Perussuomalaiset

Elina Louko

Vähän paremmille ihmisille

13 kommenttia

Hei sinä vähän parempi ihminen, se jolla on vähän parempi maailmankuva ja joka on vähän enemmän tiedostava ja väreilee ihanasti Meillä on Unelma-konserteissa.

Hei sinä maailmanhalailija, joka vertailet tofujen välillä, mikä olisi eniten tiedostavin ja eettisin merkki tarjota luomuviinin kanssa, vähän paremmin tiedostaville kanssaihmisillesi, jotta voitte yhdessä fanittaa toisianne kuinka paljon parempia ihmisiä olette, kuin kaikki menneet sukupolvet yhteensä.

Teillä on vähän paremmat mielipiteet ja vaaditte vähän parempia pyöräilyreittejä Helsingin ydinkeskustaan ja kannatatte kenties Vihreitä, koska se on vähän paremmin tiedostava puolue ja on paljon parempaa olla vihreä kuin sininen (no, se on totta).

Teillä on vähän tiedostavampi huumorintaju, sellainen että on soveliasta pilkata ainoastaan persuja ja rajakkeja – ja erityisesti Donald Trumpia, koska teidän vähän parempi Hillarynne hävisi Putinin trolleilla ja teidän vähän parempi maailmankuvanne sai siitä sellaisen kolhun, ettei se hälvene tällä vaalikaudella.

Te, jotka haluatte koko maailman tänne meille Suomeen, te, jotka haluatte pitää rajat ja sossupiikin auki aivan kaikille. Oletteko ajatelleet sitä ihanaa monikulttuurista, vähän parempaa maailmaanne yhtään pidemmälle? Tai ylipäätään, tiedostattekohan sittenkään yhtään mitään?

Oikeasti te olette vain äärimmäisen pinnallisia ja itsekeskeisiä, pilalle hemmoteltuja äidin pikkukullannuppuja, joille rankinta on ollut jäädä hymytyttö-palkinnon ulkopuolelle. Te ette välitä tosiasioista, te elätte fantasiamaailmassa. Fantastisen älykkään, upean, charmantin ja seksikkään, psykologian professori Jordan Petersonin mukaan olette ideologian uhreja, jotka toitottavat samaa monotonista julistustaan, niin, että jokaisen edustajanne esittämän monologin (dialogiin ette kykene) tietää jo etukäteen.

Te olette pahimman luokan fasisteja, jotka haluatte kieltää oman utopianne vastaiset mielipiteet ja olette mielenosoituksissa sananvapauden rajoittamisen puolesta. Te olette vähän enemmän pihalla kuin kaikki menneet sukupolvet yhteensä.

Minä olen vain rasistinatsi, vihapuhuja ja Perussuomalainen, mutta olen ollut huolissani maailman tilasta jo hyvin pitkään, silloin kun te vielä olitte ala-asteella ja ajoitte apupyörillä. Esimerkiksi olen kuullut maailman merien muovipyörteistä jo 15 vuotta sitten ja ollut äärimmäisen huolissani meriemme ekosysteemien romahtamisesta. Fukushiman 2011 ydinvoimaonnettomuuden radioaktiivista jätettä vuotaa edelleen Tyyneen valtamereen. Japanin viranomaiset ovat myöntäneet asian. Tyynenmeren alueella on viime vuosina tapahtunut massiivisia kokonaisten kalapopulaatioiden massakuolemia aina Australiassa asti. Oletteko huolissanne asiasta? Te luotte enintään artikkelin, jossa itketään että onkiminen pitäisi lopettaa koska ahveneen sattuu.

Välimeren pelätään muuttuvan pelkäksi saastemereksi, josta kuolee kaikki elollinen. Vaikka tofu on ihanan eettistä ja tiedostavaa syötävää, maapallon väestö tulee kärsimään ennen näkemätöntä nälänhätää kalakantojen romahtaessa.

