Perussuomalaiset

Arto Luukkanen

Jos et äänestä niin Suomea uhkaa kansallinen harakiri

Miksi kannattaa äänestää kesällä – uusi ”Molotov-Ribbentrop” pakti uhkaa Suomea

Eräs ystäväni kysyi äskettäin; miksi haluan EU:n parlamenttiin? Selitin hänelle, että EU on rikki ja se pitää korjata.

”Paperinmakuista!” – oli hänen reaktionsa.

Hän ei tyytynyt selitykseeni vaan vaati kouriintuntuvaa selitystä. Miksi oikeasti? Rahanko takia?

Tuumin hetken ja lupasin kirjoittaa tästä blogin. Meitä uhkaavasta kansallisesta harakirista, joka pitää torjua.

Ja kerron myös mitä pitää tehdä, ettei näin kävisi.

EU:n ”solidaarisuusmekanismi-pakti”

Euroopassa hierotaan uutta ”paktia”. Se on – kuten aikoinaan Molotov-Ribbentrop pakti – meille äärimmäisen vahingollinen.

Sen nimi on EU:n Migraatio ja Asyylisopimus.

Asia nytkähti eteenpäin helmikuussa. Euroopan parlamentin LIBE-komitea (EP Committee on Civil Liberties, Justice and Home Affairs) hyväksyi nopeasti 14.2.2024 EU:n Migraatio ja Turvapaikka sopimuksen (The New Pact on Migration and Asylum).

Selkosuomeksi: EU haluaa ”harmonisoida” lailliset reitit EU:hun ja jaella tulijoita meille.

Ilman meidän suostumustamme.

Tarkoitus on lopullisesti estää jäsenvaltioiden vastaanhangoittelu ja tehdä tästä automaattinen järjestelmä.

Pitkään vireillä ollut pakti

Kyseinen sopimus tuotiin aikoinaan EU:n pöytään syyskuussa 2020. Siitä saatiin alustava yhteisymmärrys EU:n parlamentissa ja EU-neuvostossa joulukuussa 2023. Nyt siis LIBE hyväksyi sen.

Kyseessä on kylmäsydäminen ja hyytävä sopimus. Se on myrkkyä Suomelle. Totean tämän nyt tutkijan vakavuudella: se tappaa Suomen.

Se jakaa maahanmuuttajien sijoittamista eri EU-maihin “solidaarisesti, vastuullisesti ja ihmisoikeuksia kunnioittaen”.

Todellisuus on muuta.

Sopimuksessa luodaan yhteiset säännöt Schengen alueelle tuloon, luodaan tietopankki tulijoista ja ennen kaikkea luodaan ”solidaarisuusmekanismi” jäsenmaiden kesken, jonka tarkoituksena on tasapainottaa sitä, että etelän EU-maille on tullut väkeä Afrikasta.(https://home-affairs.ec.europa.eu/policies/migration-and-asylum/new-pact-migration-and-asylum_en

New Pact on Migration and Asylum

The Commission’s proposal on a Pact on Migration and Asylum, sets out a fairer approach to managing migration and asylum.

home-affairs.ec.europa.eu

).

Sopimus on kansallisen itsemurhan käynnistys?

Mikäli se toteutuisi, kyseessä olisi Suomen kansallinen itsemurha.

Se olisi loppumme valtiona ja yhteiskuntana. Aluksi se puolittaisi elintasomme. Sitten se murentaisi valtion talouden, sillä tulijat pitää Suomen mallin mukaan ensin elättää. Soten puuttuvat miljardit eivät olisi mitään sen rinnalla. Lopuksi se murentaisi suomalaiset työmarkkinat – halvasta euron kokista tulisi 50 sentin kokki. Yhteiskuntarauhan ja kansalaisten turvallisuuden kannalta tämä ihmisvyöry olisi kohtalokas.

EU-paktin solidaarisuuslauseke merkitsee sitä, että a) joko otat maahanmuuttajia tai b) maksat 25 000 euroa per maahantulija. Tämä pakti voi tuoda meille laskennallisesti väkeä aina 100 000 afrikkalaisesta miljoonaan afrikkalaiseen.

Olisimme hyvä sijoitusmaa. Pienen väkiluvun lisäksi meidän osuuttamme nostaisi se, että meillä on runsaasti tilaa ja BKT on vielä sen verran suuri. Ja meillä on hyvä maine nöyrinä maksajina. Me maksamme ja otamme. Ja kun hyväksymme tämän kiltisti niin siihen tulisi sitten jatkoa.

Kansallisen itsemurhan giljotiini – solidaarisuuslauseke – rikkoo Dublinin sopimuksen

Pakti pakottaisi ne maat, joissa tätä hyökyä ei vielä ole ottamaan tulijat alueelleen. Ilman ehtoja. EU päsmäröisi meidän päittemme yli “jakelukiintiöt” ja “sakot”. Sen jälkeen tulevan kevään siirtolaisvyöry itärajalta tuntuisi pikkujutulta.

Meille on tolkutettu vuosia siitä, että kansainvälisten pakolaissopimusten takia me emme voi kieltäytyä heidän hoitamisestaan. Pitää kunnioittaa sopimuksia.

Nyt sopimukset voidaan kuitenkin rikkoa.

Uusi pakti rikkoo Geneven pakolaissopimuksen vuodelta 1951 ja ennen kaikkea Dublinin sopimuksen. Dublin-sopimus tarkoittaa sitä, että Euroopan Unionin jäsenmaat sekä Norja, Sveitsi, Islanti ja Liechtenstein ovat sopineet, että turvapaikanhakijan jättämä hakemus käsitellään vain yhdessä maassa. Se romuttaisi yksipuolisesti periaatteen siitä, että tulijasta on vastuussa se jäsenvaltio, johon henkilö on ensimmäisenä Eurooppaan tullessaan luvattomasti saapunut.

LIBE:n hyväksymä sopimus sallisi laittomien siirtolaisten pääsyn EU:n alueelle määräysten mukaisesti, jotka kieltävät turvapaikkahakemusten käsittelyn blokin ulkopuolella.

Kaupunkien asukkaiden koostumus muuttuisi

Suomeksi: tulijoita ei voisi enää estää, valvoa tai karkottaa. On hyvin mahdollista, että siirtolaisalueilla voisi piileskellä ihmisiä, jotka ovat vaarallisia tai etsintäkuulutettuja. Tulijat myös pakkautuisivat eteläisen Suomen kaupunkeihin – erityisesti Helsinkiin ja Espooseen.

Näiden etninen ja kansallinen koostumus muuttuisi lopullisesti. Hyvinvoivat Espoo ja Kauniainen pyrkisivät tietysti jakamaan vastuun Uudenmaan nauhakaupunkeihin: Keravalle, Järvenpäähän, Hyvinkäälle, Nurmijärvelle, Sipooseen, ym.

Mitä pitäisi tehdä?

EU-tulee tulee tekemään varsinaisen päätöksen siitä keitä EU-jäsenvaltioita voidaan pakottaa tähän. Suomi on tietenkin jo laskettu tähän kiintiöön.

EU:n mielestä “diversiteetti” on voima ja tämä maahantulijoiden hyöky luo taloudellisen boomin. Tämä pakti on kuitenkin EU:n perussopimuksen vastainen ja sotii EU:n jäsenvaltioiden kansallista lainsäädäntöä vastaan. Euroopasta tulisi ”rajaton” ja Suomen kansalliset rajat vaarantuisivat.

Äänestä kesällä – vasta sitten narraamaan haukia

Tämän sopimuksen soveltaminen Suomen suhteen pitää estää. Suomen kansallista etua on kunnioitettava. Sopimusta ei voida työntää meidän kurkustamme alas mikäli otamme päättäväisen asenteen EU:ssa; Euroopan unionin neuvostossa. On sanottava stop!

Tärkeintä on kuitenkin äänestää vaaleissa! Kesäkuussa valittava EU-parlamentti ei tule enää ottamaan näin lepsua kantaa vaan kriittiset äänet nousevat. Nyt ei kannata mennä narraamaan kesän alussa haukia mökille vaan kannattaa äänestää.

Äänelläsi on nyt harvinaisen paljon väliä!

On äänestettävä siksi, että meillä olisi tulevaisuudessakin paikka nimeltä Suomi.

Kesän äänestyskoppi on meidän Summamme, Tali-Ihantalamme – meidän Thermopylaimme. Suomea kannattaa puolustaa samalla sinnikkyydellä kuin Rokan Antti. Sohvalla makaaminen ei ole nyt protesti – se vaan tyhmää.

Osallistu keskusteluun!


86 kommenttia
Yhtenäiselle eu:lle ehdoton ei
#1

EU on Neuvostoliiton jatke, perkele keskuudessamme. Tuntuu että ollaan neukkulaisessa vauhtisokeudessa, mitään EU:n parlamentin päätöksiä ei uskalleta vastustaa, jotta yhtenäisen eu:n arvovaltaan ei tehtäisi epäilyksen varjoa. Hitler kehitti saksan demaripuolueesta kansallissosialistisen puolueen ja nyt eu:n yhtenäinen sosialistinen linja on kehittymässä kansallissosialistiseksi puolueeksi, jolla ehdoton määräysvalta, eli kansallisvaltiot ovat menettämässä oman päätöksen teon valtansa. Tätä ei voi hyväksyä, ja hajurako on säilytettävä.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#6

Näin on, eu:ssa banjot soi ja paska haisee. Sosialistien juhlille ei näy loppua, ja juhlat maksaa sosialistien tyyliin miljardeja.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Hämmentynyt
#7

Ee- Uuu on syönyt / syö Suomen itsenäisyyttä , se on valitettavaa !?!!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

nEUvostoUNioni!
Vihainen
#16

Eikä tunnu haittaavan vihervasemmistoa!!!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#25

Viherkommunistit jankuttava jatkuvasti myös ilmastosta, jossa ei ole mitään vikaa. Hörhöjä ei pidä uskoa, täyttä paskaa alusta loppuun. Ilmasto ei muutu varsinkaan fossiilisten käytöstä, mutta ruoka maapallolta loppuu, jos ei hiilidioksidia saada lisättyä ilmakehään, ja tämä on faktaa. Jo kasvihuoneiden toimintaan tarvitsee lisätä hiilidioksidipitoisuutta luokkaa kaksikertaiseksi ilmakehään nähden. Tulevaisuuden ilmakehä tulisi sisältää hiilidioksidia siis noin 800-1000 ppm:n verran, jotta emme kuole ravinnon vähyyteen, ja metsät, kuten myös kasvikunta tuottaisi riittävästi happea.

Maapallon viljelysala kestää enää noin neljän miljardin ihmisen lisäyksen, ja olemassa olevien ja tulevien peltojen on tuotettava entistä enemmän ruokaa, joka toimii vain lisähiilen avulla. Vihreiden motto on, väestöä on vähennettävä, vaikka väkivallan keinoin, ja jos joku tukee ruoantuotannon vähentämistä, toimii massamurhaajien ohjeiden mukaan.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#29

Näin on, kasvit tuottavat happea lähtökohtaisesti vain omiin tarpeisiinsa, ja ylimääräinen päätyy sekä biomassan hajoamiseen mikrobien avulla ja ilmekehään mm. nisäkkäiden käyttöön. Kukaan ei tunnu olevan huolissaan mahdollisesti happikatastrofista, joka on vain muutaman prosentin päässä. Suurin hapen kuluttaja, kuten hiilidioksidin tuottaja on maapallon mikrobimassa, jossa ihminen on vain kyytiläinen. Jääkauden jälkeinen maailma on lämmennyt luonnollisten voimien seurauksena. Hiilidioksidin vähäinenkin vähentäminen voi johtaa hyperhappikatastrofiin, eli ihmishengillä leikkiminen olisi julistettava massamurhan suunnitelmaksi, jota vihreät nyt ajavat takaa.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#33

Juuri näin, lisäksi olisi mainittava se, että uhraamme miljardeja lannoitteiden valmistamiseen, kun voisimme hyvin käyttää vaikka merivettä, murtovesiä lannoitteeksi maataloudessa. Merivesi sisältää kaikki tarpeelliset hivenaineet, mitä ihminenkin tarvitsee, jodista seleeniin ym. ym. Miksi tuhlata energiaa joutavaan, kuten myös hiilidioksidia tulisi lisätä reippaasti kasvun parantamiseksi. Myös ihminen sisältää hiiltä, eli jostain fossiilista alun perin kotoisin, kaikki hiili ovat jopa biljoonia vuosia vanhaa, luoja yksin tietää. Ilman hiilisiltoja ihmisen rakenteista meistä yksikään ei seisoisi sekunnin murto-osaa, haihtuisi taivaan tuuliin. Hiilen olemassa olo mahdollistaa elämän maapallolla.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#38

Itämeren tulevaisuuden kannalta, pitäisi alkaa kehittämään ajatusta rakentaa yhtenäistä merenalaista jätevesiverkostoa suurimmista kaupungeista Atlantin kuumalle mannerlaattojen saumalle, jossa sekä kuumat laavavirrat että paine muodostaisi hiilihydraattivalumista sedimenttejä. Näin saataisiin Itämeren kuormitus ja happipitoisuudet kohtuulliselle tasolle. Samaa ajatusta voisi kehittää mm. tiheästi asutulle Välimeren maihin ja niiden jätevesiongelmille. Pitää muistaa, että samalla paitsi puhdistuu vesistö, se lisää kalakantaa ja ennen kaikkea Atlantin syvyyksissä paine pitää hiilidioksidin ja metaanit kurissa. Myös Qattaran syvänkö kannattaa toteuttaa, koska alueena pinta-ala on luokkaa 18 tuhatta nelikilometriä, jossa haihtumisen seurauksena suolaantuvaa vettä voidaan paitsi suolakaivostoiminnalla poistaa, niin suolaantuvaa vettä voi siirrellä pois alueelta vastaavan kaltaisilla putkistoilla aurinkovoimalla vaikka Punaiseen mereen, ja näin Qattaran syvänkö hyödyttää monin tavoin.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#43

Juuri näin, mm. Pohjameren alue on vanhaa manneraluetta ja varsin matalaa. Veden vaihtaminen heikon transpolaarisen kierron merialueella on hankalaa ilman järeitä suunnitelmia. Sedimenttejä kyllä syvään Atlantin altaaseen mahtuu miljooniksi vuosiksi, ja paine pitää hiilidioksidin kurissa tuhansien metrien syvyydellä.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#48

Näin on, kyllä niitä toimintalupia puhdistamattomia jätevesiä laskeville yrityksille on luvassa helposti Suomeen, kuten akkutehdas Haminaan, muka vihreää siirtymää tukemaan, mutta vihreys lisää edelleen Itämeren kuormitusta. Koskaan ei ryhdytä tekemään realistisia toimenpiteitä Itämeren pelastamiseksi. Pitäisi pyrkiä tekemään sellaisia toimia, joka auttaa pahimpienkin skenaarioiden toteutuessa, eli saasteita ei saada vähennettyä, ja Itämerestä muodostuu ennen pitkää mikrobeja kuhiseva sakka-allas.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#30

Tänään oli Saksan pääuutisissa kl. 16.00 Sari Essayah alusta 1.30.

https://www.tagesschau.de/multimedia/sendung/tagesschau/ts-63352.html

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#34

Onkohan Ylellä? Sarin näköiseksi tehty ihminen Siskonpeti-ohjelman kokoomusjuhlissa jossa Salminen rääky punkkia – eli YLE:n sairas ”huumori” (jonka me kustannamme) on YLE:n pääsisältöä – asiat ja faktat vääristellään jne.
ARTO! Delegoi kansalaisaloite yle-veron vähentämiseen/poistoon – YLE ei tarvi kuin KAKSI tv-asemaa, Miksi tämä asia ei etene?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#42

ei halaistua sanaa siitä että Suomen ministeri paikalla ja haastateltu pääuutisiin. Mitähän se Sari sanoi?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#32

Nyt ne on todennut, että ruokohelpe on liki hiilineutraali kasvualustakäytössä, no ei tietenkään ole hiilineutraalia nähnytkään. Kaikki käytetty ruokohelpe hajoaa hapettuessaan käytön jälkeen, hiilidioksidiksi tai metaaniksi.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#37

Neuroottinen vihreys on kuin pohjaton typeryyden tynnyri. Maapallo on ensisijaisesti kasvihuone, joka tuottaa eläinkunnan tarvitseman ravinnon ruokaketjuineen, kuten myös hapen. Kaikki tuo lähtee hiilidioksidin ja veden kierrosta. Kun kerran kosketaan hiilidioksidiin, niin se on eläinkunnan, kuten myös kasvikunnan loppu, jossa kierto alkaa pienimmistä isompaan, eli meristä mantereille, niin kauan, kuin valoa, vettä ja lämpöä riittää. Maapallon keskilämmöt ovat vaihdelleet kymmenistä asteista jopa tuhansiin asteisiin historian aikana, joten nyt ei eletä mitään poikkeuksellisia aikoja, lukuun ottamatta väestön varaamaa pinta-alaa, joka on rakennettu kasvikunnan kustannuksella.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#8

Kannattaa mielummin maksaa se 25 000/mamu, kun ottaa niitä tänne.
Saavat perheenyhdistämisellä kymmenkertaisen määrän tulijoita ja mitä rikoksia tulevat tekemään Suomessa. Meille riittää omat murhaajat ja rikolliset.
Muslimimaat hoitakoot itse tulijansa. Me kristityt hoidamme omamme.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#18

”Kannattaa mielummin maksaa se 25 000/mamu”
Eikä kannata koska tuokin vain tehostaa heidän lisääntymistä aiheuttaen myös sen, että mamuja tulee Suomeen ja muihin kehittyneisiin maihin. Paljon parempi olisi ottaa kuolemantuomio takaisin käyttöön, sitten jakaa kuolemantuomioita niille mamuille jotka tulevat Suomeen tekemään vakavia rikoksia. Vain ikuisesti lapsiksi jääneet ihmiset ovat sitä mieltä että kaikki elämä on arvokasta, eikä edes vakavaa rikollista(esim. murhaaja, väkivaltainen varastelija) saa eliminoida pois maailmasta.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#26

Luitko ylläolevan kirjoituksen?

EU-paktin solidaarisuuslauseke merkitsee sitä, että a) joko otat maahanmuuttajia tai b) maksat 25 000 euroa per maahantulija.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#11

Säilytän sinuun mielelläni sadan kilometrin hajuraon.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#19

Se sopii hyvin, mene vaikka toiselle puolelle maapalloa, jossa piereksit Tyynenmeren roskapyörykässä itseksesi.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Vihainen
#15

PYSY LUUKKANEN PEKASUKSEN REHTORINA, SIELLÄ MUNAUKSIASI EI EHKÄ HUOMATA! TYNKKYNEN JA PELTOKANGAS PETTIVÄT TEUVON, EI YHTÄÄN ÄÄNTÄN SELKÄÄNPUUKOTTAJILLE.
SAMA MENO JATKUU KUIN EDUSKUNTAVAALEISSA.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#24

Sääli on sairautta – Teuvolla on ollut hyvä mutta aika siirtyä..

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#2

Mikko Paunion blogi/facebook kertoo suoraan missä mennään.
Suomi on NIIN mätä vihervasemmiston muovaama suuruudenhulluutta poteva ja saatanan hyppysissä tuhoamassa kaiken hyvän mille ihminen voisi perustaa elämänsä. Seuraukset kertovat puolestaan.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#12

Paunio, LMAO, kas kun ei Peppi Pitkätossu 😭.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#23

trolli ei tykkää että Paunion nimeä edes mainitaan.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#3

Arto Luukkanen on hyvä ehdokas EU-vaaleissa ensi kesänä.

Ehdottomasti kannattaa käydä äänestämässä.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#13

Niin kannattaa, muttei toki Luukkasta.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#20

Haittaavaa tuo lystikäs huumori, saman tapainen kuin Stubbilla. Eihän siinä mitään vikaa sinänsä mutta jotenkin pistää miettii.. Ja Luukanen: keväällä laihduttaminen miehille varsinkin helpointa. JÄTÄ roskaruoka pois! !!!
Tein kerran treffit tyypin kans 3 vkon päähän, mies sellanen tyypill pullero. 3 vkon kuluttua en tuntenut miestä: 10 kg pois, turvotus naamalta veks… ja ihan eri mies.. Hämmennykseni oli jotain mitä vastaavaa en ikinä ennen kokenu

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#27

Oliko Sebastian?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#14

Ei kannata äänestää PETOSsuomalaisia, varsinkaan Luukkasta!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#4

Tulevissa eu vaaleissa on tärkeintä saada käännettyä nykyisen vihervasemmistomafian terrori. Vihreät ja sossut ovat pahimpia mamuttajia.
Onneksi Keski-Euroopassa puhaltaa tuoreet tuulet ja näihin persläpimaista tuleviin, ”paremman elintason metsästäjiin” on kyllästytty.
Eli toivoa on ja Suomessa JOKAISEN perussuomalaisen on käytävä äänensä antamassa tulevissa vaaleissa.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#10

Tässä (peitelty) kuva afganistanilaisesta ”kirurgista”, joka teurasti 3 kiinalaisnaista Wienissä.
Kumma, kun Suomen mediassa ei kerrota tekijän taustoja?

ASIATINNEN ERSTOCHEN
Frauenmorde: Ebadullah wollte einfach nur töten

https://www.krone.at/3267423

Missä Nasima Razmyarin kommentit? Yleensähän sieltä tulee moittimista perussuomalaisia kohtaan.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Kabulin koukkunokka
Vihainen
#21

Razmyar arvostelee Rydmania.
Sdp:n Razmyar arvostelee Rydmanin ulostuloja – ”Aivan kammottavaa kieltä”
https://www.is.fi/politiikka/art-2000010236829.html

Mutta, kun afgaani tappaa 3 naista Itävallassa, ei kuulu mitään.
On sitä sosiaalidemokratiaa.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Olavi Koskela
#5

On sanottava stop, tai se on sitten hyvästi EU, pitäkää saatanat tunkkinne! Tuohon puliveivaukseen ei tule suostua millään tavalla tai ehdoilla.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#9

Näin, kun me suomalaiset saamme tarpeeksemme, niin EU puliveivaukset loppuvat meidän osalta, sen päättää kansa vaaleissa, ja tämä kannattaa myös päättäjien ottaa huomioon. Me kansa olemme päättäjien palkan maksajia. Jo omasta markasta luopuminen kohtalokkain seurauksin ei ole unohtunut, kuten ei sosialistien muutkaan kansainvälisetkin munaukset. Mitäpä ääliöpoliitikot kuultelisivatkaan, muita kuin toisia ääliöpoliitikoita?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ilmastokiima syöksee taloutemme tuhoon
#17

Juuri näin, markasta luopuminen johti suoraan velkavuoreen, jota ei vieläkään julkisesti ja avoimesti tunnusteta. Valtiolla ei ole nyt työkaluja säädellä suhteellisen inflatorista taloutta, johon on mätkäisty vielä ns. ilmastonmuutoksen aiheuttamat kulut, jotka ovat hirvittäviä energiamenoja ja tappaa kilpailukykymme.

Meillä olisi täysi oikeus käyttää myös halpaa kivihiiltä ja valmistaa siitä puhtaita polttoaineita ja kaasua, mm. keittiökaasua, joka kelpaa nimensä mukaan vaikka keittiökäyttöön, niin puhdasta se on. Ilmastokiimainen elämänmuoto on tullut jäädäkseen, ja se ei tiedä hyvää maamme taloudelle, ei todellakaan.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#22

Mitä järkeä on kommentoida omia tekstejään? Varsinkin jos kärsii tautofobiasta.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#28

Vai oikein tautofobia.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#31

Näin on, nyt kannattaisi keskittyä ratkomaan vaikka velkafobian syitä, ay-liikkeen toimien sopimattomuus euroaikaan. Viherfobia on täysin ymmärrettävää talouden kannalta, jossa ilmasto ei ole muuttumassa ihmisen toimin, kuten polaaripyörre ja vaikka Saharan hiekat punertavat myös pohjolan ilmakehän, planetaaristen ilmakehän liikkeiden vuoksi. Magneettikentän vaikutukset rautapitoisten ilmakehän pölyjen liike ja vaikutukset ovat monituhat kertaiset säihin ja lämpötiloihin hiilidioksidiin verrattuna, mutta näistä ei puhuta juurikaan mitään. Hiekkapartikkeleita seilaa ilmakehässä jopa runsain mitoin pohjoisen Atlantin yllä, ja luoteisen Afrikan päällä jopa 1255 mikrogrammaa kuutiometrillä. Amazon alueelle hiekkaa virtaa luokkaa 140 miljoonaa tonnia vuositasolla ilmavirtauksissa. Viime yönä pilvinen taivas oli punaisena hiekan seurauksena Helsingin seudulla. Jopa Tyynenmeren yläpuolella leijailee Saharan mutta myös muiden aavikoiden hiekkaa merkittäviä määriä.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#35

Euroajan suurin riski oli ja on juurikin ay-liike, joka tuskin sopeutuisi edes oikeasti ilmaisiin aterioihin, lisää pitäisi vaatia.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#40

Osa hajoita ja hallitse politiikkaa. Unelmana EU liittovaltio.
Kunhan Venäjä vielä kunnostautuu lisää niin nähdään EU-mummon hampaiden pitokyky.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#47

Varmaa on, että EU repii suomimummon tekaritkin suusta ja tuhkat pesästä. Mitä jää Suomesta jäljelle eu muhinoinnin jälkeen, tuskin muuta kuin helvetin korkea velkakasa. Ikävää, että Suomen kansallismielisyys on kuihtunut kuin kukkakimppu valtiontalouden haudalla.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#36

Näin on, yleisesti ilmatieteessä ei ymmärretä, subatomisten aurinkotuulen tuomien hiukkasten vaikutusta ilmakehän lämpöihin ja vaikka tämän hetken runsaaseen salamointiin, jossa taas kerran tehdään ilmaston lämpenemiseen liitetty ilmiö. Tuohan ei tietenkään ole suoraan mitenkään lämpötiloihin riippuvainen ilmiö, ja näin kumuloituva ilmiö ihmisen aiheuttama lämpeneminen, ei lähellekään sitä. Positiivisesti varautuneet aurinkotuulen hiukkaset, 95% protoneja, varaavat ilmakehän hiukkaset, myös hiekkapölyt, jotka aika ajoin runsastuvat ilmakehän liikkeiden mukaan, ja muodostavat voimakkaita varautuneita hiukkaspilviä, jotka runsastavat salamointia, siis täysin luonnollinen ilmiö, ei mitään tekemistä ilmakehän CO2 pitoisuuksilla. Heikkokuntoinen maapallon magneettikenttä on suoraan osa ongelmaa, ja siinä akselin asennonmuutos merkittävä osatekijä.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#39

Näin on, siellä ilmatieteenlaitoksella on väkeä kuin broilerikanalassa, mutta tiedemiehiä sinne ei ole kertynyt, eli joutava lihava laitos pelkkään sonnan jauhamiseen ilmaston kehityksestä. Sitra, Yle ja ilmatieteenlaitokset voidaan hyvin saneerata, ja hyväksyä laitoksiin vain huipputiedemiehet, niin laitokset taso saadaan nimensä veroiseksi.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#44

Sitran voi purkaa vaikka välittömästi, pelkkä juhlarahasto ja politiikkojen eläkeparkkitalo, muut laitokset laihdutettava tarpeen ja järjen avulla.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#50

Katainen tarvii suojatyöpaikkansa ja komentokeskuksen osana hajoita ja hallitse systeemiä

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#45

Juuri näin, jos poliitikot eivät uskalla koskea näihin laitoksiin, jotka ovat turhia, velkaantumisen edes hidastuminen on mahdoton yhtälö. Poliitikoilta odotetaan rohkeutta tehdä myös vaikuttavia päätöksiä.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#49

Turhaa virkamiesarmeijaa tai paperinpyörittäjää, on vähennettävä vähintään luokkaa 30 000 henkeä, sisältäen suuripalkkaiset byrokratiassa rypeviä johtajat. Lisäksi on lopetettava turhat organisaatiot, näistä kaikista muodostuu valtaosa maamme velkaantumisesta. Sama koskee kuntien joutavaa byrokratiaa, jota voidaan tehdä yhteisesti tai keskitetysti vaikka etätyönä, ja laittaa rahat palvelujen kehittämiseen ja ylläpitoon, kun kerta kulut, valtion osuudet maksetaan verovaroista.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#51

Entäs THL?
Tutkijoita, tutkijoita?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#52

Harkinnan mukaan. Tutkijoita tarvitaan, mutta mitään lepokoteja tuollakaan ei hyödytä pitää yllä. Tehokkuus tulee olla ohjurina kaikessa valtion yllä pidettävässä toiminnassa.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#53

Suurimmat lääketieteelliset keksinnöt historiassa on tehty yksityisten tutkimuslaitosten toimesta, siinä kannustimena toimii tulokset ja siitä saatava hyöty.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#54

Lääketehtaat tekevät aktiivisesti töitä kaiken aikaa oleviin ja mahdollisesti tuleviin tautiepidemioiden taltuttamiseen apunaan maailman laajuinen lääkärikenttä. Suomessa on sosiaali- ja terveysministeriö, joka järkevästi ajatellen pitäisi korvata muut poliittiset organisaatiot ja jolla pitäisi olla asiantuntemusta riittävästi lausuntojen antamiseen epidemioiden aikoina, tai sitten ministeriö on miehitetty väärällä porukalla. Yksityisille tutkimuslaitoksille voi sen sijaan antaa toimeksiantoja ja tukea yllättävien tilanteita varten, valmiit tehokkaat organisaatiot.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Tyytyväinen
#55

No niin, tulihan se sieltä:
THL aloittaa muutosneuvottelut – henkilöstövähennys jopa 15 prosenttia nykyisestä henkilökunnasta
Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksesta kerrotaan, että sen määrärahat ja menot ovat olleet vuosia epätasapainossa.
https://yle.fi/a/74-20076823

Rastatukat ja mamututkijat vaarassa?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#41

Ilmakehässä on tälläkin hetkellä luokkaa miljardeja tonneja hiekkaa, joka näkyy satelliittiseurannasta, kantautunut jopa eteläisten valtamerien ylle.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#46

Näin on, sattumalta polaaripyörre siirtää hiekkaa Afrikasta arktiselle vyöhykkeelle, joten ei pidä ihmetellä enempää luonnon oikkuja. Barentsinmeren pitoisuudet ovat luokkaa 52 mikrogrammaa/kuutiometrille, kun esim. Suomessa on noin 1 mikrogramma/kuutiometri pitoisuus.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000