Perussuomalaiset

Jarmo Nahkamäki

Perussuomalaiset värit eivät haalistu

1 kommenttia

Ruotsissa tullaan opettelemaan tekemään yhteistyötä ruotsindemokraattien kanssa. Suomessa sitä harjoitellaan pian Perussuomalaisten kanssa. Tokihan sitä tehtiin jo vuoden 2015 vaalien jälkeen, mutta uuvatit riisti Persujen imagon vaikka mikään ei muuttunut v. 17 puoluekokouksen jälkeen ainakaan säännöissä, ohjelmissa ja tavoitteissa.

Perussuomalaiset ammentaa voimansa siitä samasta alkulähteestä mistä syntyi Britannian Brexit ja Yhdysvaltojen Trump-ilmiö. Se on perusisänmaallisuutta, joka globalisteilta on unohtunut. Ihan kuin saunavesien kanssa, kun kaikki aatteet sotketaan yhteen niin siitä tulee haaleaa. Perussuomalaiset ei sorru tähän. Aate on kirkas ja lämmin kuin kesäinen aurinko. Sen varassa pärjää myös talven yli.

Perussuomalainen ojentaa yhteistyön kättä niille, joille yhteistyö merkitsee omasta maasta välittämistä luonnon, rauhan ja turvallisuuden nimissä. – Sininen ja valkoinen ovat värit vapauden -. Nyt myös sininen ja keltainen.

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


1 kommenttia
Nimetön
Hämmentynyt
#1

Toivottavasti linja pysyy kirkkaana? Jotenkin ollut havaittavissa pientä nuoleskelua SDP:n suuntaan. Liekö väärä havainto?
Perustuu vähän samalle analyysille kuin Soinin touhut kohta Hallituksen muodostumisen jälkeen.
Koittakaa nyt kirkastaa sitä omaa linjaa. Poski poskea vasten muiden kanssa taivaltaminen: MItä uutta ja muutosta se tarjoaa?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000