Perussuomalaiset

Jarmo Hussi

Kun IL:n uutinen lässähtää

Iltalehti julkaisi eilen uutisen. Ei siinä mitään. IL on media joten sillä on tapana julkaista uutisia. IL julkaisi uutisen Trumpista. Ei siinä mitään, sitäkin on tapahtunut aiemmin. Uutinen Trumpista ei pitänyt paikkaansa. Ei siinä mitään, sekään ei ole uutta.

Olette saaneet lukea IL:stä kuinka Trump palkkasi huoria virtsaamaan sänkyyn jossa Obama oli nukkunut. Ei pitänyt paikkaansa.

Olette saaneet lukea vuosia IL:stä Trumpin vehkeilystä Venäjän kanssa. Ei pitänyt paikkaansa.

Olette saaneet lukea useamman kerran IL:stä uutisia kuinka nimettömät lähteet ovat kertoneet Trumpista asioita jotka ovat osoittaneet paikkansa pitämättömiksi.

IL jatkaa samalla luotettavalla linjalla.

Uutta tietoa Capitol-mellakasta: raivostunut Trump heitti lounaita seinään ja hamusi limusiininsa rattia.

Kun aiemmat valeet ovat menneet useille läpi jonkin aikaan ja joillekin kaiken aikaa miksi tämäkään uutinen ei menisi läpi.

Yhdysvalloissa maan entisen presidentin Donald Trumpin hallinnon kansliapäällikön Mark Meadowsin avustaja Cassidy Hutchinson on jakanut tiistaina uutta tietoa tammikuun 6. päivä vuonna 2021 sattuneista mellakoista Capitol-kukkulalla.

Todistuksen perusteella Trump oli yrittänyt tarttua häntä kuljettaneen raskaasti panssaroidun ajoneuvon ohjauspyörään. Kun henkivartija oli vastustellut autossa riehunutta presidenttiä, oli Trump lausunnon perusteella tarttunut hänen kurkkuunsa.

Lisäksi hän oli väitetysti heittänyt raivon vallassa lounaansa seinään useaan otteeseen Hutchinsonin toimiessa virassaan.

Mitä jäi kertomatta? Se että Hutchinsonin todistus koostui kuulopuheista. Jostain syystä kuulopuheet eivät ole kelvanneet todisteeksi oikeudessa Yhdysvalloissa. IL:lle ne sen sijaan kelpaavat uutiseksi.

Jotta pannukakku saadaan lopullisesti littanaksi liitetään tähän lopuksi uutinen CNN:ltä joka on kelvannut hyvin lähteeksi suomalaiselle medialle koska se on tarpeeksi vasemmistolainen.

Laitetaanpa videon linkin selostus sellaisenaan tähän ensin ettei kenenkään tarvitse syyttää vääristelystä.

Officials from the US Secret Service have announced that Tony Ornato and Bobby Engel, the agents named in Cassidy Hutchinson’s testimony, are willing to testify before the Jan. 6 committee and dispute Hutchinson’s account of an alleged incident involving then-President Trump. CNN’s Josh Campbell has more.

Lyhyesti sama Suomeksi: Salaisen palvelun agentit Tony Ornato ja Bobby Engel ovat valaehtoisesti valmiita kiistämään Cassidy Hutchinsonin todistuksen. Nyt jäämme jännäämään noudattaako IL JSN:n journalistin ohjeita ja päivittää uutisointiaan asianmukaisella tavalla.

Enpä paljoa pidätä hengitystäni asian suhteen.

Tekstin aiheet: