Perussuomalaiset

Jari Kilpinen

Hyvä Maija Vilkkumaa

4 kommenttia

Hyvä Maija Vilkkumaa:

Perussuomalaiset piti puoluekokouksen kesällä 2017 ja jäsenet valitsi uudeksi puheenjohtajaksi Jussi Halla-ahon.

Soini petti jäsenistön ja kannattajat ja romahdutti kannatuksen puoleen ja sai mennä. Soini ja kumppanit erosivat ja muodostivat Sininen tulevaisuus ryhmän, jonka Sipilä ja Orpo halusivat hallitukseen perussuomalaisten tilalle.

Kannattaa aina seura uutisia, ennen kuin kommentoi.

Liittyen IL juttuun:

https://www.iltalehti.fi/politiikka/ba17917a-26ff-4ff0-b15f-833fffdbfb96_pi.shtml?fbclid=IwAR3dbVWcr3Qeu33cIm1enY7FyO6E_nB9dpGHP1aqVHklMXYLmbWLuTt84Cg

Linja ja ohjelma eivät ole muuttuneet, mutta nyt vaan nostetaan keskiöön jäsenistölle tärkeät arvot: maahanmuuttokriittisyys ja EU-kriittisyys. Nämä oli kateissa kun Soini johti puoluetta paitsi tietenkin vaalikentillä.

Perussuomalaiset ovat suomalaisten puolella ja haluavat laittaa miljardit suomalaisten hyväksi.

Perussuomalaiset eivät ole rasisteja vaan pitävät oman kansan puolta. Meillä on vielä paljon ihmisiä omassa kansassa, joiden auttaminen tärkeää.

Vanhusten palvelut kaipaavat lisä rahoitusta. Kotona hoitaminen hyvä, mutta jos vanhus sänkynsä vanki, niin ei koti ole silloin paras paikka. Lisää hoitajia kaivataan.

Lapset tarvitsevat lisärahaa myös. Päivähoidossa on liian pienet resurssit. Haasteellinen lapsi voi viedä yhden hoitajan koko aikaisesti ja ennen kuin on saatu lausunnot ja hyväksytettyä, että kyseessä vaativa hoidettava, menee aikaa. Päivähoidon kutsuminen varhaiskasvatukseksi ei merkitse kuin sana helinää: tarvitaan resursseja.

Jos lapsi ei tule hoitoo tai kipeä tai hoitaja kipeänä, niin ryhmä sitten taiteilee joko vajaa miehityksen tai yli puukkauksen kanssa, pohtien pitääkö hoitaja laittaa toiseen ryhmään vai pitääkö ottaa sijainen vai pärjätäänkö vajaa mihityksellä?

Koulutuksesta on leikattu vaikka kokoomus ja keskusta toisin sanoivat ennen vaaleja.

Ammattikoulujen opetukseen satsattava ei voi olla niin että ammattikoululaiset ovat koko ajan ilmaisessa työharjoittelussa.

Terveydenhoito kaipaa resursseja myös, vaikka Sote uudistus ei sitä tee. Sote uudistus ja maakuntahimmeli saavat kaatua. Laitetaan maakuntahallintoon varatut rahat lääkärien palkkaamiseen!

Meillä on syrjäytyneitä ja asunnottomia, mutta heitä ei muisteta. Miten on, että oman kansan syrjäytyneet eivät saa palveluita, mutta maahantulijoille levitetään punainen matto ja piikki auki!

Taloudelliset realiteetit pitää muistaa, Suomi ei voi olla maailman sossu.

Turvallisuus

Kaikissa Euroopan maissa missä otettu holtittomasti maahantulijoita on ongelmia: terrorismia, rauhattomuutta, raiskauksia, murhia, vandalismia, autopaloja.

Näissä lähiöissä missä maahanmuuttajat enemmistönä ei kenelläkään ole kivaa.

Jokaisella alueella oma kansa pitää olla selvä enemmistö, muuten tulee ongelmia.

Laittomat maassaolijat pitää ottaa säilöön ja pikainen palautus kotimaihin.

Seksuaalirikoksen uhri oli useimmiten naispuolinen suomalainen henkilö. Alle 18-vuotiaiden osuus uhreista oli 46 prosenttia.

Seksuaalirikoksista epäiltyjen turvapaikanhakijoiden uhreista lähes puolet oli alaikäisiä

https://yle.fi/uutiset/3-10193772

SVT: 58 prosenttia Ruotsissa tuomituista raiskaajista tulee Euroopan ulkopuolelta

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201808222201152293_ul.shtml

Suurlähettiläs: Afganistanista tulee Suomeen nimenomaan elintasopakolaisia

https://yle.fi/uutiset/3-8514418

Maahanmuuttajaenemmistöinen lähiö:

Malmön Rosengård – ”Maanpäällinen helvetti”

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/20170310220008397…

Osallistu keskusteluun!


4 kommenttia
H Moilanen
#1

Onhan se mahdollista, että linkin takana ollut Iltalehden juttu on Maija V:lta tietoinen provokaatio. Voi olla toisinkin ja Maija V on todellakin niin pihalla, että ei ole enää yhtään taloakaan näköpiirissä.

Nauru kuitenkin tukahtuu kurkkuun kun tietää puberteettien ja nuorten aikuisten suurta massaa, joka pitää Maija V:ta ja muita hänen kaltaisiaan suurina visionääreinä ja henkisinä johtajinaan.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Vasemmistopopulisti
Iloinen
#2

Vilkkumaa on sieltä suvakkien TOP10-listalta eli aivan toivoton tapaus. Älykkääksi ovat häntä myös Ylellä kutsuneet, mutta sanoisin, että pikemminkin suulas vasemmistopopulisti. Ei siinä paljon järki päätä pakota 😁

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#3

Niin mutku sillee eiks tää ole niiku totta ku mä sen niiku sanon, mä sentään niiku sillee olen vähän niinku vaikuttaja. 😵

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

#4

On ollut havaittavissa, että jotkut taiteilijat suosion laskiessa aktivoituvat poliittisesti tai uskonnollisesti. Tällöin ko. artisti olettaa saavansa lisää kannatusmassaa aateveljiltään ja -sisariltaan. Joskus tämä toimii.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000