Perussuomalaiset

Jaana Valle

Sairas sairaampi maailma

Mikä maailman on sekoittanut, taannummeko vai onko tämä uusi maailma. Onko jokin kulttuuri toista parempi, joudummeko poistamaan historiaa. Miksi, miksi kajotaan ympäri maailmaan menneeseen aikaan ja rikotaan patsaita, jokaisen pitäisi tietää, ettei historia poistu vaikka ne rikottaisiinkin. Miksi ne pitää rikkoa, historia pitää ehdottomasti säilyttää vaikka se olisikin ikävä muisto. Miksi Saksassa olevia keskitysleirejä ei polteta, niissähän hirmutekoja tehtiin. Mitä joku hyötyy tästä toimenpiteestä, onko tämä joidenkin vallan näyttöä vai mihin patsaiden tuhoajat tähtäävät. Näistä voisi kysyä kymmeniä kysymyksiä ja oletettavasti kukaan ei itsekkään niihin tietäisi vastauksia. Miksi tummaihoisten ihmisten kuvia tai heihin viittavia kuvia pitää elintarvikkeista poistaa, eiväthän ne alista ketään, eivätkä ne ole rasismia. Mitä järkeä tässä touhussa on, itse en juurikaan keksi, pitääkö kaikilta ihmisiltä pyytää anteeksi vai vain joiltakin. Suomessa poistettiin Musta Pekka kortit tai ainakin Pekka koska oli musta, miksi vaaleamman ihoisen perheet saisivat jäädä. Miksi ihmiset ovat eriarvoisia. Miksi varsinkin Perussuomalisien sanomisia katsotaan suurennuslasilla ja kuunnellaan korvat hörössä, jos vaikka sanoisi jonkin sanan mistä voisi saada aiheen mediaan ja nostaa syytteen. Miksi myös totuuksia ei saa sanoa vaan niistä pitää vaieta.

Poistoon menevät myös L`Orealin kosmetiikoissa käytetyt valkoiseen väriin viittaavat sanat, poistoon joutui Brunbergin suukkojen kannen suuteleva pariskunta, myös mustapekka-juuston nimi saa kyytiä, Eskimo jätskiä ei kohta ole, myös paikkojen ja jopa lintujen nimiä pitää muuttaa, turkkilaista jugurttiakaan ei enää pian ole, nyt harkinnassa Geisha- suklaan nimen vaihto. MIKSI? Tässä ei ole enää mitään järkeä, ollaan menossa aivan väärään suuntaan ja hankalaan sellaiseen. Vitsejä/sketsejäkään ei kohta voi enää kertoa, koska aina loukataan jotakin, miten käykään stand up esitysten. Myös tv-ohjelmissa pitää olla tosi tarkkana, kyllä elämästä tulee todella vaikeaa, jos koko ajan pelkää loukkaavansa jotakin. Sketsejä pyydetään anteeksi ja ohjelmia asetetaan näyttökieltoon.

Sanan vapauttakaan ei pian ole, mitään et voi kommentoida, on pian helpompaa laatia lista sanoista mitä voi käyttää kuin niistä mitkä ovat pannassa. Jopa liikennemerkkejä piti uudistaa, ettei kukaan vain loukkaannu kun näkee vain toisen sukupuolen edustajan merkissä, yleiset vessat pitää olla molempien käytössä, pisuaarit pitää varmaan sitten poistaa. 

Miksi ei voida tarttua oikeisiin ongelmiin, miksi käytetään kallista aikaa ja rahaa tälläiseen. Maailmassa on paljon ongelmia, joihin pitäisi vaikuttaa niin ihmisiin kuin eläimiinkin kohdistuviin epäkohtiin ja jumuuksiin. Miksi ketään ei kiinnosta. Miksi ei puututa eläinten kaltoinkohteluihin. Varsinkin Aasian maissa eläimiä kidutetaan todella julmilla tavoilla, jos eläimiä käytetään ihmisravinnoksi niin, niiden lopettaminen ja kohtelu pitäisi olla inhimillistä. Miksi jotkut maat voivat vain saastuttaa lisää ympäristöä sillä välin kun toiset maat yrittävät pelastaa sitä. Miksi jotkut maat laittavat mereen kaiken jätteensä ja toiset yrittävät pelastaa meriä saasteilta. Miksi minun on käytävä töissä ja maksettava veroja ja joidenkin ei tarvitse, jopa eri maasta ihmiset voivat tulla elämään toisten rahoilla ja mihinkään heitä ei velvoiteta. Tätä kirjoitusta voisi jatkaa loputtomiin…

Miksi maailma on sekaisin, missä on tasa-arvo, mitä järkeä on enään missään, missä on todellisuus???

Tähän kirjoitukseen ei voi jättää kommentteja