Perussuomalaiset

Jarmo Hussi

Biden möhlii, Valkoinen Talo siivoaa jäljet, media vaikenee

Taas olisi medialle ollut tarjolla lööppijuttu Ameriikan presidentistä jos vain puoluekanta olisi ollut republikaani tai sukunimi Trump. Koska näin ei ollut, tasapuoliseksi itseään väittävä media vaikenee. Jälleen.

Kyse on aiemmin kertomastani tapauksesta jossa nukkehallitsijana toimiva Biden oli lukenut teleprompterista lukuohjeen: lainaus päättyy, toista edellinen rivi.

Nyt Valkoinen Talo väittää Joe Bidenin sanoneen lainaus päättyy, antakaa kun toistan edellisen rivin uudelleen.

End of quote.

Let me repeat the line: “Women are not without electoral…” and/or political — “or” — let me be precise; not “and/or” — “…or political power.”

Jostain syystä tilanteesta kuvatuilla videoilla ei kuulla sanoja let me. Sky News Australia uutisoi Valkoisen Talon vääristelystä. .

Samoin se teki pilaa jo aiemmin kömmähdyksestä. Ei vain kerran vaan kahdesti.

Vääristeleekö Valkoinen Talo totuutta? Vastaus on kyllä. Arvatkaa jos Trumpin kaudella Valkoinen Talo olisi tehnyt saman olisiko asiasta noussut mediamyrsky niin maailmalla kuin meillä. Olisi. Nykyinen puolueellinen media ei ole vallan vahtikoira vaan vallan puudeli.

Kysymys kuuluu: jos demokraattijohtoinen Valkoinen Talo on valmis valehtelemaan noin pienestä asiasta, mihin muuhun demokraatit ovat valmiita? Poliittisten vastustajiensa kampanjan vakoilemiseen, mustamaalaamaan poliittisia vastustajiaan kokoamalla juttuja jotka eivät pidä paikkaansa? Valmiita järjestämään näytösoikeudenkäyntejä joissa tähtitodistaja kertoo kuulopuheita ja valehtelee?

Mistä suomalaisesta mediasta saatte lukea tapauksesta?

Minun blogistani.

Tekstin aiheet: