Perussuomalaiset

Jari Kilpinen

Suomella ei ole varaa auttaa kaikkia!

Suomessa tehty KIKY, ollaan leikattu koulutuksesta, on leikattu vähä osaisilta ja on lisätty sairaiden menoja ja on lisätty menoja vanhuksille.

Suomalaiset on säästänyt ja samalla tehty jättipalkankorotuksia ja eläkkeitä valtionyhtiön johtajille. Rikkaiden veroja vähennetty samalla kun köyhien maksuja nostettu.

Tämäkö on sitä sitä arvopohjaa mikä hallituksella on?

Samaan aikaan on pidetty piikkiä auki maahantulijoille.

Hyvä päämisteri turvallisuus tilanne on huonontunut aikanasi ja kansanjuhlat pitää koristella kuorma-autoin. On myös tapahtunut terrori-isku löysän maahanmuuttopolitiikan vuoksi. Rajatarkastuksia tehdään monilla rajoilla: Saksa Tanska, Ruotsi tekevät. He perustelivat jatkoa nimen omaan terrorismin torjumisella.

Rajatarkastukset ja ilman matkustusasiakirjoja ei asiaa! Muutkin maat tekevät sisärajatarkastuksia, nyt korkea aika aloittaa rajatarkastukset.

Eurooppalaiseen sivistykseen kuuluu oman kansan suojeleminen

EU-komissio laajentaisi Schengen-maiden mahdollisuutta sisärajatarkastuksiin – taustalla muun muassa terroriuhat

https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005385475.html?ref=rss

Suomella ei ole varaa olla koko maailman sosiaalitoimisto.

Maahanmuuton kustannukset 2 miljardia ja päälle kaikki poliisi toiminnan ja oleskelulupaa hakevien oikeudenkäynti maksut ym

Tälle rahalle olisi Suomessa muutakin käyttöä. Mihin sinä laittaisit 2 miljardia? Omien kansalaisten hyväksi vai mihin?

Olen huolissani päämisterin kovuudesta omia kansalaisia kohtaan, toivoisin hänen välittävän ja antavan ihmisarvon omille kansalaisilleen.

Kaikki ihmiset on arvokkaita ja heillä on ihmisarvo, mutta Suomella vaan ei ole varaa auttaa kaikkia. Maailmassa on miljardeja köyhiä ja hampaattomia! Suomalaiset veronmaksajat eivät voi vaan tarjota ilmaista elämää kaikille!

Liiallinen maahanmuutto aiheuttaa rauhattomuutta ja ongelmia.

Liiallisen maahanmuuton seurauksia on joka puolella Eurooppaa, Ruotsissa on maahanmuuttaja enemmistöisiä lähiöitä minne poliisi ei uskalla yhden partion voimin esim Rinkeby / Rosengård.

Meno Rinkebyssä tai missä muussa paikassa missä enemmistö on maahanmuuttajia on vaarallista.

Ruotsissa 23 erityisen ongelmallista asuinaluetta, Suomessa ei yhtään ja pidetään tämä tilanne!

https://yle.fi/uutiset/3-9779632

Palautetaan lintukotomme!

Maahantulijat:

http://tilastot.migri.fi/#applications/21205?start=571&end=571

Löytyy myös:

http://jariekilpinen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/247353-suomella-ei-ole-varaa-auttaa-kaikkia

Osallistu keskusteluun!


1 kommenttia
Nimetön
Utelias
#1

Lähinnä kiinnostaa tuo Rinnettä toistava virsinuotti: Rikkaiden verojen vähentämisestä?
Käsittääkseni nykyhallitus piti voimassa ”hyväosaisille” tilapäiseksi suunnitellun raippaveron? Lisäksi se laski käsitystä/rajaa ”hyväosaisiin” kuuluvista. Minkätyyppisiä veroja ja kenelle siis laskettiin? Faktaa!
Onko muuten Persuilla itsellä joku käsitys missä kulkee tuo ”hyväosaisten” /”huono-osaisten” raja?
Rinnettä, Li Andersonia ja Tytti Tuppuraista kuunnellessa tuntuu, että se kulkee siinä, saako toimeentulotukea vai ei?
Sitä ei käy kiistäminen, että kyllä köyhää on kyykytetty suhteessa eniten. Mutta kyseessähän on hallituksen ja nyt myös Hesan päättäjien ARVOVALINTA.
Kyllä kohta 50000 kultuurin rikastuttajan pitää saada pikkuisen paremmat edut kuin esim. ikänsä tänne töitä tehneet. Mitähän ne meistä EU:ssakin ajattelisi, jos toisin pelattaisiin???

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000