Perussuomalaiset

Jarmo Hussi

Ilmastotsaari Kerry päästöillä ilmastonmuutosta vastaan

Joe Bidenin hallinnon ilmastolähettiläs John Kerry on pannut töpinäksi. Ilmastotsaariksi nimetyn Kerryn on ollut tarkoitus rakentaa Trumpin raunioille kertoo Aamulehti.

Trumpin rauniot joille Kerryn täytyy nyt rakentaa ovat seuraavanlaiset: irtauduttuaan Pariisin ilmastosopimuksesta Yhdysvallat on ainoa maa joka tuolloin asetetut tavoitteet saavutti. Päästöt ovat siis raunioina.

Ja hyvin on mennyt. Bidenin ensimmäisenä virkavuotena polttoaineenhinnat nousivat huomattavasti. Samoin maakaasun. Se raunioittaa taloutta. Lisäksi on mainittava että jo Bidenin ensimmäisen vuoden aikana Yhdysvalloissa kivihiilen poltto lisääntyi 23% verrattuna Trumpin kauteen. Kuten Aamulehti niin hyvin asian kuvasi, Trumpin kausi raunioitti kivihiilen kulutuksenkin. Hänen kaudellaan lasku oli 36%.

Eikä hallinnon saavutukset jää vain tähän. Kerry on lennellyt ympäri maailmaa perheensä Gulfstream GIV-SP merkkisellä suihkukoneella. Matkoja on tehty 48, ja hiilidioksidipäästöjä kerrytetty (huomatkaa sanaleikki) siinä sivussa 325 tonnia. Kone on Flying Squirrel LLC yhtiön omistama jonka omistaa Kerryn vaimo Teresa Heinz-Kerry. Jotta ymmärtäisimme Kerryn saavutuksen merkityksen niin kerrottakoon että Yhdysvalloissa henkilöauton keskimääräiset hiilidioksidipäästöt ovat 4,6 tonnia vuodessa. Luku on laskettu sen mukaan että auto kuluttaa 10,69 l/100 km (22 mpg) ja vuotuinen ajomäärä on noin 18 500km.

Valitettavasti vastuuton valtamediamme on jälleen jättänyt saavutukset huomioimatta eikä ole uutisoinut niistä.

Sen sijaan hyvää kerrottavaa löytyy varapresidentti Kamala Harrisin toimien päästöistä. Hänen vastuullaan on Yhdysvaltain etelärajan turvallisuus, toisin sanoen hän on Bidenin hallinnon rajatsaari. Puolentoista vuoden aikana Harrisin matkoista rajalle on aihetunut nollapäästöt koska hän ei ole siellä kertaakaan vieraillut.

Tekstin aiheet: