Perussuomalaiset

Kaj Granlund

Pitkä jono Tippavaaraan

15 kommenttia

Rokote- ja passipakko näyttävät herättävän tämän palstan lukijakunnassa hyvin ristiriiitaisia tunteita. Kuten tavallista, minua ja monia skeptikkoja pidetään jonkinlaisina hörhöinä, koska emme kulje valtavirran perässä. Selvitän kuitenkin minkälaisista asioista omat ”konspiraatioteoriani” ovat peräisin.

Aasialainen riehui vuosina 1957-1958 ja se tappoi 2 miljoonaa ihmistä. Kärsimme sen ja elämä jatkui taas kuten ennen. Ei rokotettu, eikä tarjottu passeja. Hongkongilainen riehui 1968-1969 ja tappoi miljoonan verran ihmisiä. Ei rokotettu eikä passitettu. Sairastin itse molemmat ja olen ilmeisesti vielä hengissä. Todennäköisyyteni selvitä koronasta ilman suurempaa meteliä on suurin piirtein sama. Jos taas kuolen koronaan, se on minun tapani lähteä täältä.

Pentti Linkola oli ensimmäisä suomalaisia, jotka alkoivat puhua maailman väestön vähentämisestä ja hänen kerrotaan sanoneen:

”Niin kauan kuin yksikin terroristi on hengissä, on toivoa.” ja ”Sodat ovat hyvä asia niin kauan kuin niitä käydään.”

Nykyaikaan peilattuna mielenkiintoisen lausunnon antoi ranskalainen talousmies ja EBRD:n (European Bank for Reconstruction and Development) entinen pääjohtaja Jacques Attali, joka jo vuonna 1981 kirjoitti:

“Tulevaisuudessa keskeisin kysymys on se, miten maapallon väestöä vähennetään. Meidän tulee aloittaa vanhoilla, koska heti, kun ihminen ylittää 60-65 vuoden iän, hän lakkaa tuottamasta ja hänestä tulee kustannus. Tällaisten joutavien vanhojen, heikkojen ja sairaiden lukumäärä kasvaa koko ajan.

Ihmiskunnan kasvua on torjuttava eutanasialla ja eutanasia on kaikissa tapauksissa tulevien yhteiskuntien keskeisin työväline. Liian suuri ja pääosin tarpeeton joukko ihmisiä on vain taloudellinen rasite ja sosiaalisesti parasta olisi, jos ihmiskunnan rajoitustoimet tapahtuisivat pikaisesti.

Tulemme löytämään menetelmän joka aiheuttaa tämän. Esimerkiksi sellainen pandemia, jonka kohteeksi tietyt ihmiset joutuvat tai virus, joka iskee vanhoihin ja lihaviin. Heikot alistuvat virukselle, pelokkaat ja tyhmät uskovat siihen ja vaativat hoitoa. Meidän tehtävänä on pitää huoli siitä, että pandemian hoidosta tulee ongelman ratkaisu!

Näin älykkyyden perusteella tapahtuva valinta on automaattista ja idiootit menevät vapaaehtoisesti teurastamoon.”

Huomaa sanat: ”pandemian hoidosta tulee ongelman ratkaisu!

Yksittäisenä ilmaisuna tämän voisi ohittaa, mutta kun YK ja etenkin Rockefellerin imperiumi näyttäisi olevan eräiden samansuuntaisten tavotteiden takana, niin kannattaisi ehkä pohtia miksi tähän pandemiakuplaan on puhallettu niin paljon ilmaa.

Katsotaan hieman lisää

Vuonna 1972 alkoi taitavasti suunniteltu kampanja siirtää maailman valta kansallisvaltioilta YK:lle UNEP-ohjelmaa hyväksi käyttäen. Tämän liikkeen vetäjäksi Rockefeller-imperiumi istutti herran nimeltä Maurice Strong. Maurice Strong sanoi alla olevat sanat YK:n Earth Summitissä Rio de Janeirossa 1992 ja tätä on YK:n virallinen mielipide:

”Kaikki lapset jotka syntyvät niiden lisäksi, joita tarvitaan ihmiskunnan ylläpitämiseksi on eliminoitava, ellei heille tehdä tilaa eliminoimalla aikuinen.”

CNN:n omistaja Ted Turner lausui Audubon magazinen haastattelussa:

Maailman väkiluku on laskettava 250-300 miljoonaan, eli 95 % vähennys nykyisestä on tavoitteena.

Initiative for the United Nations ECO-92 EARTH CHARTER:

“Liikakansoitusta, joka on edennyt pitkälle yli maapallon kantokyvyn, ei voida hoitaa syntyvyyden säännöstelyllä, sterilisoinneilla taikka aborteilla. Se on hoidettava eliminoimalla olemassa olevia ihmisiä. Tähän on pyrittävä kaikin mahdollisin keinoin.”

Lopuksi voidaan kysyä, miksi kaikki sivistysvaltiot ovat kieltäneet toimivat vaihtoehtoiset hoitomuodot (hydroksiklorokiini, ivermektiini). Miksi ei kannusteta ihmisiä huolehtimaan D-vitamiinin tasoista? Miksi lääkärit menettävät toimilupansa, jos kritisoivat hallitusten toimia? Halutaanko meidät viedä tiettyyn suuntaan? Onko tavoite massakuolema kuten Jacques Attali toivoi ja ennusti?

Toistan taas mitä keisari Marcus Aurelius kerran sanoi:

”Tärkeintä ei ole kuulua enemmistöön vaan välttyä kuulumasta idiootteihin”.

Joitakin lähteitä:

https://rumble.com/vkopys-a-pathologist-summary-of-what-these-jabs-do-to-the-brain-and-other-organs.html

https://www.bitchute.com/video/Wkpdfypr42Dk/

https://healthimpactnews.com/2021/18928-dead-1-8-million-injured-50-serious-reported-in-european-unions-database-of-adverse-drug-reactions-for-covid-19-shots/

https://www.bitchute.com/video/lzpsNbGp7KVF/

https://www.bitchute.com/video/FwmN45Vk1QzE/

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


15 kommenttia
Cartman
#1

Saksan suurin lehti Bildt pyytää anteeksi hysterian lietsonta , etc Katsokaa Engl txt
https://mobile.twitter.com/ZNeveri/status/1421881634878541824

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#7

Oliskohan suomalaisella valtamedialla samaa selkärankaa… tuskin!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#2

Paljonko koronaan on nyt kuollut ihmisiä maailmanlaajuisesti?
Tämä luku on jotenkin onnistuttu hämärtämään ihmisten mielistä kummallisesti, mutta ilmeisen tarkoituksellisesti.

Tuberkuloosiin sairastuu edelleen vuosittain maailmanlaajuisesti noin 10 miljoonaa ihmistä ja siihen kuolee lähes kaksi miljoonan ihmistä. Tätä ei kai enää pidetä poikkeavana kuolemantapana, koska siitä ei kohista.

Malariaan sairastuu vuosittain noin 200 miljoonaa ihmistä ja siihen kuolee yli miljoona ihmistä vuosittain. Eikä tässäkään näytä olevan sen ihmeellisempää uutisainesta.

Kuoleman pelko on nyt vaan koronasta puhuttaessa onnistettu istuttamaan ihmisten mieliin uskomattomalla tavalla. Ja lääkefirmat tekee tähtitieteellisiä voittoja rokotteillaan, joilla ei näytä olevan juuri mitään tehoa itse sairauteen, mutta ne aiheuttavat tuntemattomia haittavaikutuksia jatkuvasti ja enenevässä määrin.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Cartman
#4

By the end of March 2021, there were close to 3 million covid deaths in close to 8 billion people. At a global infection attack rate of 10% to 30%, this results in an average global covid lethality (IFR) of 0.1% to 0.35% and a global covid mortality of about 0.035%. By comparison, the 1918 flu pandemic had a global mortality of about 2.3% (40 million deaths in 1.8 billion people).
Swiss.org

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#5

On vielä pitkä matka vuoden 1918 espanjan taudin aiheuttamiin kuolonlukuihin.

