Bidenin oma Gestapo
Gestapo (ääntämys [gesˈtaːpo], saksaksi [gəˈštaːpo]), koko nimeltään Geheime Staatspolizei[1] (suom. salainen valtionpoliisi) oli natsi-Saksan poliittinen turvallisuuspoliisiorganisaatio. Gestapo oli osa SS:n Sicherheitsdienstia (SD).
Gestapon tehtävä oli toimia poliittisena turvallisuuspoliisina, selvittää ”valtiolle vahingollisia taipumuksia” ja taistella niitä vastaan. Gestapon toimenkuvaan kuuluivat vakoilu-, maanpetos– ja sabotaasitapausten selvittely. Kenties yleisin työväline oli turvasäilö (Schutzhaft), joka oli kiertoilmaisu pidättämiselle ilman syytettä tai oikeuskäsittelyä, ja tarkoitti yleensä sulkemista keskitysleirille. Gestapon yleisiin työkaluihin kuului myös vangittujen häikäilemätön kiduttaminen.
Gestapo toimi koko valtakunnan alueella. Sen riveihin värvättiin ammattimaisia ja kokeneita poliiseja tavanomaisista poliisijoukoista. Sille annettiin suuremmat valtuudet kuin muille toimielimille, eikä sen toimia voitu alueellisella tasolla kieltää tai virkailijoita asettaa syytteeseen.(Wikipedia).
Yhdysvaltain liittovaltion poliisi (engl. Federal Bureau of Investigation, lyh. FBI[1]) on Yhdysvaltain liittovaltion keskusrikospoliisi, joka tutkii erityisen vakavia ja osavaltioiden rajat ylittäviä rikoksia. Se toimii Yhdysvaltojen oikeusministeriön alaisuudessa.[2]
FBI:llä on myös tiedusteluun liittyvä vakoilutehtävä, koska keskustiedustelupalvelu CIA ei saa toimia Yhdysvaltojen alueella vastavakoilun toimialueella. FBI:n tehtävänä on myös ylläpitää kansallista turvallisuutta NSA:n kanssa ja vastata kansallisen FBI HRT:n -erikoisjoukon koulutuksesta. (Wikipedia).
Kun nyt on saatu käsitteet selviksi etenemme päivän sanaan. Rasmussen Reports tutki kansan mielikuvaa FBI:stä Mar-A-Lagoon tehdyn etsinnän jälkeen. Tutkimuksen mukaan 44% äänioikeutetuista sanoi etsinnän vähentäneen heidän luottamustaan FBI:n toimintaan, 29% oli päinvastaista mieltä ja 23% totesi että toiminnalla ei ollut vaikutusta heidän luottamukseensa.
Kaikkiaan 50%:lla kyselyyn vastanneista oli joko myönteinen tai erittäin myönteinen (26%) kuva FBI:stä. Vastaavasti 46%:lla kyselyyn vastanneista oli kielteinen tai erittäin kielteinen (29%) kuva.
Donald J. Trumpin neuvonantaja Roger Stone kuvaa FBI:tä Joe Bidenin henkilökohtaiseksi Gestapoksi jonka johdossa on politisoituneita kovanaamoja ja jota käytetään poliittisia vastustajia vastaan.
Enemmistö vastaajista (53%) on samaa mieltä asiasta. Viime joulukuussa luku oli 46%. 36% vastaajista oli asiasta eri mieltä. Kun katsotaan puoluekantaa, 76% republikaaneista on samaa mieltä asiasta. Demokraateista 57% on asiasta eri mieltä. Sitoutumattomien äänestäjien luvut ovat 49% ja 38%. Neljällätoista prosentilla ei ollut varmaa kantaa asiaan.
Näin jälkiviisaasti on hyvä neuvoa Trumpia. Jos hän olisi saanut kaikki dokumentit ujutettua Hunter Bidenin kovalevylle FBI ei olisi löytänyt sieltä ikinä mitään ja jos jotain olisi löytynyt 50 aikaisempaa tiedustelupomoa ja valtamedia olisi leimannut kyseiset dokumentit Venäjän disinformaatioksi.
Hunterista tulikin mieleen. Oletteko huomanneet, tai tietysti ette ole, jos ette ole seuranneet asiaa muualta kuin suomalaisesta valtamediasta, että FBI on kieltänyt antamasta mitään tietoja koska case Hunter on kesken. Se on kuulemma FBI:n tapa. Siksipä ihmetyttääkin ne kaikki tiedot joista media on kertonut Mar-A-Lagon papereista. Osaisikohan joku valtamedian toimittaja selittää asian?
Tekstin aiheet: