Perussuomalaiset

Jukka Wallin

Noi ovat natseja

Olin tänään (16.5.2015) Kampin Narinkkatorilla kuuntelemassa Finnish Defence League eli FDL:n järjestämässä avoimessa tilaisuudessa. Tilaisuuden aihe oli ajankohtainen – ”Isänmaalliset jihadisteja ja terroristeja vastaan – Day of the patriots Finland”. Tilaisuudessa Jukka Ketonen piti puheen joka oli erittäin hyvin ja asiallisesti kirjoitettu. Puheen aiheena oli jihadismi ja ääri-islamilaisuus, joka on huolestuttavasti lisääntynyt maahanmuuton kautta myös meillä Suomessa.

Puheen aikana tuli äiti noin 6-vuotiaan värillisen tyttärensä kanssa, pysähtyi, katsoi FDL:llän banderollia ja tokaisi tytölle ”Noi ovat natseja” ja poistui paikalta kauppakeskukseen päin. Kuulin tytön ihmettelevän äidilleen ”mitä natsit ovat?”

Hätkähdin äidin lausahdusta ”Noi ovat natseja”. Hetkinen – voiko joku opettaa lastansa rasistiksi! Kyseisen naisen maailma on kieltämättä kummallinen ja rasistinen. Kuka opettaa lastansa pelkäämään toiseutta, jos tämä ei sovi, kuten tällä kertaa äidin arvomaailmaan. Kumpi oli sitenkin rasistinen, tapahtuma vai tämän naisen oma maailmakuva? Minun mielestäni naisen maailmankuva on todella rasistinen.

Tilaisuudessa ei ollut paljon yleisöä, ehkä FDL:n jäsenten jälkeen, kuten minäkin noin kymmenkunta henkilöä. Pari vanhempaa naista ja muut olivat 50 ikävuoden kummallakin puolen. Kaikki paikalla olleet kävivät allekirjoittamassa FDL:n laatiman julistuksen: ”Me allekirjoittaneet taustastamme ja vakaumuksestamme huolimatta, haluamme  toimia  Isänmaallisessa yhteisrintamassa toisten samanmielisten ihmisten kanssa, Suomen maallista lainsäädäntöä, suomalaisia tapoja, perinteitä ja kulttuuria kunnioittaen ja suojellen, edistäen yhteiskunnallisia  rauhaa ja puolustaaksemme Isänmaatamme kaikilta sen vihollisilta, radikalismia, väkivaltaa ja terrorismia vastaan.”  Tähän julkilausumaan voi kuka tahansa yhtyä, ehkä sinäkin äiti olisit pystynyt allekirjoittamaan tämä, kun minäkin sen allekirjoitin.

Tilaisuuden avauspuheessa Jukka Ketonen esitti kummeksuntansa niitä lehtiä kohtaan, kun FDL:n mainosta tilaisuudesta ei julkaistu, kun se oli kuulemma rasistinen! Siis mitä, media sensuroi mainoksia, vaikka meillä pitäisi olla sananvapaus. Okei, lehdellä on oikeus julkaista tai jättää julkistamatta mainoksia tai uutisia, jos ne ovat laittomia, tai loukkaavia. Mutta, FDL:n tilaisuus ei ollut sellainen, päinvastoin se oli erinomaisesti toteutettu

Minusta nämä rasistikortin heiluttajat ovat reppanoita, oman pienen maailmansa vankeja. He eivät uskalla tunnustaa olevansa väärässä. Toivottavasti olen tästä asiasta väärässä.

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


4 kommenttia
survister
Vihainen
#1

survister on nyt hyvin hyvin vihainen

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

survister
Utelias
#2

täältä löytyy enemmän kommentoijia: http://jukkawallin.puheenvuoro.uusisuomi.fi/195299-noi-ovat-natseja

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Mä vaan
Utelias
#3

Vai wikipediaan jukka kirjoittaa. ÖÖ olen hämmentynyt, koska aiemmin luotin aikas paljon wikipediaan, nyt meni luotto siihen. Jos henkilö omilla ideologgeillaan värittää totuuksia, niin homma ei ole hyvä. Wikipedian tehtävä on antaa oikeaa faktaa, ei kenenkään minusta tuntuu tietoa.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Jukka on oikeassa!
Iloinen
#4

Hyvä Jukka, kirjoitat aina asiaa ja hyvin kirjoitatkin. Jatka rohkeasti vain, älä lannistu!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000