ponnistanut & me usein työllistämme myös muita itsemme lisäksi.

Olisi pikkuhiljaa aika päivittää järjestelmä nykypäivään! Yrittäjyys on yhä useammalle arkipäivää.
Ilman yrittäjiä ei olisi työpaikkoja, palveluita eikä tuotteita!

Mitä mieltä sinä olet?

Sitten hieman linkkejä aiheeseen liittyen ja mielipiteitäni lisää:

Myös köyhillä pitäisi olla mahdollisuus ja oikeus harrastaa liikuntaa! Liikunnan on todettu lisäähän hyvää oloa ja tottakai se edistää terveyttä, mutta lisäksi sen on todettu ehkäisevän mielenterveydellisiä ongelmia.

Onneksi on olemassa erilaisia erilaisia ilmaisia ja matalan kynnyksen harrastusmahdollisuuksia lapsille mm. Harrastamisen Suomen Malli ja Lasten liike. Molemmissa olen itse mukana osin ohjaajan roolissa ja yritykselläni on Lasten Liike – merkki.

täältä lisää liikunnan vaikutuksista mieleen:

https://ukkinstituutti.fi/liike-laakkeena/liikunta-ja-sairaudet/mielenterveyden-hairiot/

Korona- aika kuritti pien ja mikroyrittäjiä todenteolla ja itseni mukaan lukien niitä velkoja maksetaan edelleen. Monella tilanne ajautui velkaneuvontaan ja osalla jopa luottotietojen menettämiseen.
ON TODELLA VÄÄRIN, ettei meitä pieniä yrittäjiä autettu silloin kuin apua olisimme tarvinneet ja tämä ei ole ainoa hetki. Korona aikana joitakin apuja oli sentään tarjolla ken sai ken ei, mutta näin normaali arjessakin tilauskannat vaihtelevat ja sen myötä tulot, välillä jää myös maksuja saamatta. Näissä tilanteissa olemme usein täysin yksin emmekä saa taloudellista apua vaikka ilman yritystä samassa tilanteessa saisimme. VÄÄRIN!!!!!

https://www.talouselama.fi/uutiset/pienyrittajien-ahdinko-nakyy-nyt-velkaneuvonnassa-soittajat-pyytavat-neuvoja-yrityksen-lopettamiseen-puheluja-on-tullut-8000/04b5295e-3a22-4f25-81d6-df14e13dc21d

Leipäjonot ja ruokasetelien tarvitsijoiden määrä kasvaa kasvamistaan ja aina kaikille ei edes riitä jaettavaa. Köyhyysrajalle tippuu yhä useampi kun elämän pakolliset kulut nousevat, mutta tulot eivät.

Lue lisää:

https://yle.fi/a/74-20016992

Huumausainekuolemat ovat rajussa kasvussa edelleen ja kuolleisuus on suurta alle 25-vuotiaiden ikäryhmässä, suunta on vähintäänkin huolestuttava!
Lue lisää:

https://www.stat.fi/julkaisu/cl8slomfgpjyk0bw7wivrbxpa

Mielenterveysongelmat ovat räjähtäneet käsiin ja nousukiito senkun jatkuu, kansamme ei voi hyvin.

Noin puolet kaikista työkyvyttömyyseläkkeistä on myönnetty mielenterveydellisten ongelmien ja sairauksien vuoksi. Miksi emme näe pidemmälle, mietimme vain kulurakennetta tällähetkellä? Se, että auttaisimme mielenterveysongelmista kärsiviä ajoissa monialaisesti ja ennaltaehkäisevääkin työtä tehtäisiin tulisi yhteiskunnalle lopulta varmasti edullisemmaksi ja meillä olisi työkykyisiä ihmisiä enemmän. Se, että katsotaan vain tätä hetkeä ja kustannuksia johtaa lumipalloefektiin joka maksaa moninverroin kun aletaan hoitaa vasta sitten kun tilanne on jo kriisiytynyt ja ongelmat moninkertaisia, eikä henkilöstä välttämättä enää koskaan tule työkykyistä. Kyllä itse olen sitä mieltä että tämä olisi se parempi ja edullisempi ratkaisu kuin nykymalli jossa tökätään käteen pilleripurki jos sitäkään! Syrjäytyminen kasvaa kasvamistaan ohessa.

Lue lisää aiheesta:

https://mieli.fi/yhteiskunta/mielenterveys-suomessa/tilastotietoa-mielenterveydesta/

Itsemurhat ovat lisääntyneet mikä myös omalta osaltaan puhuu ihmisten pahoinvoinnista. Ja tilanteiden kärjistymisestä osin. Kaikilla ei ole läheisiä joille puhua tai jotka ovat tukena, mikäli mistään ei saa apua tai ja lääkkeet jää syömättä kun ei ole voimavaroja tai rahaa niihinkään saadaan tilastot kasvuun jatkossakin , toissavuonna nousua oli ja nousu jatkuu nykyäänkin. Lähes 800- henkilöä päättää elämänsä itsemurhan kautta. Tämä on todella hälyyttävää ja ennenkaikkea SURULLISTA.

Lue lisää karua todellisuutta:

Tilastoja ja tietoja

Osallistu keskusteluun!


45 kommenttia
Nimetön
#1

On! Ja ilman persuja vielä paljon onnellisempi.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Utelias
#6

Jaha mielensäpahoittaja ehti taas ensimmäiseksi.Taidat oikein päivystää tietokoneen äärellä?Että heti kun ilmestyy uusi blogi,niin täytyy päästä ensimmäisenä haastaan riitaa.Taitaa sulla olla jäänyt saamatta hoitopaikka”Sote-Hyvinvointialueelta”?Lääkepurkin varmaan olet saanut,mutta unohtanut ne ottamatta?!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#18

Suomi OLI maailman onnellisin maa ennen EU:ta ja maailmanparannushulluja!!!

SUOMI TAKAISIN ITSENÄISEKSI!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#25

Euroero HETI.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#20

SUOMI 100 oli todella masentava tapahtuma. Suorastaan irvokasta mamutusta ja isänmaallisten suomalaisten vihaa täynnä! YÖK.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Iloinen
#22

Kyllähän tuossa olisi ollut mahdollista kirjoittaa parisen tuntia ennen tuota ensimmäistä kommentoijaa.
Perussuomalaisten onnellisuuden purskahdukset antoivat vielä odottaa itseään.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Hämmentynyt
#12

Ilman persuja te punikit liittäisitte tämänkin maan suosiolla ja ilman laukaustakaan kremlin vaalipiiriin!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#16

Aiemmista ps-kommenteista jäi mieleen eräskin, jossa nimenomaan ps-historia nähtiin syynä Suomen menestykseen onnellisuusmittauksissa. Kommentoija piti ajatuksiaan tosina eikä nähnyt, että jos hänen väitteensä pohjaisivat todellisuuteen, ps-historia ulottuisi Suomen itsenäistymiseen saakka. Sama ps-linja jatkuu jatkuu vaalitenteissä: siellä esitetään ulkoavaruudellisia väitteitä esim. Nasan tutkimuksista, jengirikollisuudesta tai vaikkapa tuulivoiman vaatimista metsäkaadoista. Ps-aatteeseen liittynee outoa yleensä ääriliikkeille tyypillistä uskonnonomaista psykologiaa: jostain syystä aina jollekin pienelle osalle ihmisiä tuntuu sopivan usko totaalisen harhaiseen kuvaan ympäröivästä maailmasta. Uskonnon harjoittamisen sisältö nostattaa ja agitoi liikkeeseen kuuluvien ihmisten ylemmyyttä ja öykkärimäistä suuruudenhulluutta. Vastaavia liikkeitä löytyy ps:n ja muun äärioikeiston lisäksi myös äärivasemmistosta.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Kemiallista onnellisuutta
#29

Jos kansasta käyttää mielialalääkkeitä 10 % (siis on mielisairaita)
Niin tässähän tullaan siihen johtopäätökseen että on onnellista olla mielisairas.
Todellisuudessa tuosta määrästä osa menee myyntiin pimeille markkinoille eikä niitä kaikki jotka reseptejä hakee edes käytä
.Luultavasti 90 % menee Huumekäyttöön tuosta määrästä !
Valtio maksaa viulut ja sosiaalikulut kasvaa.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Vihervas kupla on puhjennut!
Iloinen
#33

Mitähän mieltä nimetön on vihervassareiden galaxientakaisista väitteistä, joista kaksi on ilmasto- ja luontokatastrofit, joilla vihervassarit pelottelevat alakoululaisia ja vähän vanhempaakin nuorisoa, jonka maailmankatsomus on vielä teidän propagandanne muovailtavissa! Onneksi tuosta hieman ylöspäin nuorista 39,5 % äänestäisi PerusSuomalaisia, jos ikä riittäisi!
Oletteko vihervassarit koskaan miettineet, että nuo teidän tuhon ja turmion kellot kumisevat konditionaalissa: jollette maksa niin ja niin paljon ilmastotukirahastoon niin naava putoaa kuusen oksilta ja syttyy palamaan, kun ilmasto on niin paljon kuin yhden asteen noussut 575 vuodessa. Tässäkin liikutaan noin 2 asteen virhemarginaalissa! Eikö teitä vihervassareita hävetä saarnata jostain asiasta, jota ei näe, ei kuule, ei tunne, ei haista, ei maista ja jonka olemassa olosta ei ole mitään muuta todisteita kuin teidän valheet!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#2

Noin 800 itsemurhaa vuosittain Suomessa. Onhan se iso luku.
He eivät enää jaksaneet.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#14

Pitää muistaa että iso osa niistä on huumehörhöjä.
On yhteiskunnan ja omaisten ja kaikkien kannalta parempi mitä nopempaa ne maan päältä poistuu.

Pitää muistaa että Huume kuolemiin ei valheellisesti tilastoida kaikki huumekuolemia mm. itsemurhia,auton ajutumisia rekan alle,sydän pysähdyksiä ,maksan poksahduksia,hukkumisiin,parvekkeelta tippumisiin jne…..

Todelliset luvut on monin kymmen kertaisia ilmotettuihin nähden ja silti Suomi on Huumekuolemissa kärki päässä.

Se siitä onnellisuudesta.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Järkipersu
#21

Huume kuolemia /käyttöä voidaan vähentää Eurooppalaisella alkoholi politiikalla !
Siis ei piilotella viinoja eikä pidetä niitä järkyttävän hintaisina..
Viinat ja viinit kauppoihin ja kioskeihin ja huoltoasemille kuin Euroopassa. Ruotsia lukuun ottamatta.

Tätä politkoiden on turha ajaa .muutosta ei tapahdu ennen kuin Ruotsissa(jota apinoimme) tapahtuu. Siis sitten kun siellä vapautuu niin ei meen kuin 2 viikkoa niin täälläkin.
Ei me osata ajatella omilla aivoilla.

Näkeenhän sen Elintaso-Pakolais hommassakin ,apinoidaan loppuun asti Ruotsia vaikka ne neuvoo että älkää tehkö samoja virheitä.
Silti tehdään !

Pitää muistaa tosiasia että Huumehörhö ja juoppo on 2 aivan eriasiaa…
30 v. juoposta tulee hyvä työmies kun vääntää korkin kiinni.
1 v narkanneesta hörhöstä ei ole enään muualle kuin mullan alle !
Tämä on totuus !
Huumeet tuhoaa aivot 100 kertaa nopemmin ja persuteellisemmin.

Tämän takia pitää vaatia vapaampaa alkoholi politiikaa ja Huumeille täysi kieltoa

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Järkipersu
#30

Viinallakin kyllä saa nopesti pään pehmeäksi…
Sellainen juoppo joka juo kokopäivän ja aloittaa heti aamulla uudelleen niin kyllä siinä pää pehmenee ja aivosolut kuolee nopesti

POLITIKOISSAKIN ON VAROTTAVIA ESIMERKKEJÄ(jopa naisissa)
Puhe menee sössötykseksi ja kädet heiluu kuin kapelimestarilla ja maha roikkuu kuin sialla.

POLITIKOISSA ON TOISENLAISIA ESIMERKKEJÄ että vaikka ne on juoneet vuosikymmeniä,mutta niin että on aamupäivän iltapäivään asti juomatta että aivot saa happea ja lepoa ja välillä on muutama raitis päivä , niin ei niistä paljon päältäpäin huomaa että ne juopoja olisi.

VIINA ON VIISASTAEN JUOMA JOKA EI JUMALLA LOPU !
Kyllä se pää ja sisuskalut pehmenee silläkin !

POLITIKOISSA ON PALJON VAROITTAVIA ESIMERKKEJÄ JOTKA ON KUOLLEET ENNEN AIKAISESTI TAI SÖSSINEET HOMMANSA VIINANKIN TAKIA.

Huume hörhöjä myös ! (Persujen Halme mm.)
Jota ei koskaan olisi saanut puolueeseen ottaa !
Soini Perkele !

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

#34

Hei, kirjoituksessani tuot esiin hyviä pointteja. Alkoholikaan väärin käytettynä ja liiallisissa määrin ei tee hyvää ja koukuttaa mutta tieteellisestikkin huumeet tuholtaan ovat moninkertaisesti haitallisempia ja voivat tuhota elimistöämme peruuttamattomasti. Alkoholijuomien niiden väkevämpienkin olo perus kaupoissa ei mielestäni ole se kynnysasia, mikäli henkilö haluaa käytttää alkoholia käyttää hän sitä saanti kanavasta riippumatta. Monissa muissa maissa mm. viinit ovat perus ruokakaupoissa.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Tyytyväinen
#3

Ei se oikein perustu mihinkään !? Minua painaa tämä velka orjuus , sitähän tämä on suoraan sanottuna !!!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#7

Viittaatko velkaorjuudella valtionvelkaan? Miten sinua orjuuttaa että valtiolla on rahaa myös sinun palveluihisi joita yhteiskunnalta saat?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Hämmentynyt
#15

Katsos kun tuo velka on perussuomalaiseen tapaan joskus maksettava takaisin viimeiseen latiin asti!
Sinulla ”maailman onnellisin” ei ole hätää, kun toimeentulo- ja asumistukesi ei häviä mihinkään, kun on meitä perussuomalaisia veronmaksajia, joiden veroista sinunkin tukesi maksetaan ja ilmeisesti maailman tappiin asti, kun ethän sinä ole kykenevä tekemään tukikautesi jälkeen minkään laista työtä!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#19

Velkarahat on lahjoitettu mamuille, EU:lle, Italialle, Espanjalle, Kreikalle ja Afrikalle. Suomalaisille annettiin vain velat!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Suomen valtion velkakello
Vihainen
#26

Velkakello

https://kauppakamari.fi/velkakello/

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Järkipersu
#31

Juuri niin
JA NYT MENEE UKRAINAAN OIKEIN KAKSIN KÄSIN VELKA RAHAA PERKELE !!!

Muutekin siiihen sotaan laittiin pelkästään Fortumin ja Uniperin kautta yli Kymmenen Miljardia rahaa haisemaan Ryssille ja Natseille !!!

Mitä Vitun järkeä Eu:n oli alkaa sotimaan tuosta ryssien-huora maasta ,kun oli etukäöteen selvää että sitä ei saada ryöstettyä Venäjältä.
Ja vaikka olisikin niin mitä vittua sillä tekee ,,se olsii ollut niin kallis elätti Eu:lle ja Suomelle ettei siitä kannatisi haaveillakkaan !

Tämä on vaan politikkojen Brysselin jatkuvan kasvun politiikan aivopierujen tuotosta koko homma !
POLITIKOT YRITTÄÄ SAADA BRYSSELIIN VAAN LISÄÄ MILJOONA PALKKAISIA VIRKOJA JA HAAVEILEE ETTÄ ITSE PÄÄSEE NIIHIN KUN RAHOITTAA UKRAINAN TUIHOAMISTA JA SOTAA !
JÄRJETÖNTÄ HOMMAA !!! Perkele !