Haitissa tapahtui katastrofaalinen maanjäristys alkuvuodesta 2010. Käytännössä lähes koko pääkaupunki Port-au-Prince tuhoutui kokonaan. Välittömästi kuoli yli 200 000 ihmistä ja tapaus vaikutti välittömästi ja pitkällä aikavälillä, ja edelleen, yli 3 miljoonan ihmisen elämään. Haitiin kyllä virtasi tiedostavuutta ja vähän paremmat ihmiset lahjoittivat vähän paremmille hyväntekeväisyysjärjestöille kymmeniä miljoonia dollareita. Kaikki vähän paremmin tiedostavat ihmiset kävivät patsastelemassa Haitissa, osoittaen omaa hyvyyttään katastrofin keskellä. Sitten Haiti unohtui, koska tuli muita maanjäristyksiä ja katastrofeja.

Haiti on edelleen raunioina. Hyväntekeväisyysjärjestöt eivät ole saaneet mitään aikaan. Tänään oli sattumalta uutisissa, että brittiläisen Oxfamin (hyväntekeväisyysjärjestö) työntekijät ovat ostaneet seksiä katastrofin jälkeen haitilaisilta. Oxfamia on kielletty toimimasta maassa.

Vaaditteko koskaan haitilaisia pakolaisiksi maahamme? Miksi ette?

Nepalin maanjäristys 2015 oli 7,8 momenttimagnitudin maanjäristys, joka tapahtui Nepalissa 25. huhtikuuta 2015. Järistyskeskus oli noin 80 kilometrin päässä Kathmandusta, maan pääkaupungista. Järistys oli magnitudiltaan Nepalin historian voimakkain yli 80 vuoteen.[2] Monelta vaikutukseltaan huhtikuun 2015 maanjäristys oli Nepalissa vertailukohtana käytettyä vuoden 1934 järistystä tuhoisampi.

Vuoden 2015 maanjäristys vaati jälkijäristyksineen yli 8 900 kuolonuhria ja vaikuttaa YK:n mukaan yli kahdeksan miljoonan ihmisen elämään. Kaikkiaan 2,8 miljoonaa ihmistä on humanitaarisen avun tarpeessa. Yli 1,8 miljoona on jo saanut jonkin verran ruoka-apua. Yli 500 000 rakennusta on tuhoutunut ja yli 260 000 rakennusta on vaurioitunut. Joissain piirikunnissa 90 prosenttia rakennuksista on tuhoutunut. Toukokuun 12. päivän jälkijäristyksen jälkeen vakavasti vaurioituneeksi luokiteltiin 14 Nepalin kaikkiaan 75 piirikunnasta. (wikipedia)

Nepalin katstrofin jäljiltä paikalliset hyväntekeväisyysjärjestöt myivät orvoiksi ja kodittomiksi jääneitä lapsia ja nuoria seksiorjiksi ja orjiksi Intiaan ja Lähi-itään.

Vaaditteko koskaan nepalilaisia maahamme turvapaikanhakijoiksi? Miksi ette?

Miksi ette halunneet Krimin sodan jaloista reilua 30 000 ukrainalaisnaista, vaikka 20-40-vuotiaita, turvapaikanhakijoiksi ja pakolaisiksi maahamme? Eikö olisi tasa-arvon, feminismin ja kaikkien upeiden vähän paremmin tiedostavien oppienne hengen mukaista auttaa tasapuolisesti aivan kaikkia?

Oletteko aivan varmoja, että autatte oikealla tavalla oikeanlaisia ihmisiä, halutessanne tänne ihmissalakuljettajien ja hyväntekeväisyysjärjestöjen kuskaamia ihmisiä, jotka eivät pakene mitään sotaa, luonnonmullistusta ja nälänhätää, vaan haluavat vain parempaa elämää meidän verovaroin tuetusta sosiaalijärjestelmästämme. Teidän mielestänne kaikkia on autettava. Muttette te itsekään auta kaikkia. Te autatte vain sellaisia ja sellaisella tavalla, että näytätte itse vähän paremmalta teidän vähän paremmin tiedostavien kanssaidioottienne silmissä. Te ette auta ketään. Suomessa on omastakin takaa köyhiä, sairaita, asunnottomia, eriarvoisuus kasvaa, tuloerot räjähtävät, kansa jakautuu kahtia. Koska te ajatte kansan kahtia. Te ette auta edes omianne, te tuhoatte tämän maan.

Tulevaisuudessa, kun tänne todella rynnii miljoonia ihmisiä kaikkialta, pitäkää ovenne avoimina ja toivottavasti tofua riittää.

Menneetkin sukupolvet ovat yrittäneet pelastaa maailmaa, jotkut lähtivät kibbutseille ja hyväntekeväisyystyöhön kehitysmaihin, mutta se oli nuoruuden vaihe, kunnes huomasivat ettei koko maailmaa voi pelastaa. Tai ettei se ole yksittäisen ihmisen tai edes kansakunnan tehtävä. Maailman pelastaminen vaatisi maailmanlaajuista yhteistyötä. Koska tätä kaikkea saattaa pyörittää koneisto, joka haluaa vain tehdä mahdollisimman paljon fyrkkaa – kuten hyväntekeväisyysjärjestöt, ihmissalakuljettajat tienaavat jo paremmin kuin huumekauppiaat ja turvapaikanhakijoilla tehdään miljardibisnestä EU:n mandaatilla, saattaa olla että se maailmanpelastaminen jää vain haaveeksi.

Sehän on haave. Te elätte utopiassa.

(julkaistu alunperin fb-seinälläni 14.6.2018)

Osallistu keskusteluun!


13 kommenttia
Nimetön
Iloinen
#1

Tosi osuva kirjoitus viherpunikeista!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#2

OHO!! Kukas tämä Elina Louko on, eipä ole silmiini ennen osunut hänen kirjoituksiaan. MUTTA KYLLÄ ON LOISTAVA KIRJOITUS!! Vanhempi täti täällä fanittaa (niin kuin nykyään sanotaan) ja iloitsee, että voin lukea tällaisia mielipidekirjoituksia, jotka voisin itsekin allekirjoittaa täysin. Aivan loistava kannanotto! Lisää Loukon kirjoituksia kiitos.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

ELINA LOUKO kaupunginvaltuutettu
#13

Kiitoksia kommentista 🙂 Olen tosiaan facebookin puolella kirjoitellut paljonkin, mutta yritän nyt aktivoitua päivittelemällä säännöllisesti myös tänne perusblogiin.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Upi
Iloinen
#3

Aivan loistavaa tekstiä!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#4

Eurooppaan todella alkaa tunkea väkeä kun ilmastonmuutos etenee ja monet alueet Afrikassa ja Aasiassa muuttuvat elinkelvottomiksi. Viime vuosien pakolaismäärä on pieni liru siihen verrattuna. Mitä tekee persu estääkseen tämän? Ei mitään, kuten ei muillekaan ongelmille. Sen sijaan persu vastustaa kaikkia ilmastonmuutoksen vastaisia toimia, koska on niin vaikea ymmärtää tätä ongelmaa. Kivempaa vaan syyttää kaikkia muita ja pitää pää omassa perseessä.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ansu
Vihainen
#5

Kyllähän sullon itellä se pää suolessas, kun et näytä tajuavan, että Suomen aikeet pelastaa koko maailma ilmastonmuutoksen takia on aivan naurettavaa! Tutkihan mitä tuumaa vähän viisaammat ihmiset asiasta, esim tiedemiehet. Koeta välttää valtamedian valheartikkeleita ko. asiasta.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Joose
#6

”Vaaditteko koskaan haitilaisia pakolaisiksi maahamme? Miksi ette?”

