Perussuomalaiset

Arto Luukkanen

Kippari kävi Järvenpäässä! Suunta kohti voittoa!

Kampanjanaloitukseni ja kirjanjulkistus Järvenpäässä keräsi paljon väkeä. Järvenpään Zapatassa oli mukavaa ”pöhinää”. Vaalipäällikkö Mikko Taavitsainen juonsi tehokkaasti & puheet pärisivät hienosti.

Oli mukava esitellä asiantuntevalle yleisölle sitä miten tähän lamaan mentiin ”Belsassarin pitojen” lamakokki Matti Vanhasen johdolla ja miten Kataisen-Stubbin hallituksen heikko johto syvensi ja kurjistutti tilannetta. Myös Venäjän ja Ukrainan kysymyksestä puhuttiin.

Vaalikampanjani alkoi hyvissä merkeissä. Kiitos kaikille vapaaehtoisille: Mikko, Kristiina, Olli, Seppo…kiitos teille.

**

Tämän jälkeen meidän yllätysvieraamme puheenjohtaja Timo Soini teki yhteenvedon puolueen yleislinjasta ja keskusteli yleisön kanssa. Kipparin linjapuheessa oli taikaa kuten ennenkin ja yleisö eli täysillä hänen esittämissään teemoissa. Mukana oli myös Hyvinkään Leena Meri, joka summasi hienosti vaalitilannetta omasta puolestaan. Lopuksi kaikki paikalle tulleet ehdokkaat huomioitiin yhdessä. Tilaisuuden yllätysvieras summasi kokouksen tunnelman: se oli esimerkkinä muillekin. 

Tilaisuuden sydäntä-särkevimmäksi puheenvuoroksi tuli Hilkka Laikon hätähuuto 1990-luvun laman uhrien puolesta. Tämän asian hoitaminen on eräs minun vaaliteemoistani ja uskon, että se nousee myös koko puolueen erääksi suureksi teemaksi huhtikuuhun mennessä. Käyn huomenna lounaalla Hilkan ja muutaman muun kanssa klo 12.00. Puhutaan tästä asiasta…miten se saadaan framille?

Lepääkö Rinne ikinä? Samaa mieltä kerrankin Stubbin kanssa ja onko keskusta olemassa?

Lauantaina oli mukava levätä ja tutkia mediavirtaa.

Päivästä tuli hauska ja mieleenpainuva: suurimman huvin järjestivät wanhat puolueet: SDP, Kokoomus ja Kepu.

Vähän suruakin oli mukana: SDP:n vaalialoituksessa oli historian mollivoittoista havinaa: se oli entisen työväenpuolueen henkisen vararikon ohjelmajulistus. Ei sitä enää korjaa tyttikään…

Rinne tarjoili lauantaina suomalaisille unelmähötyskää ja pakonomaista mielialan kohotuksta. Nyt puhistaan tasa-arvosta. Asia on kuulemma niin, että ”emme lepää ennen kuin tämä työ on saatettu päätökseen ja naisen euro on yhtä kuin miehen euro”…

Ensin tämä Rinteen juttu nauratti mutta sitten se vähän murehdutti…sillä lepohetket saattavat tulla Antille vähäisiksi. Valtiovarainministeri olisi voinut omassa hallituksessaan hoitaa tätä asiaa. Demarien tekopyhyys soi: SDP on ollut sodanjälkeisissä hallituksissa mukana yli 30 vuotta. Enemmänkin. Miksei tätä asiaa hoidettu silloin?

Toisaalta, Rinteen puheet ovat eriskummallisia, jos yhtään muistaa lähimenneisyyttä. Esimerkiksi perhepaketilla piti SDP:n tavoitella tasa-arvoa ja tasata palkkoja. SDP:n mukaan naisia ei olisi kuitenkaan saatu työmarkkinoille…heikon työllisyystilanteen takia. Se siis hylättiin. Mutta ei hylättykkään sillä se nostettiin vaaliteemaksi. Mutta koska taloudessa ei ole valoa näkyvissä niin Rinne ilmeisesti ei aio pitää loma 4-8 vuoteen.

