Perussuomalaiset

Jarmo Nahkamäki

Maakuntauudistukseen jo varattu miljardi euroa

3 kommenttia

Päivän Iltalehti tietää jo kertoa, että maakuntauudistuksen valmisteluihin on jo varattu miljardi euroa. Tänä vuonna kuluu rahaa 300 miljoonaa ja ensi vuonna arviolta 500 miljoonaa. Kun otetaan huomioon vuodet 2016 ja 2015 niin summa nousee jo miljardiin euroon. Näin kertoo muutosjohtaja Kari Hakari.

Hurja summa palaa siis 18 maakunnan hallintohimmelin rakentamiseen. Keskusta saa juntata valtaansa maakunnissa ja Kokoomus miellyttää kannattajiaansa yksityisen lääkäripalveluverkoston rakentamisella. Missä ovat ne luvatut säästöt sitten? Tämä Sipilän työnäyte tullee maksamaan yhteiskunnalle yhtä paljon kuin kutsu Kempeleen kotiin?

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


3 kommenttia
Nimetön
#1

Oma veikkaukseni on ettei maakuntavaalien ajankohta pidä vaan ne lykkääntyvät. En kuitenkaan löisi vetoa veikkauksellani, saatan olla väärässäkin. Mutta kun tässä tuppaa aika loppumaan ja osalta juridiikan asiantuntijoiden taholta tulee aika kovaa kritiikkiäkin ihan soten perusasioiden osalta. Kepun puoluekokous ensi kesänä saattaa muutenkin tuoda muutoksia (jos vaikka Väyrynen voittaa Sipilän), kepussakin tuntuu olevan vähän erilaisia kuppikuntia ja nykymeno on joidenkin mielestä aivan holtitonta. No mutta kattellaan mitä tapahtuu …

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Päästiin perseen myyjistä
#2

Sotesoppa /Pakolaisbisnes kulkee käsikädessa !
Pörssissä tauotaan rahaa satoja miljoonia nyt sillä hommalla !
Lääkärit ja politikot ja niiden lääkäri puolisot on arkkitehteinä tässä huijauksessa joka kustannetaan valtion velka ja vero rahoilla !
Pääminsiterimme sipilä on jopa avoimesti kertonut että se on piilottanut sijoituksensa sijoitus kuoreen joka on täysin salainen !
On päivän selvää että rahat on sijoitettu Läääkäri ja muihin sote ja uusiutuvien energian firmoihin !
Minsiterit vaihtuu ja lääkärit siirtyy sote puolelle ja tilalle tulee uusia lääkäreitä tai ainakin ministereitä jolla on lääkäri puoliso.
TÄMÄ ON VUOSITUHANNEN HUIJAUS ! Tämä huijaus on menossa koko Eu :ssa ja Usa:ssa Obama aloitti tämän homman !!!!
Ainoa mies maailmassa joka on asettunut vastaan tätä hulluutta on TRUMP !

! uskooko joku oikesti että satojen
miljoonien mies alkaa pääministeriksi hyväntekeväisyyttään kehuman raiskaavia sosiaali pummi pakolaisi 200.000 paska palkalla ???

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Hämmentynyt
#3

Maakuntamalli ei tuo säästöjä, sillä sotesoppa lisää menoja 20-30%/v, jos edes edtidentasoinen palvelu taso säilytetään, siispä todennäköisesti omavastuut nostetaan 20-50% vuosuivauhdilla, poistamaan köyhiltä hoitomahdollisuudet ja ajamalla heidät hautaan, myöhästyneen- tai vajaan hoidon /liiankaliiden lääkeiden ja kohtuutomien matkojen vuoksi.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000