Perussuomalaiset

Charles Nyberg

VIROLAHTI-suurvaltapolitiikan sijaiskärsijä

1 kommenttia

VIROLAHTI-suurvaltapolitiikan sijaiskärsijä-

Paljon on julkisuudessa esillä asia, kun Venäjä hyökkäsi ja valloitti Krimin niemimaan. En ole vielä nähnyt julkisissa tiedossa, miksi Venäjä hyökkäsi ja valloitti Krimin niemimaan? Nyt sanoisin Soinin sanoin ”missä EU siellä ongelma”. EU ja Nato yhdessä tämän koko ongelman aiheutti, boikotoineen, pakotteineen ja muiden vastaavien asioiden takia. Ja miksikö Venäjä teki niin kuin teki: EU ja Nato ovat koko ajan hivuttautuneet lähemmäksi ja lähemmäksi Venäjän suuntaan. Puolan, Tsekin, Unkarin, Romanian ja Bulgarian ym. maiden kautta lähemmäksi ja lähemmäksi Venäjän sydänmaita. Nyt rupesikin Venäjä arvelemaan, että tämä riitti, kun EU ja Nato alkavat olla jo vaarallisen lähellä esim. Krimin suurta venäläistä sotilastukikohtaa. Venäjä pani pelin poikki ja otti omansa. Ei koko konfliktia olisi tullut ellei Brysselin haukat olisi tehneet tuollaista vaarallista ristiretkeä Ukrainaan. Siitähän kärsii nyt EU-maista ehkä eniten koko Suomi ja myöskin Virolahti, jossa jäi Vaalimaan rakennusprojektit jäihin. Siinä tohinassa, sukelsi ruplan kurssi, joka aiheutti suuria vaurioita Suomi-Venäjän kaupankäyntiin ja turismiin/ostosmatkailuun Sitten Virolahdella jopa paikallinen rakennusyhtiö joutuu kärsijöiden listalle kun rakensi rivitaloja ja ne ei sitten menneetkään kaupaksi johtuen Venäjän muuttuneesta tilanteesta. Että ei pelkästään, mitä tapahtui, vaan myöskin siitä, miksi jotain tapahtui, että sillai.

Tekstin aiheet:

EU

Osallistu keskusteluun!


1 kommenttia
Onko järkee vai ei
#1

Että menikin kertomaan itärajalla olevan uudenkarheita asuntoja KÄRSIVILLÄ rakennusyhtiöillä.
EU ja sharialaki on kieltänyt KÄRSIMISEN ja röhkimisen joten voitte odottaa yöllisiä muslimipartalapsisotilaiden siirtokuljetuksia kun SPR määrää KÄRSIMISELLE lopun ja ottaa haltuun kyseiset islamvastaisten rakennusyhtiöiden asunnot…

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000