Muistuttakaa hänelle siitä kesällä 2015 – vauhtia vaan oppositiotyöhön muiden levätessä…

Vakavasti sanottuna: SDP:n ongelma on, että siitä hattaratuutista voi tulla ihan mitä vaan: 100 000 työpaikkaa, 200 000 työpaikkaa, tiluliita, tukipakettien vastustusta (kuten ennen 2011) ja sitten niiden hyväksymistä.

Huvittavinta on tässä kaikessa se, että vaikka perhepaketti hylättiin, niin sen sisällöllä politikoidaan nyt kovasti. Ajatuksena on että ”me ruvetaan tekemään omaa politiikkaa sitten vaalien jälkeen”…

Tärkeintä olisi kuitenkin se, että SDP:n pitäisi tietää mitä se haluaa. Päättäkää nyt toverit hyvät mitä te olette mieltä. Tehkää päätös ja pysykää siinä toverit…ennen kuin vanhat kannattajanne äänestävät teidät historiaan.

**

Stubbin 5 kohdan ohjelma nauratti niin, että hampaiden paikat varmaan näkyivät Kilpisjärvelle saakka.

Tarvitaan kuulemma muutosta. MUUTOSTA! Kyllä, herra Stubb – muutosta tarvitaan ja se tulee huhtikuussa. Olen ensimmäistä kertaa sinun kanssasi samaa mieltä. Hyvä Aleksi! Muutos tulee ja ounastelen, että kokoomus ei ole siinä mukana.

Sitten kepu. Olen ruvennut vakavasti ajattelemaan, että meillä on enemmän todisteita joulupukin olemassaolosta kuin keskustapuolueen olemassaolosta. Nytkin tämä väki vetäytyi omaan rauhaansa risteilylle; tanssimaan ja vähän iloa pitämään. Mutta onko kepu olemassa? Jos katsotaan sen ohjelmaa ja toimintaa niin on esitettävä kriittinen kysymys siitä onko koko puoluetta olemassa? Onko Sipilä olemassa? Väyrynen ja kaikki hänen takanaan väijyvät politiikan retrosaurukset selviävät kyllä mistä vain.

**

Sovitaan kuitenkin niin, että joulupukkia ei ole ja keskusta on – vaikka se olemassaolosta emme oikein tiedä mitään varmaa.

Tuomas Akvinolainen teki aikoinaan 5 Jumala-todistusta. Ehdotan leikkimielistä kilpailua lukijoille: kootaan 5 todistetta kepun olemassaololle!

Hyvää sunnuntaita kaikille!

Arto Luukkanen

Järvenpää

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


4 kommenttia
Nimetön
#1

Sipilä on saanut paljon media-aikaa, ja toimittajat ovat mielistelleet. Nyt, kun mies on saanut puhua, aletaan huomata, mikä ”mies” tämä on.

Haluaa antaa valtionyhtiömme ulkomaisille kvartaalikapitalisteille ja jakaa rahat lähipiirilleen/kannattajilleen bio- ym. tukiaisina.

Sipilä on puoluejohtajista myönteisin USA ja EU:n pahamaineiselle TTIP-sopimukselle, joka alistaa omaisuutemme ylikansalliselle ryöstölle ja kumoaa omat lakimme, rikkoen perustuslakiamme.

Luulee, että valtiota johdetaan kuten yritystä, että kansantalous toimisi samalla tavalla kuin yrityksen talous.

Kannattaa maahanmuuttajien tulvaa romauttamaan sosiaaliturvamme ja laittamaan keskiluokan ja työntekijät polvilleen.

