Perussuomalaiset

Jari Kilpinen

Pitkää ikää Suomineito!

Hyvää itsenäisyyspäivää!

Kansallisvaltiolla on arvonsa. Jokaisen maan on hyvä pitää päätäntävalta omissa käsissä. Varsinkin pienen maan on hyvä päättää omista asioista. Mitä suuremmat yksiköt sitä varmemmin joudutaan pelastamaan asiansa huonosti hoitaneita.
Mitä suurempi yksikkö, sitä suuremmat ongelmat, kun lopulta aina tulee joku ongelma.
Ei ole mitään mieltä pienen kansakunnan lapata rahaa elvytyspaketteihin. Jokaisen maan pitää huolehtia omien kansalaisten hyvinvoinnista ja turvallisuudesta.
Päätösvalta pitää pitää omissa käsissä. Ei liittovaltiokehitykselle!

Ei pankkiunionia! Suomen ei pidä joutua maksamaan etelän löperöiden maiden pankki järjestelmää. Jokainen maa huolehtikoon omasta pankkijärjestelmästä. Suomi pelasti jo kertaalleen omat pankkinsa – väärin pelastettu mutta pelastettu.

Tukemisen ehtona olisi pitänyt olla, että neljännes osakepääomasta olisi annettu valtiolle tuen hintana ja pankit ei olisi saanut jakaa voittoa ennen kuin valtio on saanut sijoittamansa rahat takaisin ja 10 % korolla. Nyt pelastettiin pankit, mutta valtio ei hyötynyt mitään vaan oli maksumies ja muutaman vuoden jälkeen pankit tekivät jo voittoja. Pankit, jotka oli syyllisiä kriisiin, pääsivät kuin koira veräjästä ja jopa hyötyivät kriisistä! Miksi valtion edustajat toimivat hölmösti?

Tässä pankkikriisissä asiakkaat ja yrittäjät kärsivät. Terveitä yrityksiäkin ajettiin maksukriisiin ja laman olessa saatiin halvalla ostettua. Samaten asuntovelalliset ajettiin pakkomyynteihin.

Mitä suurempi yksikkö, niin aina mahdollista tehdä jotain mikä aiheuttaa kaaoksen markkinoilla.
Tämän vuosi ei mitää järkeä lähteä pankkiunioniin mukaan. Siinä taas tulee tapahtumaan jotain poikkeuksellista ja ainut kertainen elpymispaketti taas tehdään sen ja sen pankin mokan vuoksi!

Oman maan ja kansan puolustaminen ei ole populismia vaan järkevää toimintaa.

Suuressa massassa pienen kansan tarpeet hukkuvat.

Näin itsenäisyyspäivänä juhlitaan itsenäisyyttä, mutta itsenäisyys on joka päivä juhlan arvoinen!

Veteraanit puolusti ja taisteli meille itsenäisyyden. Oma valtio ja omat lait!

Suomi on perustettu suomalaisia ja suomalaisten hyvinvoinnin tähden.

Tämä itsestään selvyys on unohtunut useammilta puolueilta.

Pitkää ikää Suomineito

Löytyy myös puheenvuorosta:
https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jariekilpinen/pitkaa-ikaa-suomineito/

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


2 kommenttia
Nimetön
Tyytyväinen
#1

Tunematttoman eri versioiden katselun ja erilaisten puheiden pidon jälkeen on hyvä hetkeksi istahtaa, huoahtaa ja miettiä mihin me olemme menossa? Ketkä meitä vievät ja miksi?
Mitkä ovat heidän arvopohjansa ja tavoitteensa? Onko niillä mitään tekemistä niiden ihmisten ajatusmaailman kanssa, jotka joutuivat uhraamaan elämänsä, terveytensä tai merkittävän osan parhaista vuosistaan tämän yhteiskunnan pysymiseksi, kehittämiseksi ja sen ylläpitämiseksi?
Tuohotaanko ne kaikki vaivat, saavutukset ja uhraukset muutamassa hetkessä, jonkin epämääräisen haavakevan, illuusion tai hallusinaation toimesta?
Tuntuu, että olemme jatkuvassa kaaoksessa, jota Korona vielä lisää?
Nyt onkin pakko todeta ja kysyä, vauhtia on, mutta riittäkö järki?
Me olemme Itsenäisyytemme taistelleet ja rakentaneet, yli sadan vuoden aikana, emmekä siitä luovu, vaikka nykymeno siihen pyrkiikin.
HYVÄÄ ITSENÄISYYSPÄIVÄÄ!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Hämmentynyt
#2

Jari , hyvin surullisin mielin , alan viettämään itsenäisyyspäivää !!? Jota näyttää päättäjämme , olevan murentamassa !!!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000