Perussuomalaiset

Kaj Granlund

Vallan kahvasta työväen diktatuuriin

Eivät ole vaalien mainingit vielä ehtineet tyyntyä, kun vihervasemmisto yhteisvoimin hyökkää kansan kukkarolle. Oli luvattu mannaa ja mansikkaa, mutta toteutuu taas kerran sosialismin aatteellisen isän Marxin viisaat sanat: ”Kansa on vain joukko hyödyttömiä idiootteja, joka voidaan syrjäyttää, kun valta on saatu.”

Nyt saatua valtaa jaetaan puolueelta ay-liikkeelle, joka on laatimassa hallituksen tulevan vaalikauden veropolitiikkaa. En ihmettele, että ensimmäisenä tähtäimessä ovat yrittäjät ja kaikki ne ihmiset, jotka ovat laittaneet rahansa muuhun kuin juopotteluun. Köyhyys ja rahattomuus on aina ollut sosialismin elinehto ja tulee aina sitä olemaan. Jos ei ole köyhiä, ruikuttajia, kateellisia ja laiskoja, niitä on tehtävä verotuksella. Ne ovat riittävän tyhmiä, uskoakseen Marxin sanoihin vaali toisensa jälkeen.

AY-liikkeen tulisi katsoa itseään! Teollisuusliitolla on nettovarallisuutta yli 200 miljoonaa euroa. Moni muu suurista liitoista pääsee 100 miljoonan sarjaan. Pörssissä keskivertoyrityksen nettovarallisuus on noin 75 miljoonaa euroa ja yli 200 miljoonan euron pääsee alle 50 pörssiyhtiötä. Valta tulee rahalla. Kun on rahaa millä rahoittaa lakkoja, niin voidaan surutta lakkoilla, koska lakon seurausten viimeisenä maksajana on aina Marxin mukaan tyhmä kansa.

AY-LIIKE EI MAKSA TULOISTAAN JA SIJOITUKSISTAAN PÄTKÄÄKÄÄN VEROA!

Esimerkiksi Kojamo (ent. VVO) maksaa vuosittain kymmenien miljoonien verovapaat osingot ay-liikkeelle samalla, kun SAK vaatii pienyhtiöiden osakkaiden osinkovähennyksiin lisää kirsistyksiä.

Paljonko yhteiskunta menettää sillä, että työntekijä saa vähentää jäsenmaksunsa verotuksessa? Jäsenmaksujen tilitys on laitettu työnantajan tehtäväksi, joten ay-liike on ottanut itselleen roolin toisen luokan verottajana.

Eikö olisi korkea aika selvittää, mikä on ay-liikkeen oikea ja kohtuullinen asema ja vastuu yhteiskunnassamme? Eikö ensimmäinen ”miehen teko” olisi vastata muustakin kuin rahan keruusta? Eikö olisi paikallaan antaa ay-liikkeen tehtäväksi vastata kaikista työttömyysmenoista, jolloin vastuu työttömyyden hoitamisesta (ja aiheuttamisesta) siirtyisi valtiolta (lue kansalta) työmarkkinaosapuolille?

AY-liikkeellä on ollut tehtävä yhteiskunnan kehittyessä, mutta aika on ajanut norsuunluutorneissaan sikareja polttavan ja konjakkia lipittävän ay-johtajiston käsityskyvyn ohi. Jäljelle näyttää jääneen vain omien etujen säälimätön varjelu.

Osallistu keskusteluun!


0 kommenttia

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000