Puhumattakaan ruttoepidemioiden aiheuttamista kuolonluvuista aiempien vuosisatojen aikana, tai prosenttiosuuksista maailman silloiseen väestömäärään nähden.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#3

YK ja WHO ovat korruptuneita ja tehohoidon avulla pystyssä pysyviä organisaatioruumiita, joita hämärämiehet pyörittävät.

EU on ollut kuollut järjestelmä jo syntyessään.

Vanhentuneet ja aikansa eläneet lait ovat näiden kuolleiden organisaatioiden antibiootteja, joilla ne pidetään edelleen jotenkin toimivina kulisseina.

Ei kukaan täysjärkinen enää tosissaan voi uskoa, että tänne tulevat raavaat miehet tai heidän perheensä+sukulaisensa olisivat mitään todellisia pakolaisia.

Kansallisvaltioita ja ns. hyvinvointivaltioita ajetaan kyykkyyn ja ne halutaan tuhota. Kyllä ne tätä menoa tuhoutuvatkin, jos tavallinen kansa ei nouse kapinaan. Se jää nähtäväksi.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#6

Menossa on valmistelut uutta maailmanjärjestystä varten (Great Reset), ja sitähän ajavat niin marxilaispoliitikot kuin ison rahan edustajatkin (Bill Gates, Soros, ym. ym.). Tämä plandemia (suunniteltu pandemia) on kokeilu sille, että kuinka saadaan porukka tottelemaan yhtä maailmanhallitusta, joka käskee ottamaan kansalaisvalvontaa ja kontrollia palvelevan sirun ihonsa alle, jota tietenkin mainostetaan sillä, että se hoitaa terveyttäsi ja ilman sitä kuolet heti. Nää covid-rokotuksethan on aivan naurettavia ja vain pahentavat tilannetta (lue: niin on tarkoituskin, jotta saadaan väkeä vähennettyä pallolta).
Nobel-palkinnon saaneen tutkjan artikkeli: Nobel Prize Winner Reveals – Covid Vaccine is ‘Creating Variants’
https://stuartbramhall.wordpress.com/2021/05/22/nobel-prize-winner-reveals-covid-vaccine-is-creating-variants/

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#8

Kyllähän tämä koko korona lemuaa jo raadon lailla. Tässä touhussa ei ole enää ollut hetkeen mitään järkeä.

Kauankohan media jaksaa tätä propagandaa suoltaa? Eikö globueliitin suunnitelma mennyt putkeen? No, eiköhän siellä ole kehitettynä uusi vieläkin vaarallisempi ”virus”, joka odottaa ”laskemistaan” ulkomaailmaan ja entistä suurempaa paniikin lietsomista.

Kun massat on peloteltu äärirajoille, niin nämä tottelevat ja alistuvat mihin tahansa. Surullista.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#9

Minunkin yksi siskoistani sairastui 1950 luvun loppupuoliskolla Aasialaiseen.Tarkkaan en muista oliko vuosi 1957 vai 1958.Mutta muistan kuinka siskoni meni tajuttomaksi,ja houraili sekavia korkean yli 40 asteen kuumeen vuoksi.Vasta kun hänet saatiin ambulanssilla sairaalaan hän selvisi,ja elää edelleen lähes 80 kymmppisenä.Itse olin tuolloin vielä pikkupoika kun olen syntynyt 1950 luvun taitteessa.Mutta nyt jo yli 70 kymppisenä olen”vanhus”joka ei tuota muuta kuin”metaanikaasua ja paskaa”!Ja mitä tulee YK:hon se on aikanaan perustettu rauhanjärjestöksi.Niinkuin varmaan lähestulkoon kaikki tiedämme.Mutta nyt sitä ei siksi enään voi kutsua,vaan se on lähinnä”terrorijärjestö”!GCM-sopimus on siitä yksi hyvä esimerkki,ja monet muut kyseisestä järjestöstä lähteneet sopimukset.YLE:llä on tänään muistettu toitottaa ilmastohätää/ilmastonmuutosta.Alkaa pikkuhiljaa kyrsimään tuo YLE:nkin touhu.Kait se on ilmastonmuutos koronankin aiheuttanut?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#10

