Perussuomalaiset

Jarmo Hussi

Case Näkkäläjärvi taputeltu?

Mitä jos case Näkkäläjärvi ei olekaan vielä taputeltu? Mitä jos käy ilmi että jotain olennaista on jäänyt kertomatta. Olisiko se mahdollisesti niin että näin on pääsyt tapahtumaan eläinrääkkäysrikoksen uhrin osalta?

Jos näin on, miten asia on saattanut jäädä medialta huomaamatta? Kyse täytyy olla inhimillisestä erehdyksestä. Siitä samanlaisesta jota yle usein harjoittaa kun unohtaa kertoa ”asiantuntijoidensa” ja haastateltaviensa poliittisista kytköksistä. Näin saadaan inhimillistä yle-uutisointia.

Mikähän asia olisi jäänyt kertomatta? Voisiko olla niin että uhri kuuluu johonkin kansallisista vähemmistöistämme? En nyt puhu saamelaisista. Voisiko mahdollisesti pitää paikkansa erään kyseiseen vähemmistöön kuuluvan facebook-seinällä luettavissa oleva kirjoitus, joka kertoo poikajoukosta johon nykyinen demarien puoluesihteeri on kuulunut, on vainonnut romaninaista, tunkeutunut kotiin ja tappanut kissaemon ja poikaset.

Lauseen loppuosan on todettu tapahtuneen. Mitä jos lauseen alkuosa romaninaisesta pitää paikkansa?

Miten se vaikuttaa median luotettavuuteen? Miten se vaikuttaa demarien kuvaan? Puolueeseen joka on vaahdonnut rasismista koko kesän. Kainalotuulettelevassa seurassa viihtynyt, Lapuan liikkeen värejä krakassa kantanut tuore puheenjohtaja junttaa puoluesihteeriksi rattijuoppoudesta ja eläinrääkkäyksestä tuomitun jonka rääkkäysrikos em. perusteella täyttäisi myös rasistisen viharikoksen tunnusmerkistön.

Mitä jos kaikki tuo pitää paikkansa? Lähteekö media samanlaisille kierroksille kuin pesukarhukravatin kanssa vai yrittääkö vaieta asiasta? Niin kuin se on jo usean vuoden ajan asiassa tehnyt.

Alkaako samanlainen mylly sekä puoluejohtajaa ja puoluesihteeriä kohtaan kuin keksitystä pesukarhunatsiyhteydestä Vilhelm Junnilaa kohtaan? Vai onko niin että media katsoo, että sillä on vielä luottamusta syötäväksi? Saamme nähdä jos edellä mainitut jossittelut muuttuva muodosta jos näin on muotoon kun näin on.

Tekstin aiheet: