Perussuomalaiset

Arto Luukkanen

Avoin kirje Johanna Korhoselle

Hyvää naistenpäivää Johanna!

Olet varmaan samaa mieltä siitä on hyvä muistaa naisten tärkeää roolia yhteiskunnassa ja maailmassa. Naiset ja äidit kantavat tätä maata omilla hartioillaan ja nostavat uusia sukupolvia eteenpäin.

**

Rohkenen kirjoittaa Sinulle siksi, että näin sinut perjantaina 6 päivä maaliskuuta YLE:n pressiklubilla. Penäsit perussuomalaisilta hyviä tapoja ja sivistystä.

Haluaisin vastata sinulle muutamalla rivillä – ystävällisesti, sivistyneesti ja hyvien tapojen mukaisesti.

**

Ensiksi, millä ihmeen moraalisilla lihaksilla Sinä ja puolustamasi eliitti oikein puhutte?

Oletteko te tavalliselle kansalle jonkinlainen eettinen johtotähti? Asia lienee päinvastoin. Kansa lukee joka päivä uutisia siitä miten eliitin jäsenet sekoittavat omat ja yhteiset edut? Toimittajat ovat tässä mukana pelissä; he syövät yhteiseltä lautaselta ja harmillisen moni heistä palvelee eliittiä kritiikittömyydellä.

Hyvänä esimerkkinä oli taannoinen MOT-ohjelma, jossa juhlittiin ps-puolueeseen tyytymättömien kaunaa. Ohjelmassa ei kerrottu näiden ihmisten taustoja vaan ne jätettiin harkitusti kertomatta. Journalismi myi itsensä.

Median tehtävä ei helppo. Olisi oltava tasapuolinen ja kriittinen mutta se on kivuliasta. Toimittajiin vaikutetaan ja heitä manipuloidaan; heitä lennätetään Lappiin, illallisille, cocktailtilaisuuksiin, teatteriin. He eivät sylje lasiin. Ulospäin näyttää siltä, että media on tottelevainen ja sylikoiramaisen serviili. Kaikki eivät onneksi ole.

Ei ole siten ihme, että kansan mielestä suomalainen media ja eliitti dirigeeraa yhteisessä vapaa-matkustaja luokassa. He matkustavat junassa jota se halveksittu ja tavallinen kansa raahaa perässään. Minusta näyttää, että Sinä Johanna olet siellä paremmalla puolella. Ja nyt sitten penäät kansalta parempia tapoja.

**

Toiseksi, haastan Sinut Johanna arvioimaan argumenttiesi perusteita. Arvostelet Soinia ja perussuomalaisia ts. arvostelet samalla sitä väkeä, joka äänesti heitä.

Kertoisitko hyvä Johanna meille tavallisille tallaajille ja lottokansalle seuraavan asian: millä perusteella eliitti tai toimittajat ovat parempitapaisia tai sivistyneempiä kuin se tavallinen kansa?

Onko esimerkiksi oikein, että joku poliitikko nuoruudessaan tai myöhemmin salpaa sokealta tien ja kiusaa koulukavereitaan, ei kerro työhaastattelussa koko totuutta, pahoinpitelee ihmisiä, ajaa niiden päältä ym.

Olet Johanna varmaan samaa mieltä, että nämä esimerkit ovat huonoja. Niitä ei kannata seurata. Kannattaa seurata vain Suomen lakia, Isoa Kirjaa ja hyvien tapojen opasta.

Näistä kaikista voi löytää sen johtoajatuksen, että toista ei kannata tuomita ja halveksia vain poliittisen alkuperän takia.

Melskaamisesi osoittaa sen, että sinä Johanna itse asiassa halveksit sitä kättä, joka on kasvattanut sinut, ruokkinut sinut ja kouluttanut sinut. Olet saanut sen tavallisen kansan känsäisten kourien kustantaman koulutuksen mutta toimit heitä vastaan.

Onneksi Johanna hyvä – demokratiaa ei voi mollata. Demokratiassa nyt on vain näin, että kansa pääsee äänestämään siinä ja se on nyt päättänyt äänestää ihan tavallisia rosoisia ja arpisia ihmisiä – perussuomalaisia.

Olen pahoillani, jos tavallisen kansan rosoisuus loukkaa Sinua ja olet menettänyt luottamuksesi kansaan.

Olet samassa pulassa kuin aikoinaan Itä-Saksassa oltiin vuonna 1953 kesäkuun 17 pnä. Silloin Itä-Saksan kansannousun aikana kirjailijaliiton sihteeri jakoi lentolehtisiä, joissa kerrottiin kansan menettäneen hallituksen luottamuksen. Propagandalehtisen mukaan ainoa keino oli saada se takaisin tekemällä kaksin verroin työtä. Bertold Brecht kerran totesi: ”…eikö olisi yksinkertaisempaa hajottaa kansa ja valita uusi tilalle?”

Kaipaisitko Sinäkin Johanna uutta kansaa?

Arto Luukkanen

Järvenpää

www.artoluukkanen.com

ps. Kiitos vielä Loviisan ja Myrskylän ps-väki. Oli loistavat toritapahtumat.

Meno on mukavata: https://www.youtube.com/watch?v=c2hBU4rJ3l8

pps. tälle Karrille pitää antaa kiitokset ilmaisesta mainoksesta. Etenkin kun ne Karrin argumentit olivat niin suloiset. Kt. http://karritanninen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/189171-arto-luukkasen-itku…

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


3 kommenttia
Persut ei persettä myy
#1

Ensin ihmetelin Miten Timo Soini lähti yleensäkkään tuollaiseeen ohjelmaa kun 3 sdp kommunistia vastaan soini suorassa lähetyksessä.
Soini näytti politikon taitonsa ja puheen lahjat ja pärjäsi huippu hyvin siitä huolimatta siinä ja koko homma kääntyi Timon eduksi.

Tuossa oli taas osoitus minkä takia Suomen kansan pitää vaatia että yle pitää lopettaa !!!! Ei ole oikein että pakkoverolla pidetään tuollaista SDP:n propakanda organisaatiota pystyssä !

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Joosua
Hämmentynyt
#2

Eikös Johanna Korhonen oikein, ymmärrä, ettei pitäisi lähteä valtamedian, mukana lallattamaan, vaan ottaa selvää PerusS toiminnasta/ajatuksista.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#3

Suomenruotsalainen eliitti on korruptoinut koko oikeusjärjestelmämmekin, kansa maksaa, eliitti ei:

”Apulaisoikeusasiamies Maija Sakslin on salannut osan Liechtensteinin veronkiertotapausta koskevaa päätöstään. HS:n tietojen mukaan salaamista pyysi Verohallinto.

Poistetut tiedot ovat Verohallinnon kannalta kiusallisia. Ne kertovat, että viraston sisällä on ollut epäilyjä sen omien toimien tehokkuuden suhteen.

Sakslin antoi päätöksensä joulukuussa 2014. Siinä hän totesi, että Verohallinto toimi lainvastaisesti tutkiessaan Liechtensteiniin varoja piilottaneiden suomalaisten toimintaa.

Sakslinin mielestä näille määrätyt veronkorotukset olivat tavanomaisempia lievempiä ja asian tutkinta vei tarpeettoman kauan.

Liechtensteinin tapaus nousi esiin, kun Suomen verottaja sai osana kansainvälistä tietojenvaihtoa tietoja neljästätoista suomalaisesta, jotka olivat kätkeneet verottajan ulottumiin varoja 50–60 miljoonaa euroa.

HS on uutisoinut, että kiinnijääneiden joukossa ovat muiden muassa vuorineuvos Casimir Ehrnrooth sekä kahvia ja mausteita myymällä rikastuneen Pauligin suvun edustaja Bertel Paulig.

Kesällä 2013 korkein oikeus linjasi, että veronkorotus on rangaistus. Samasta asiasta ei voida tuomita ihmistä kahdesti niin sanotun ”ne bis in idem” -periaatteen mukaan.

Linjauksen myötä muissa tapauksissa ei voitu enää tehdä rikostutkintaa.

”Korkeimman oikeuden ratkaisu vei mahdollisuudet tehdä tapauksissa enää tutkintapyyntöjä. Uudenmaan perintäyksikön asianvalvoja teki 5.8.2013 kolmetoista ’ei toimenpiteitä’ -päätöstä”, päätöksen salatussa osassa todetaan.”

lähde:hs

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000