Käykää allekirjoittamassa:
Vetoomus lasten ja nuorten koronarokotusten estämiseksi
https://www.adressit.com/vetoomus_lasten_ja_nuorten_koronarokotusten_estamiseksi

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Lasse Hietanen
Iloinen
#11

Hei. Kiitos Kaj’kin. Idiootit menevät Itse teurastomoon. Kaj nykyään se On niin: Että kaukorokottajat TULEVAT yöllä SINULTA lupaakysymättä ja antavat alkumyrkyt kehoosi Ja pitävät jonkun kontrollikoneiston käynnissä, jonka VAIN siinä päässäsi kuulet. Tämän KAIKEN suomalainen lääkäri teettää ilmeisesti ulkomaalaisella yhtiöllä, että voi SANOA Suomessa Ei ole vielä kaukorokotusta, VAIKKA he sitä täällä tekevätkin, KOSKA kannan vammoja kehossani. JA Nyt he SAAVAT livähkön kivuntunteen niihinkohtiin joihin OVAT aiemmin piikkinsä iskeneet PERKELE On Turhan ”hyvin”varustettu: Pirullisilla laitteilla: Kotimme ei ole enään mikään ”turvasatama”, mlhin PERKELETTÄ Voimme paeta, ETTEI tämä KELMI Tule perässä.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Hämmentynyt
#12

Lassen kommentti hyvin kuvaa kuinka monta erilaista hörhöä ja foliohattua on liikkellä ja näillä palstoilla esiintyy koko kirjo. Usko ja uskontokin tähän sotketaan, globalistien ja kommunistien salajuonien lisäksi. Vai tulee huru-ukko yöllä salaa rokottamaan? Oikein sängyn viereen ja oven raosta! – Kohta on PS puoluekokous ja mielenkiinnolla odotan millaisen hörhö johdon he nyt saavat kasaan? Muten käy Ossille?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Hämmentynyt
#15

On sillä siniset tossut ja niillä se sipsuttaa,ja se tulee ovesta sisään,ja kaukorokottaa.On sillä sininen auto ja se auto sanoo näin.Sur rur sur rur sur ruu ur ja lähtee unen sinistä maata päin.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#13

Elämme tosi kummallisia ja vaarallisia aikoja.

On hyvin vaikea arvioida, millaiseksi maailma on muuttunut kymmenen tai kahden kymmenen vuoden kuluttua.

Onko sellainen epämääräinen rakennelma kuin ”demokratia” muisto vain historian lehdillä.

Onko ”ihmisoikeuksien nimissä” Eurooppa ja siinä imussa mukana Suomi muuttunut/muutettu islamilaiseksi monarkiaksi tai onko alue vaan ihan raunioina ja asumiskelvotonta.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Lasse Hietanen
Iloinen
#14

Hei. Kiitos Kaj’kin. Väliaikatiedoite: KAUKOROKOTUS Jatkuu Olisi kiva tietää Miksi, Kun THL OLISI puhehalukas asiakkeidensa suuntaan: Olisi PALJON voitettu: Terveydessä ja hyvinvoinnissa, Mutta Kun tämä ressukkajärjestö on ❤️ ILMAN JEESUSTA KRISTUSTA, Niin tämä touhu on PERKELEHENKIVALLAN, ehdoilla elämistä, Ja tämä On: Jos’ oikeintunnen, Kun en ole koskaan Helvetissä ollut, Niin tämä on helvetillistä tietämättömyyttä. Kiitos. SIUNATEN, LASSE HIETANEN. (Eli kauko,-yörokotus, äänihäirintä).

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000