Halpatyövoimasta
Uskooko joku vielä, että oli sattumaa, kun kokoomuksen Petteri Orpo sisäministerinä toimiessaan päästi kymmeniä tuhansia ”turvapaikanhakijoita” maahamme?
Samaan aikaan EU ja YK ovat ajaneet massamaahanmuuton oikeuttavaa sopimusta. GCM (Global Compact for Migration) on kansainvälinen siirtolaisuussopimus, jonka allekirjoittamalla saa jokainen maailman kansalainen maahanmuutto-oikeuden haluamaansa maahan. Allekirjoittajamaat menettävät oikeutensa määrätä itsenäisesti maahanmuuttomääristä ja maahanmuuttajien lähtökohdista oman maansa kohdalla.
Rajattoman maahanmuuton mahdollistaminen, laittoman muuttaminen lailliseksi ja kulkuväylien perustaminen Eurooppaan laukaisee paljon suuremman kansainvaelluksen kuin olemme tähän mennessä nähneet.
Kansalaisilta yritetään nyt salata tämä siirtolaissopimus. Myöskään pääministeri Sipilä ei ole tuonut asiaa eduskunnan täysistunnon käsiteltäväksi. Ellei sopimusta saada päivänvaloon, Suomen nimi ilmestyy sopimukseen ilman julkista keskustelua, kun joulukuussa maiden johtajat kokoontuvat Marokossa YK:n kokouksessa vahvistamaan sopimuksen.
Näin suomalaiset pääsisivät jatkossakin suvaitsemaan ja maksamaan, enemmän kuin koskaan ennen. GCM:n tyyppiset sopimukset tietävät suomalaiselle keskiluokalle ajan mittaan tuhoa, huono-osaisista puhumattakaan. Halpatyövoiman käyttökäy erittäin kalliiksi Suomen julkiselle taloudelle.
Yhdysvallat, Unkari, Itävalta, Australia ja Puola ovat jo ilmoittaneet, että he tulevat jättäytymään siirtolaissopimuksesta pois. Myös Suomessa pitäisi herätä sopimuksen vaarallisuuteen.
Myös korkeakoulutettujen keskusjärjestö Akavan puheenjohtajaSture Fjäder lipsautti hahmottelevansa mahdollisuutta maksaa kouluttamattomille maahanmuuttajille muita pienempää palkkaa. Fjäder myöhemmin perui ehdotuksensa, mutta hänen kantansa on selvä.
Kuten Seppo Heino (K-U 6.10.2018) kirjoitti, ei voi olla oikein, että yritykset korjaavat maahanmuuton hyödyt ja veronmaksaja maksaa haitat täydentämällä halpatyöläisten toimeentuloa tulonsiirroilla. Elinkeinoelämän, kokoomuksen ja keskustan ilmeisenä pyrkimyksenä on luoda Suomeen kahdet työmarkkinat ja polkea palkkoja halpatyövoimaa maahantuomalla.
Hallituspuolueet ovat vaatineet työvoiman saatavuusharkinnan poistamista ensi vaalikaudella. Myös koko vihervasemmisto kannattaa asiaa, koska heille haittamaahanmuutto tuntuu olevanmieluista.
Onko hallituksen ”Arvopohja” niin herkkä asia, että siitä voivat keskustella vain harvat ja oikealla tavalla valveutuneet? Valtamedia vaikenee perussuomalaisten kannanotosta ja selvityksestä koskien työvoiman saatavuusharkintaa. Tämä on ymmärrettävää, koska siitä on vaikea kirjoittaa punavihreän median väestönvaihtoagendaan sopivaa juttua.
Tekstin aiheet:
Osallistu keskusteluun!
0 kommenttia