Perussuomalaiset

Henrik Pajunen

EU ei aja turvallisuutta ja parempaa maahanmuuttopolitiikkaa

4 kommenttia

”Suomi aikoo pulittaa yhä enemmän rahaa EU:lle – ja se on ilon ja onnen paikka”.

Näin sanoi valtiovarainministeri Petteri Orpo perjataina 18.5. Susanne Päivärinnan haastattelussa. Luulin, että tuo oli vitsi kun näin Iltalehden otsikon, mutta eipä ollut. Siniset joiden kannatus mahtuu virhemarginaalin sisälle, kuulemma ”vastustavat” asiaa, mutta hallitus on Orpon mukaan kuinka ollakaan jo nuijinut linjavedot läpi ja tämä on kaikkien hallituspuolueiden yhteinen kanta.

Orpo puolusti haastattelussa Suomen linjausta, jonka mukaan Suomi aikoo satsata jatkossa yhä suurempia summia EU:n hankkeisiin. Orpo sanoi myös: ”EU ajaa monia Suomelle keskeisiä intressejä, kuten esimerkiksi turvallisuutta ja parempaa maahanmuuttopolitiikkaa.”

Aikamoinen väite. Vaatii ministeriltä aika hyvää pokkaa laukoa tuollaisia kommentteja julkisesti. Nimenomaan EU:n takia turvallisuutemme on viime vuosina heikentynyt huomattavasti ja terrorismi on rantautunut Eurooppaan – pysyvästi. Kun ”pakolaiskriisi” alkoi vuonna 2015, EU rupesi kiristämällä ja uhkailemalla painostamaan jäsenmaitaan ottamaan jokaisen tuntemattoman henkilön avosylin vastaan. Näin päästettiin Troijan hevonen sisään ja nyt nautimme sen seurauksista. Haikailen itse aikaa kun katukuvassa ei vielä näkynyt konepistooleita käsissään piteleviä poliiseita, betoniporsaita eikä naisille pitänyt tehdä erillisiä turvakarsinoita. Ei siitäkään kovin pitkää aikaa ole.

Mikä huolestuttavinta, olemme alkaneet jo tottua tähän uuteen trendikkääseen nykymenoon ja pitämään tätä täysin normaalina. Nykyään kun tv-uutisia katsoo, saamme useasti kuulla: ”Rekka ajoi väkijoukkoon Pariisissa. Terroristi puukotti useita Lontoossa. Malmössä räjähti pommi. Sitten säähän ja urheiluun”.

Muutama EU-maa sentään pitää oman kansansa turvallisuutta ykkösasiana ja toteuttaa mahdollisimman tiukkaa maahanmuuttopolitiikkaa, EU:n uhkailusta huolimatta. Ei ole sattumaa, että nämä maat ovat tällä hetkellä kaikista turvallisimpia maita. EU pitää näitä maita haitallisina änkyrävaltioina joita kuuluu rangaista, mutta näiden maiden johtajat eivät siitä välitä, sillä heille oma kansa on rakkainta mitä maa päällään kantaa. Itse valitsen nykyään matkakohteeni juurikin tämän perusteella. Mitä nuivemmat johtajat, sitä turvallisempi maa.

Viimeaikaiset vaalitulokset ympäri Eurooppaa kertovat, että tällä linjalla on monissa eurooppalaisissa maissa kansan vahva tuki takanaan, joten vielä on toivoa.

Federalisti-Orponkin kannattaisi jo herätä todellisuuteen. EU on uusi Neuvostoliitto. EU on demokratian irvikuva joka romuttaa kansallisvaltiot ja ajaa turvallisuutemme alas. EU ei aja parempaa maahanmuuttopolitiikkaa, eikä se rahan lappaaminen Brysseliin ole todellakaan mikään ilon ja onnen asia, Petteri hyvä.

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


4 kommenttia
Vihainen
#1

Juuri näin.
Holtiton maahanmuutto pysäytettävä ja palauttaa lintukotomme rauhallisuus.
Rajatarkastukset ja ilman matkustusasiakirjoja ei mitään asiaa.
Laittomat säilöön, kunnes saadaan palautettua kotimaahansa.

Kaikissa maissa missä otettu holtittomasti maahantulijoita on syntynyt maahanmuutto enemmistöisiä alueita, missä ongelmia. Ruotsiin on syntynyt kymmeniä alueita, missä rauhatonta ja vaarallista. Suomen Turussa Varissuolla on syntymässä maahanmuutto enemmistöinen lähiö. Seuraavissa vaaleissa voitte vaikuttaa kehitykseen!

Suomalaiset säätävät ja etuja karsitaan, mutta toisaalta maahantulijoille piikki auki.
Oma kansa pitää olla etusijalla.
#SiksiPS #Suomitakas

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

#2

Korjaus:
Suomalaiset säästävät ja etuja karsitaan, mutta toisaalta maahantulijoille piikki auki.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Jari
Vihainen
#4

Eo sitä alkuperäistä suomea pysty enää milloinkaa palauttamaan masnpetturit ja luopiot tuhosi jo tämän.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#3

Afrikkalaiset siirtolaiset ovat ylittäneet meren ja saapuneet Brasiliaan.

https://www.svt.se/nyheter/utrikes/afrikanska-migranter-raddade-i-brasilien

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000