Ei tiedä mitään taloudesta ja puhuu aivan mitä sattuu, välillä puhuu 10 miljardin kasvurahastosta, joka sitten onkin n. 0,15 miljardia Finnveralle ja toiselle organisaatiolle yhteensä. Puhuu välillä n. 10 mrd leikkaustarpeesta, ensin sanoi, että ei leikata, nyt pyöritään taas 2 mrd tasolla.

Tällainen osaamaton ja mitä tahansa höpöttävä kaveri, joka vielä mahdollisesti on epäluotettava aikoessaan siirtää valtiomme omaisuuden muille; kannattajilleen ja ulkomaisille tahoille, on seuraava pääministerimme, vai onko? Ehtiikö kannatus laskea riittävästi ennen vaaleja?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

I, Robot
Utelias
#2

Rinne: ME emme lepää, ennenkuin urpilaiselle kasvaa kivekset!
Entinen työväenpuolue, merkittävä paikka historiassa. Nykyinen homo- ja tasa-arvopuolue.
Kärnä(yrittäjän ystävä, suklaalaatikko pakaroiden välissä): Kapitalisti myy yrityksen ulkomaille ja käärii fantastiset rahat, kun duunarit saa kenkää.
Sipilä: Lupaa työllistää 100 000 uutta tuulimyllyä ja tuulimyllyn pyöritys työllistää 100 000 somalaista. Vaihto joka kvartaali. Eu-tuet joka hehtaarilta silmänkantamattomiin.
Stubido: Suomi uudistus, Suomi puhdistus, Suomi muutos, Suomi kuuntelee, Suomi maksaa, ………

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

KariJuhani
Tyytyväinen
#3

Antti Rinne on mahdottoman tehtävän edessä, kun hänen pitäisi ”roudata” wanhanajan duunaripuolue populismilla ”hallitusvastuuseen”.
Ovatko nämä Antin tasa-arvopuheet perua puolueen kruunaamattomalta tasa-arvon kuningattarelta Tarja Haloselta, joilla puolue nyt yrittää vielä pitää sieraimensa veden pinnan yläpuolella?
Muistutuksena Antillekin kannattajien katoamisesta ( 300 000 – 350 000 ), myös Haloselta on tullut viestinä kaikille puolueille, että …. ”muiden puolueiden kannattaisi kuunnella, mistä Perussuomalaiset puhuvat.”
http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/halonen-muiden-puolueiden-kannattaisi-kuunnella-mista-perussuomalaiset-puhuvat/1851876

Mitä tulee tuohon Arton kommenttiin ”Tärkeintä olisi kuitenkin se, että SDP:n pitäisi tietää mitä se haluaa”, niin kyllä SDP:lla linja näyttäisi olevan ”lapasessa”. ”Toimintaperiaate” alla.

”Sosialidemokratia toimii näin: Kaikki asiat, myös pohjimmiltaan hyvin yksinkertaiset ja selkeät, tehdään mahdollisimman mutkikkaiksi ja vaikeiksi. Tällä tavoin vaikeiksi tehtyjä asioita hoitelemaan tarvitaan valtava määrä lisää työntekijöitä, jotka työllistyvät pääasiassa julkiselle sektorille. Näin puoluetoverit saavat töitä ja ovat tyytyväisiä ja puolueuskollisia äänestäjiä. Kasvatettu julkinen sektori rahoitetaan riistoverottamalla rikkaita ahkeria työn orjia, kuten tavallisia duunareita ja pienyrittäjiä.”

Viime ek-vaalien 560 075 äänen jytky jäi harmittavan vähän alle 600 000 äänen. Nyt meidän äänestäjien olisi myös aika olla ”populisteja” ja luvata Perussuomalaisille vähintään tuo 600 000 ääntä. Siinä nimittäin 100 000 tai 200 000 työpaikkaa on aika kevyttä kauraa, etenkin kun SDP:n 100 000 olikin 100 000 uutta maahanmuuttajaa.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Tyytyväinen
#4

Tällä yhteistyöllä ja asenteella eteenpäin. Jytkyä pukkaa 😀

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000