Perussuomalaiset

Jarmo Hussi

Epstein dokumentit: Bill Clinton, John Doe 36

Kunhan sukunimi ei ole Trump ja puoluekanta republikaanit saa rapakon toisella puolella rypeä melkoisissa skandaaleissa ennen kuin asia ylittää täällä uutiskynnyksen. Mittasuhdetta rypemiselle antaa tällä kertaa tapaus Jeffrey Epstein. Juuri tämä surullisenkuuluisa tapaus joka kuoli omassa sellissään tekemällä itsemurhan.

Surullisen ja kuuluisan tästä tekee ne kaikki epäonniset sattumat tapahtuman ympärillä: ei vain yksi, vaan kaksi Epsteinin selliä kuvannutta valvontakameraa oli epäkunnossa, vartijat eivät käyneet tarkastuskäynnillä puolen tunnin välein kuten oli määrätty, vaan nukkuivat kolmisen tuntia työvuoronsa aikana. Kuten huomaatte käytin monikkoa, kaksi vartijaa siis veti hirsiä samaan aikaan kun Epstein hirtti itsensä. Tai niin kerrottiin. Tutkimuksen mukaan itsemurhaan uskoi 16%, 45% uskoi Epsteinin tulleen murhatuksi ja epävarmoja tapahtuman kulusta 39%. 

Jostain syystä Epsteinin lentolokeja, ym. tietoja ei julkaista ennen kuin tänään ja tätä kirjoitettaessa valtamediassa ei asiasta otsikoita ole näkynyt. Jo nyt on kerrottu että julkaistavissa papereissa on noin 150 John tai Jane Doea. Suomeksi em. termin voi kääntää Matti tai Maija Meikäläiseksi. Papereiden mukaan Bill Clinton on John Doe 36. Aikoinaan Clinton kielsi tavanneensa Epsteinin. Siitä huolimatta hänet mainitaan nyt julkistetuissa papereissa yli 50 kertaa.

Kun muistamme Clintonin aiemmat skandaalit on syytä olettaa että asiassa on tulta enemmän kuin savua. Seuraavassa katsaus Clintonin aiempiin kohuihin, joista tunnetuin ja parhaiten dokumentoitu on vehtailu Monica Lewinskyn kanssa ja saa tässäkin selvityksessä suurimman huomion.

Juanita Broaddrick

Nainen, joka ei osaa päättää mitä tapahtui, vai tapahtuiko mitään. Vuonna 1992 Juanita Broaddrick kiisti Clintonin raiskanneen hänet. Kyseessä oleva väitetty tapahtuma, jota siis ei tapahtunut, olisi tapahtunut 25 huhtikuuta 1978. Kuusi vuotta on kuitenkin pitkä aika, ja 1998 Juanita oli jo tullut toisiin ajatuksiin. Useat juttua tutkineet ovat löytäneet Juanitan kertomuksesta ristiriitaisuuksia, eivätkä pidä tapausta uskottavana.

Gennifer Flowers

Clinton kielsi toistuvasti suhteensa Gennifer Flowersiin sekä ennen presidenttiyttään, että sen aikana. Vihdoin valan velvoittamana Clinton joutui myöntämään suhteen.

Paula Corbin Jones

Seuraavaksi Clintonia syytettiin paljon julkisuutta saaneessa jutussa suuseksin harjoittamisesta Paula Jonesin kanssa ennen presidenttiyttä.

Monica Lewinsky

Eniten kuuluisuutta Clintonin naisista on saanut ”kävelevän humidorin” Monica Lewinskyn tapaus. 24-vuotias kokenut avionrikkoja oli harjoittelijana Valkoisessa Talossa ja harjoitti presidentin kanssa suuseksiä yhdeksän eri kertaa, mutta varsinaista yhdyntää ei tapahtunut. Lewinskystä puhuttaessa tulee vääjäämättä mieleen se, että Clintonin nimeää John Kennedyn suureksi esikuvakseen. Olihan Kennedylläkin ollut suhde Valkoisen Talon harjoittelijaan.

Sekä Jonesin että Lewinskyn tapauksessa on mainittu suuseksi, toisin kun Flowersin tapauksessa, jossa ei suhteen laatua ole kerrottu. Kun tiedetään, että Flowers on ollut myös yökerholaulajatar, on syytä olettaa että hänen otteensa ”mikrofonista” on ollut hyvin ammattimainen.

Joka tapauksessa puritaanisissa Yhdysvalloissa sosiaalinen kontrolli ulottuu aina presidenttiin asti. Housuitta hosumisesta vaikenemisen katsottiin olleen niin vaarallista, että se johti virkarikossyytteeseen. Vaaransiko presidentti kansallisen turvallisuuden, vai oliko kyse vain republikaanien kostosta?

Ainakin Atlantin tällä rannalla saatiin syytä ihmettelyyn. Ihan amerikkalaisenkaan käytännön mukaan ei ole selvää, valehteliko Clinton sanoessaan ettei harrastanut seksiä Monica Lewinskyn kanssa. Jos asiaa kysytään silloiselta republikaanien oikean laidan äänitorvelta Newt Gingrihiltä hän joutuisi tukemaan Clintonin käsitystä.

Gingrichin rakastajatar Anne Manning kertoi vuonna 1995 Vanity Fair lehdelle heidän ensitreffiensä tapahtumista vuodelta 1977: ”Harjoitimme suuseksiä. Hän harjoitti sitä mieluummin, koska silloin hän saattoi kieltää maanneensa minun kanssani.” Kun ottaa huomioon lehden ilmestymisvuoden voidaan todeta asiassa vallitsevan konsensuksen demokraattien ja republikaanien välillä.

Mitä sitten tapahtui Clintonin ja Lewinskyn välillä? Toisin kun ensimmäisen vaalikampanjan aikana jolloin Clinton totesi marihuanakokeiluistaan ”suussa oli mutta en imenyt”, tällä kertaa Lewinskyllä oli suussa ja imuakin tapahtui. Toiminnan ei kuitenkaan voida sanoa olleen orgasmihakuista. Lukuisista tapahtumista huolimatta tilille voidaan kirjata vain neljä orgasmia, jotka vielä jakautuivat tasan partnerien kesken. Tässä mielessä Clintonia voidaan pitää herrasmiehenä.

Asiasta nousseen kohun ei voida sanoa vastanneen tapahtumien mittasuhteita. Tutkimuksiin ja asian käsittelyyn käytettiin kaiken kaikkiaan noin 40 miljoonaa dollaria. Sen perusteella yhden orgasmin hinnaksi voidaan laskea 10 miljoonaa dollaria. Sivutuotteena syntyi muutama vitsi sekä republikaanileiriin muutama poliittinen ruumis, mutta Clintonin toimintaan syytteellä, kuten tapauksesta Epstein voimme mahdollisesti todeta, ei loppujen lopuksi suurempia vaikutuksia ollut.

1994

31 joulukuuta

Lääkintöhallituksen johtaja Jocelyn Elders eroaa Clintonin pyynnöstä. Syynä eroon on kristillisen oikeiston painostus, joka johtuu Eldersin YK:ssa pitämästä alustuksesta. Eldersiä oli pyydetty alustamaan AIDS:ia käsittelevään konferenssiin. Tuolloin häneltä kysyttiin olisiko soveliasta valistaa nuoria masturbaatiosta ja siten estää taudin kannalta vaarallisemmat sukupuolisuuden ilmentymät. Eldersin vastaus: ”Olen sitä mieltä että (masturbointi) on osa ihmisen seksuaalisuutta ja mahdollisesti sitä tulisi opettaa.” Erottamalla Elders Clinton osoitti suhtautuvansa vakavasti käsillä olevaan asiaan ja siivonneen hallinnosta masturbaatioasiantuntijat. Näinköhän?

1995

Washington D.C poistaa loputkin sodomian kieltävästä lainsäädännöstä.

heinäkuu

Monica Lewinsky tulee palkattomaksi harjoittelijaksi henkilöstöpäällikkö Leo Panettan (nimi on melkein enne) toimistoon.

13 marraskuuta

Lewinsky hyväksyy kokopäivätoimisen palkallisen harjoittelijapaikan Valkoisen Talon Lainsäädännöllisten asioiden toimistossa (Office of Legislative Affairs).

15 marraskuuta

Monica Lewinsky laskee toimistossa housunsa alas esitelläkseen Clintonille mustia tangojaan. Clinton esittää suullisen hyväksyntänsä. Myöhemmin samana päivänä Bill hyväilee Monican sukuelimiä ja rintoja. Tämän jälkeen Monica suorittaa fellaatiota Clintonin Bilille samalla kun Clinton puhuu puhelimessa.

17 marraskuuta

Clinton hyväilee Lewinskyn rintoja, jonka jälkeen Lewinsky suorittaa presidentille fellaatiota samalla kun tämä puhuu puhelimessa kongressiedustaja Herbert Leon ”Sonny” Callahanin kanssa. Kuten huomaatte tästä ja edellisestä tapahtumasta, Clinton on kykevä multitaskingiin.

31 joulukuuta

Clinton hyväilee Lewinskyn rintoja, jonka jälkeen Lewinsky suorittaa presidentille fellaatiota.

1996

7 tammikuuta

Clinton haluaisi antaa palveluksen palveluksesta Lewinskylle. Monica kieltäytyy presidentin suuseksitarjouksesta kuukautisiinsa vedoten. Lewinsky suorittaa fellaatiota presidentille, ja nuolee myös tämän peräaukkoa (kyllä, sananmukaisestikin ruskeakielisiä todellakin on politiikassa).

Tammikuussa

Clinton ja Lewinsky harrastavat puhelinseksiä.

21 tammikuuta ja 4 helmikuuta

Samat mausteet kuin aiemmin: Clinton hyväilee Lewinskyn rintoja, jonka jälkeen Lewinsky suorittaa presidentille fellaatiota.

19 helmikuuta

Clinton yrittää lopettaa suhteen.

31 maaliskuuta

Clinton hyväilee Lewinskyn rintoja ja sukuelimiä. Seuraa kuuluisa sikarileikki. Clinton työntää sikarin Lewinskyn sisään, vetää sen ulos, ja laittaa suuhunsa. ”Maistuu hyvältä” on aficionadon arvio.

7 huhtikuuta

Clinton hyväilee Lewinskyn rintoja, jonka jälkeen Lewinsky suorittaa presidentille fellaatiota.

16 huhtikuuta

Lewinsky siirretään Pentagoniin.

17 toukokuuta

Clinton vahvistaa lain, jonka perusteella perustetaan liittovaltion käsittävä seksuaalirikollisten julkinen rekisteri (NSOPR).

21 toukokuuta, 5 ja 9 heinäkuuta

Clintonin ja Lewinskyn välistä puhelinseksiä.

5 syyskuuta

Puhelinkeskustelu Lewinskyn ja Clintonin välillä. Lewinsky kertoo haluavansa rakastella Clintonin kanssa. Clinton torjuu anteliaan tarjouksen.

22 lokakuuta ja 2 joulukuuta

Clintonin ja Lewinskyn välistä puhelinseksiä.

1997

14 helmikuuta

Monica Lewinskyn Ystävänpäivän runo, lainaus Romeosta ja Juliasta Clintonille Washington Post:issa

Komea

Rakkauden siivin liidin yli muurin,

kivestä ei voi tehdä rakkaudelle rajaa

ja mihin rakkaus pystyy, sen se uskaltaa

–Romeo ja Julia 2:2

Hyvä Ystävän päivää

M

(Shakespeare käännös Marja-Leena Mikkolan)

28 helmikuuta

Clinton hyväilee Monica Lewinskyn rintoja, Lewinsky suorittaa fellaation. Tällä kertaa Clinton ejakuloi Lewinskyn Gapista ostamalle laivastonsiniselle mekolle

29 maaliskuuta

Clinton hyväilee Monica Lewinskyn rintoja ja sukuelimiä. Sen jälkeen lyhyt Clintonin ja Lewinskyn sukuelimien kohtaaminen. Penetraatiota ei tapahdu. Lewinsky suorittaa tämän jälkeen fellaation ja Clinton ejakuloi. Viimeinen seksuaalinen yhteys.

28 joulukuuta

Clinton antaa Lewinskylle suukon, jota Lewinsky myöhemmin kuvasi ”joulupusuksi.”

1998

8 tammikuuta

Kumpi oli ensin muna vai kana? Tähän ei saada vastausta, mutta Lewinsky ehtii ensin: Lewinsky toimittaa Paula Jonesin asianajajalle seuraavansisältöisen lausunnon: ”Minulla ei ole koskaan ollut sukupuolisuhdetta presidentin kanssa. Hän ei ole ehdottanut minulle suhteen aloittamista, eikä hän ole tarjonnut työtä tai muita etuja vastikkeeksi sukupuolisuhteesta, eikä hän ole kieltänyt minulta työtä tai muita etuja sukupuolisuhteesta kieltäytymisen vuoksi.”

26 tammikuuta

Clinton puhuu kuin republikaani Newt Gingrich: ”Minulla ei ole ollut sukupuolisuhdetta sen naisen, neiti Lewinskyn kanssa.”

30 heinäkuuta

Lewinsky luovuttaa mekon FBI:lle tutkittavaksi vajaa puolitoista vuotta (!) mekon tahriutumisen jälkeen. Ihmetyttääkin mitä muuta ei ole tullut esiin, tai tässä vaiheessa voisi kai sanoa ryöminyt, Lewinskyn komerosta.

4 lokakuuta

Sananvapauden esitaistelija ja Hustlerin kustantaja Larry Flynt lisää kierroksia ja tarjoaa miljoona dollaria sille joka voi osoittaa olleensa aviorikoksen tunnusmerkit täyttävässä suhteessa kenen tahansa kongressin jäsenen tai korkea-arvoisen hallituksen viranomaisen kanssa.

1999

11 tammikuuta

Joku sai miljoona dollaria. Larry Flynt syyttää republikaanien Bob Barria vaimonsa pettämisestä. Lisäksi Flynt syyttää Barria väärästä valasta koskien vaimonsa aborttia vuodelta 1983.

12 helmikuuta

Senaatti vapauttaa Clintonin virkarikossyytteestä.

Barbara Bush ynnäsi tapahtuneen seuraavasti: Clinton valehteli. Mies voi unohtaa mihin hän pysäköi autonsa tai missä asuu, mutta ei koskaan sitä että joku on antanut suuseksiä. Oli se sitten kuinka huonoa tahansa.

Kathleen Willey

Kathleen Willey, myöskin Valkoisen Talon harjoittelija, väitti 60 minuuttia ohjelmassa joutuneensa Clintonin tekemän seksuaalisen hyökkäyksen kohteeksi presidentin työhuoneessa. Willeyn mukaan Clinton syleili ja suuteli häntä, hyväili hänen rintojaan ja asetti Wileyn käden pikku Billin päälle. Clinton kieltää tapahtuman.

Linda Trippin todistaessa suuren valamiehistön edessä Clintonin virkarikossyytteen käsittelyn yhteydessä Tripp muisteli Willeyn ollen lähinnä tyrkky, ja miettineen miten pääsisi lähempään kanssakäymiseen presidentin kanssa. Myöhemmin Tripp muutti kertomustaan esiintyessään Larry King Livessä tukien tällä kertaa Willeyn kertomusta.

Trippillä on todistettavasti aiemminkin ollut hyvin valikoiva muisti. Täyttäessään Puolustusministeriön turvallisuuteen liittyvää henkilötietokaavaketta Tripp ”unohti” nuoruudenhairahduksensa. Kaavakkeen kysymykseen ”Onko teitä koskaan pidätetty tai syytetty rikoksesta?” Tripp oli vastannut ei, unohtaen näin vuonna 1969 tapahtuneen pidätyksen jolloin häntä epäiltiin 263$ suuruisen rahasumman, sekä 600$ arvoisen kellon varkaudesta.

Siinä Clintonin saavutukset saralla tähän mennessä. Mediamme toivonee että edes yksi dokumenttien John Doeista olisi Donald Trump. Silloin siitä saattaisi kirjoittaa uutisenkin.