Perussuomalaiset

Joukamo Kortesalmi

Parempaa populismia

1 kommenttia

Vihreästä liikkeestä vain poliittiseksi vihreäksi puolueeksi sammaloituneen ja humalluttavan hovikelpoiseksi hioutuneen hyväosaisten hypetysfoorumin paikallisedustaja Pekka Virtanen kolumnoi taas Koillissanomissa totuttuun tyyliin maalaten kauhukuvia populismin yleiseurooppalaisesta voittokulusta.

Pahaksi onneksi Pekka sortuu tässä analyysissään perin populistiseksi. Ilmeisesti on niin, että Perussuomalaisten nousun myötä maahamme on muodostunut kaikenkattava kaksoisstandardijärjestelmä, mikä nyt on ulotettu koskemaan myös populismia. Kansanomaisuutta on nähtävästi kahdenlaista: pahaa ja paheksuttavaa Peruspopulismia ja hyvää sekä hyväksyttyä ja parempaa – vihreää vastakkainasettelua!

Sysimusta suvaitsemattomuusparadoksi

Kuusamoon on nyt syntynyt sysimustan kokoomuksen ja sen puisto-osaston vihreiden yhteissuvaitsemattomuusparadoksi. Vihanlietsomista vastustetaan vihaa lietsomalla. Jos tämä fraktio pääsisi valtaan, Peruskansanosaa taitaisivat karjavaunukuljetukset kutsua!

Juuri tällä uhkakuvien luomisella ja kauhuskenarioiden levittämisellä muuan paikallisvihreä pääbelsebuubi on lietsonut jo vuosikausien ajan kaikkinaisen kaivosvastustuksen ties monikokymmenvuotista sotaa ensiksi Kuusamossa ja nyt koko paikkakunnan imagotappioksi myös kunnanrajojen ulkopuolella.

Vuodatuksessaan Virtanen unohtaa kuitenkin ilmeisen tarkoitushakuisesti sen tosiasian, että vihreät ovat maassamme tuontitavaraa saksanmaalta ja peräti pahamaineisen Stasin suunnittelupöydiltä. Länsimainen teollisuustuotanto oli tarkoitus lyödä lamaannuksiin ekoterroristisin keinoin.

Niinpä tämän kansainvälisen vihreän valheen toimintatavat ovat olleet katuhuliganismin tasoisia. Siinä mielessä siis vihreän eduskuntaryhmänkään lainsäädäntösihteerin lentokonekäyttäytymisen kansalaistottelemattomuus ei tule valveutuneelle kansanosallemme minkäänlaisena yllätyksenä.

Vasemmistolaiset vihreässä valhekaavussa

Edelleen Virtanen kirkasotsaisesti teilaa Lapuan liikkeen ja taistolaiset, vaikka vihreiden alkukokoonpanossa mukana olivat sankoin joukoin maamme vanhat stalinistien rippeet ja joidenkin vihreiden kärki-ideologien äänenpainot ovat olleet perin äärioikeistolaisia.

Maailmanlopun maalailun maakareina vihreät ovatkin ylivertoja. Populistisempia kuin populistit konsanaan itse. Muun muassa vihreiden perustajakaartiin kuulunut Pentti Linkola tunnetaan lähinnä ekonatsistisista ajatuksistaan ja avoimesta kannatuksestaan fasismille ja diktatuurille. Elämän ensisijaisena uhkaajana Linkola pitää väestöräjähdystä, mitä taas vihreä nykypolitiikka on kaikin tavoin edesauttamassa.

Valtakunnan vihreiden entinen kansanedustaja Eero Paloheimo puolestaan erosi vuonna 2010 vihreistä vastalauseeksi sille, että vihreät olivat ajautuneet kannattamaan ylimitoitettua muuttoliikettä. Paloheimo näkee myös maapallon kulkevan väestönkasvun aikaansaaman ekokatastrofin kautta kohti maailmanloppua.

Juhlapuhevihreyttä

Tarkasteltaessa paikallisvihreää kuntapolitiikkaa, olen omakohtaisesti voinut havaita sen onttouden ja kuntalaisia katteettomasti kauttaaltaan syleilevän epäsymmetrisyyden koko vihreiden perusideologiaan nähden. On nimittäin niin, että vihreissä käsissä Kuusamon kaupungin kassa olisi hetkessä loppuunkaluttu.

Kiva kulutusjuhlinta, missä kaikkea kliffaa on kaiken kattavasti luvassa jokaiselle, johtaisi nimittäin väistämättä luonnonvarojen kestämättömään käyttöön ja suoranaiseen kestokuormittavaan kulutushysteriaan. Suureellisuus on surutta syrjäyttänyt säästäväisyyden.

Täytyy tunnustaa, että oikeastaan sääliksi käy Kuusamon vihreiden pitkäaikaista vaikuttajaa Pekka Virtasta, sillä hän on sortunut siihen samaan kuin Soini Perussuomalaisissa haaliessaan kannatuksen kasvun nimissä joukkoihin aineksia sieltä ja täältä. Sekalainen seurakunta suistaa toiminnan vihreissä raiteiltaan.

Soinille oma asema – hillotolppa – oli lopulta puoluetta, aatetta ja kannattajiakin tärkeämpää. Perussuomalaisissa puolue kesti – syrjäytetty entinen puoluejohtaja ei. Nähtäväksi jää se, miten vastaavasti Kuusamon vihreissä käy? Ideologian ja elämäntapojen yhdistäminen ei aivan kaikilta paikallisvihreiltä onnistu. Askeettisuudella ja anarkialla ei ole muuta yhteistä kuin alkukirjain!

Osallistu keskusteluun!


1 kommenttia
Nimetön
#1

Erinomainen kirjoitus Kortesalmelta. Nykyvihreiltä puuttuu täysin Vihreän liikkeen ”esihistorian” tuntemus ja historian tiedot ylipäätään. Heiltä puuttuu matematiikan perustaidot ja etenkin todennäköisyyslaskennan perusteet. Heiltä puuttuu biologian perustiedot ja tieteen todentamat tosiasiat. Vihreissä kaikki asiat johdetaan mielikuvista, tuntemuksista, pseudotieteistä, uskomuksista, omista haluista, homoklubien baaritiskeiltä, punkkuseurojen ideariihestä, jne. Surullista, että heidän kannattajansa ovat vain joukkopsykoosiin kiihottuneita epäitsenäisiä laumasieluja.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000