Ne on kaiken lisäksi samoja ryssiä kuin Venäläiset !
Parempi kun on mahdollisimman vähä tekemissä niiden kanssa ! Pieni murre ero vain kielessä.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Järkipersu
#37

Persujen on vaadittava että kaikki rahan jako joka paikkaan loppuu välittömästi !
Ei Ukrainaankaan enään senttiäkään,eikä Italian Mafialle ! Kreikasta puhumattakaan !!!

KAIKKI RAHAT TARVITAAN VELKOJEN MAKSUUN !

Järjetöntä touhua !

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Hämmentynyt
#4

Kun blogisti mainitsi kirjoituksessaan yritykset.Niin tuntuu aikas ihmeelliseltä.Että Valmet Automotive Uudessakaupungissa irtisanoo jopa 940 työntekijää.Oliko ennen Koronaa?Kun kyseinen yritys kuulutti/haki Uudenkaupungin tehtaalle satoja työntekijöitä.Muunmuassa houkutuksena/vetovoimatekijänä asuntojen järjestäminen.Mitenkähän käy työntekijöiden,jotka ovat muuttaneet asumaan Uuteenkaupunkiin,ja työpaikka lähtee alta?Melkoinen irtisanomisten ja lakkojen kevät menossa.Eikä se ole PerusSuomalaisten vika/aiheuttama.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#8

Tarvehankinta tuntuu olevan jopa Maikkarin toimittajalle vieras asia, koska esim. Puololo unohti EU:n 450 milj. työntekijämarkkinat ja sitten vasta, jos Suomesta tai EU:sta ei sopivaa työntekijää löydy, niin voi anoa kolmansista maista.
Todellisuudessa lähes jokainen ammattilainen pääsee Suomeen jo nyt esim. Intiasta koodarihommiin.
Suomalaisille pitäisi ihan rautalangasta vääntää mitä se TARVEHARKINTA tarkoittaa.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Iloinen
#5

Tottahan toki me ollaan onnellisin maa. Kattokaa nyt miten hienosti päättäjät hoiti koronan ja sodan pelot. Ihanaa olla onnellinen ja huomenna äänestämään SDP ehdokasta.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Punaista viivaa pukkaa
Hämmentynyt
#10

Voi miten tuo mielenterveys on alkanut järkkyä näillä blogeilla! Mutta en mä enää ihmettele täällä on ollut joku Suomen Dorkimman Puolueen äänestäjä viljelemässä ”viisauksiaan”!
Tämä tahdoton sossusutari aikoo huomenna mennä äänestämään ja arvatkaas ketä no ei liene vaikeaa arvata, koska pioneerileireillä päähän potkittu ja vappumarsseilla vihreisiin housuihin ja aniliinin punaiseen paitaan puettu pikkupioneeri on äänestysikään tultuaan talutettu työväentalolle ja pakotettu äänestämään punikkia, jonka numeron isäpunikki on käteen kuivamustekynällä tatuoinut!
Ei mitään omaa tahtoa eikä mielipidettä! Vedähän sinä punikki ihan rauhassa sitä punaista viivaas lappuun, mutta varo ettei seiskasta jää väliviiva uupumaan, kun sitten joku persuääntenlaskija jättää sun kalleimman lahjas puna-aatteelle hyväksymättä!
Haluatko lainata minulta kolikkoja, kun äänestyspaikoilla on niitä kiusallisia sotaveteraanien rahankeräyslippaita. Se raha menee miehille jotka tappoi sodassa sun ihailemia ,,,

