Perussuomalaiset

Eliisa Panttila

Järjen ja tolkun politiikkaa

Maksut ja verot jokapäiväisistä välttämättömyyshyödykkeistä, kuten sähköstä ja liikkumisesta, ovat jo ylittäneet useilla suomalaisilla kipurajan. Silti kaikki muut puolueet kuin perussuomalaiset ovat kilvan lisäämässä ilmastonmuutoshysterialla suomalaisten vero- ja maksutaakkaa! Johan siihen jo vientikin sakkaa. Pidän erittäin tärkeänä, että suomalaisten verotaakkaa kevennetään, jotta palkallaan, eläkkeellään, (yritys)tulollaan voi tulla toimeen. Sähkö- ja polttoaineveroa on laskettava, ja nykyinen sähkönsiirron ryöstörahoitus on laitettava kuriin.

Perussuomalaiset vastustivat Carunan myymistä pois valtionomistuksesta. Nyt Caruna repii Suomesta voittoja sijoittajilleen niin paljon kuin irti saa. Siirtomaksut onkin pikaisesti kohtuullistettava, luopumalla eduskunnan määräämästä kaapelointipakosta sekä asettamalla hintakatto, jossa siirtomaksu voi olla enintään 20% kulutetun sähkön hinnasta.

Yhteiskuntamme kaipaa suuria muutoksia; täydellistä huomion palauttamista oleellisimpiin asioihin ja oleellisimpiin ihmisiin: suomalaisiin lapsiin, perheisiin, eläkeläisiin, vanhuksiin ja huono-osaisimpien auttamiseen. Maaseudun elinvoimaisuuteen, huoltovarmuuteen ja pienyrittäjyyteen. Suomalaisten rahan kaataminen kohteisiin, joista ei ole suomalaisille hyötyä, on lopetettava.Perussuomalaiset eroaa muista puolueista siinä. että me olemme vanhan eturyhmäpolitiikan yläpuolella; meillä keskiössä ovat suomalaiset kokonaisuudessaan.

Eliisa Panttila
eduskuntavaaliehdokas (ps)

Osallistu keskusteluun!


4 kommenttia
Nimetön
Utelias
#1

Oikean suuntaisia ajatuksia. Veroja kiristämällä tai ”veropohjaa laajentamalla”, ei taloutemme hoitoa saada kestävälle pohjalle. Saamme hieman lisäaikaa, mutta aina vaikeammin korjattaviin tilanteisiin joudutaan jatkossa. Vihervasemmiston uskottelut ja tuutulaulut hyvänolon tunteeseen, että mitään muuta ei tarvitse tehdä kuin lisätä veroja, on härskiä kansan häämäämistä. Oikeata ääripopulisimia?
Ällistyttävintä on, että juuri kukaan ei ole hengäissytkään säästöjen suuntaan? Koulutusleikkausten itkuvirret tunnemme. Opiskelijamäärät pienenee, mutta oleellisinta on yhteiskunnan tarpeiden muuttuminen. Suurinta ääntä pitänevät ne alat joille koulutus on ylisuurta tarpeseen nähden.
Esimerkkinä, julkisen hallinnollisten tehtävien loputon kasvu on pysähtynyt, nyt tarvitaan hoitajia. Myös Konsulttien ja ”asiantuntijoiden” valtavan määrän ja massiivisen hallinnon tarpeet tulee selvittää. Ensimmäinen tekee työt toinen sulattelee tuloksia? Olisko saneerattavaa?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Seppo Muurinen
#2

Totta, – demokraattisuus ei saa olla jatkuvaa etupiirien temmellyskenttää.
Jakovara että jakovaara on osaltaan eri painopisteiden poliittisia kädenvääntöä kuka milloinkin ja mihin suuntaan jaottelee mm.taloudellista katsantokantaa.
Yksi tai yhdet ministerit voivat aiheuttaa hallaa toisten kukkaroihin, joista oikeutetusti kansalaiset napisevat. Tolkun ääntä on hyvä johtoportaankin hyvä kuulla.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Väittely
#3

Tohtori Halla-aho vakuutti televisiossa.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Suomen kokoinen demokratia
#4

Tohtori ja herrasmies ei ole huono yhdistelmä.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000