Perussuomalaiset

Jarmo Hussi

Vaadin hallitukselta toimia ilmastohätätilan vuoksi

https://www.facebook.com/jarmo.hussi/posts/197658332457221

Ja vielä:

Edellinen kirjoitukseni käsitteli kirjaa Tamminiemen pesänjakajat. Sitä kirjoittaessani harkitsin kertoisinko tapaamisestani Aarno ”Loka” Laitisen kanssa. En kertonut, mutta tehdään se nyt tässä koska Laitinen erosi eilen tästä maailmasta. Kunnon lauantaiseuralaisena hän lähti lauantaina.

Aarno oli tapaamassa terveyskeskuksen vuodeosastolla yhteistä tuttua, mutta kuten hyvin tiedämme 50 kilometriä Helsingistä, Siuntiossa, radan varrella, on niin heikot joukkoliikenneyhteydet että täällä on pakko omistaa auto jos jossakin aikoo käydä. Tarjosin siis Laitiselle kyydin Kirkkonummelle. Loka kyseli matkalla kuka Kanadan jääkiekkomaajoukkueen jäsen on aiheuttanut eniten harmia Suomelle. Enpä tiennut joten Loka kertoi sen olleen Joachim von Ribbentrop.

Asia piti tarkistaa. Ribbentropin jäsenyydestä joukkueessa on Joachimin sana. Väitettä vastaan puhui hänen ystävänsä joka kertoi ettei Ribbentrop pitänyt fyysisistä lajeista. Sen sijaan Ribbentrop oli Kanadan kaunoluistelumaajoukkueen jäsen (liittyi siihen Bostonissa), ja hänen kuului Mintonin luisteluseuraan.

Tapaus 188.

Tapaus 189.

Tapaus 190.

Tähän kirjoitukseen ei voi jättää kommentteja