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#17

Nyt oli kovaa settiä PS kannattajalta. Ensin haukutaan sitten uhkaillaan ja lopuksi peloitellaan sillä että PS vaalivirkailija vilpillisesti toimisi. Tämä oli teiltä todella törkeä ulostulo. Eduskuntavaalit ovat kansalaisten tärkein vaikutuskanava ja puoluevaihtoehtoja on miltei 25 kun laskee pienpuolueet mukaan. Haukkumalla ja uhkaamalla äänestäjiä julkisesti kuten ” punaista viivaa pukkaa ” keskustelija nyt tekee ei kuulu tähän päivään. SDP on minun valintani, ollut jo pitkään, vaikka olen pienyrittäjä ja monen mielestä väärässä puolueessa. Olen eri mieltä. Suojaverkot ovat minuakin auttaneet silloin kun on ollut todella vaikeaa esim. koronan aikana ja muulloinkin. Pidetään kaikista huolta ja annetaan ihmisten vapaasti äänestää mitä puoluetta hyvänsä ja kunnioitetaan jokaisen omaa valintaa. Sellainen on suoraselkäinen suomalainen.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#24

Halla-aho pitää edelleen kiinni perussuomalaisesta ajatuksesta ja väitteestä maahanmuuttajien geneettisestä ryöstelyominaisuudesta ja islamin uskon vääristymistä. Ei voi olla muutoin, kuin että Halla-ahon mukana näitä ajatuksia ja perusprinsiippejä kunnioittaa tietysti koko jäsenistö ja nykyjohto mukaan lukien. Tällaiseen hyviin ja kelvottomiin ihmisiin jakaminen ei puolestaan kunnioita ideaa, jossa kaikista pidettäisiin huolta tai jossa katsottaisiin hyvällä vapaata äänioikeutta. Ps-aate sisältää vahvoja – kuten ääriliikkeet yleensä – autoritaarisuuden elementtejä.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

P. P.
Vihainen
#35

Joopa joo. Islam on rakkauden uskonto. Ellet usko, niin tapan sinut.

terveisin,
Möhömmöd

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Palle-Kalle
Vihainen
#27

Nato-, ilmastonmuutos- ja maahanmuuttohulluus ovat mielisairauksia, kuten muslimien hyysäys on itsetuhoista.

Geopoliittisen diplomatian ensimmäinen sääntö:

”Ystävät pitää hankkia LÄHELTÄ ja viholliset kaukaa – jos sieltäkään.”

LOPETTAKAA MAMUTUS, NATOTUS JA HIILETTÖMYYSHANKKEET SUOMESSA! Ne ovat meille vain haitaksi, kuten yli 75 vaalittujen hyvien Venäjänsuhteiden romutus.

Kerran menetettyä luottamusta, valtion varoja ja kotimaata on vaikea saada takaisin!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

...
#36

Korjaus: … kuten yli 75 vuoden ajan vaalittujen hyvien Venäjänsuhteiden romutus.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Hämmentynyt
#28

Wokettaja, takinkääntäjä, kameleontti nimetön!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Tyytyväinen
#32

Suoraselkäinen sosiaaliremari on yhtä kaukana todellisuudesta kuin ruostunut Lada ruåtsalaisen hienostoperheen pihasta Solsidanissa!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Kaada ittelles vaan dessu!
Tyytyväinen
#11

Tiesitkö nimetön, että koronaa ei ole hoidettu mihinkään ja esikuviesi hyökkäyssotaa harjoittava barbaariporukka ottaa köniinsä ja huolella uljailta Ukrainan puolustajilta! Mutta oletko huomannut miten nuo itsenäisen Suomen ajan huonoimman hallituksen päättäjät ovat vain lisänneet tuskaa tässä maassa luomalla uhkakuvia ilmasto- ja luontokatojen muodossa. Suomen nuoret pelkäävät maailmanloppua ja ydinsotaa, kun toi teidän huumehörhöinen puheenjohtajanne törttöilee joka tilaisuudessa! Onneksi pääsemmme parin viikon päästä nauttimaan ihan OIKEASTA ja oikealta tulevasta ONNESTA!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#13

Kuinkahan hyvin oikeistolainen hallitus olisi hoitanut? Ehkä paremmin? Velanotto alkoi jo ennen koronakriisiä.
Kyllä hallitus möhli ja paljon koronatoimissaan. Esim. laittoi Uudenmaan sulkuun, kasvosuojukset, hoitajien pakkorokotukset…

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Iloinen
#23

Mitä muuta vihervassareilta voisi odottaa? Sehän on kuin joku puolisotilaallinen sukupuoleton soittokunta!!!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000