En ole huomannut että Vihreät (sitä kai Louko tarkoittaa vaikkei sano?) olisivat vaatineet minkään muunkaan maan kansalaisia pakolaisiksi Suomeen. Miksi pitäisi haitilaisia vaatia tänne? Hoitakoon Elina Louko itse haitilaisten vaatimisen.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

ELINA LOUKO kaupunginvaltuutettu
#11

Hyvä Joose, tarkoitan suvaitsevaistolla ns. vihervasemmistoa, en pelkästään Vihreää puoluetta, vaan kaikkia jotka haluavat avoimet rajat-politiikkaa. Juttuni ydinsanoma oli, että maailmassa on ennenkin ollut katastrofeja ja ettei kaikkia voi auttaa. Vihervasemmisto nimenomaan kovasti haluaa korvamerkittyjä pakolaisia/turvapaikanhakijoita lähinnä arabitaustaisista miehistä. Ja nähtävästi et edes ymmärtänyt kirjoitukseni loppukommenttia, jossa sanottiin ettei ole yksittäisen ihmisen tehtävä pelastaa kansakuntia ja koko maailmaa. Nyt Isis-vaimot ovat suvaitsevaiston suojeluksessa, jotka pitäisi ottaa tänne meille. Olet Joose varmastikin itse ns. ”suvaitsevaiston” edustaja ja ihmettelen miksi ihmeessä pahoitat mieltäsi täällä meidän persujen blogissa? Kommenttisi viimeinen lause sai minut hymyilemään – mutten usko että ymmärrät miksi hymyilin. Kaikkea hyvää sinulle!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Toni
Utelias
#7

Hienoa Elina että olet tiedostanut maailmassa olevan monenlaisia ongelmia ja kriisejä. Mitäs sinä olet tehnyt näiden ratkaisemiseksi tai edes auttaaksesi hädässä olevia ihmisiä?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

ELINA LOUKO kaupunginvaltuutettu
#12

Olen viettänyt vajaan vuoden Länsi-Afrikassa, auttaen siellä henkilökohtaisesti monenlaisia ihmisiä monella tavalla, erästä perhettä aivan rahallisesti useilla tuhansilla euroilla ja muutoin opettamalla englantia ja opettamalla ylipäätään. Lisäksi minulla oli vajaat 10 vuotta kummilapsi Intiassa erään järjestön kautta, luovuin kummiudesta kun lapsi oli yli 20-vuotias. Täällä kotimaassakin olen ollut monella tavalla apuna heikoille, kiusatuille, köyhille ja sorretuille. Mitä sinä olet tehnyt?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#8

”Miksi ette halunneet Krimin sodan jaloista reilua 30 000 ukrainalaisnaista”
Öö, tuota… Eikös siitä Krimin sodasta ole jo kuitenkin aika kauan, niin että tuskin on järkevää syyllistää nykysuvakkeja.
https://fi.wikipedia.org/wiki/Krimin_sota

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

#9

Elinan on hyvä muistaa, että nämä ”paremmat ihmiset” seuraavat ympäröivää maailmaa vain omien punavihreiden medioiden kautta. Siksi he eivät välttämättä edes tiedä, mitä kriisejä maailmalla tapahtuu. Eihän suomalainen ”parempi” media raportoi siitäkään, että Ruotsissa nykyään käytännössä joka päivä ammutaan jossain ihmistä. Pommeja räjähtelee viikottain. Jokaviikkoisista autopaloista ei tosin kirjoita enää edes ruotsalainen media.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Tavis
Iloinen
#10

Se, joka itsensä ylentää, se alennetaan. Meniköhän se jotenkin näin? Suomessa on erilaisia ja eritavalla ajattelevia ihmisiä ja sen kautta puolueita. Löytyy jokaiselle jotain. Ruotsalaisille, kristityille, vassareille, viherpiipertäjille, nationalisteille…kaikille. Minä en ainakaan kehtaa kenenkään vakaumusta haukkua ja mollata, enkä todistaa vääräksi. Ihan yhtä hyvin minä voin olla aatoksieni kanssa hakoteillä. Jätän arvostelun teille viisaammille, täällä niitä näyttää liikkuvan!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000