Perussuomalaiset

Arno Westerholm

PUOLUE TARVITSEE VAHVAA JOHTAJAA!

Hyvät puoluetoverit!

Perussuomalaisen puolueen puoluekokous, jossa valitaan uusi puheenjohtajisto sekä puoluesihteeri pidetään Tampereella 12-13.08. Ennakkoilmoittautumisen määräpäivä on 15.06. Myös jälki-ilmoittautuminen kokouspaikalla on mahdollista. 

Koska ennakkoilmoittautuminen päättyy lähiaikoina, ilmoitan että hyvin todennäköisesti asetun ehdokkaaksi koskien puolueen toista/kolmatta varapuheenjohtajuutta. Virallistan ehdokkuuteni juhannuksen jälkeen, kun olen ensin ehtinyt huolella perehtyä valmistuneeseen hallitusohjelmaan.

Allekirjoittanut ei ole kiinni kansanedustajan, aluevaltuutetun tai kunnanvaltuutetun tehtävässä, joten jos puolueen jäsenistö antaa äänestyksessä mandaatin varapuheenjohtajuuteen pystyn täydellä panoksella keskittymään puolueen johtoon sekä tärkeimpiin poliittisiin agendoihin joiden täytäntöönpanoon tulen päättäväisesti pyrkimään.

Kolmena tärkeimpänä asiana katson Perussuomalaisen puolueen eheyttämisen vahvaksi, yhtenäiseksi, kansallismieliseksi puolueeksi. Nykyisellään puolueessamme on vaarallisen paljon sisäänpäin lämpeneviä, valta-aseman saaneita ryhmittymiä, jotka enemmän hajoittavat kuin yhdistävät puoluettamme. Hyväveliverkostot ja kaikenlainen pelkästään oman edun tavoittelu on saatava kirkettyä. Meidän on aina yksittäisestä rivijäsenestä puheenjohtajiin saakka edistettävä puolueen, ideologian ja isänmaan etua! 

Puolueen ajatuspaja Suomen Perusta julkaisi 24.02.23 kirjoittamani, lähes neljäsataa sivuisen metsästys,- riistanhoito- ja metsäpoliittisen teoksen. Teos on luettavissa nettiversiona hakusanalla ”Metsästyskirja” sekä se löytyy myös allekirjoittaneen haastatteluineen osoiteesta www.suomenperusta.fi.

Minulla on hyvän juridiikan osaamisen lisäksi 30 vuoden kokemus ammattiriistanhoidosta, metsästyksestä ja metsätaloudesta. Edellä esittämäni meriitit muodostavat kombinaation jolla vakavaan katastrofaaliseen tilaan ajautunut kyseinen politiikan sara saadaan järjestykseen ja noudattamaan luonnon lainalaisuuksiin perustuvaa suomalaista, ikiaikaista, vanhakantaista metsästysperinnettä. Lähes kaikki riistanhoitoon, metsästykseen ja maa- ja metsätalouteen liittyvät ongelmat ovat ratkaistavissa ilman Euroopaan Unionin asioihin puuttumista. Tarvitaan vain selkärankaista, periksiantamatonta, asiantuntevaa ja vahvaa johtajuutta! On muistettava, että edellä mainitsemani asiakokonaisuudet koskettavat suoraan kaikkia suomalaisia metsästäjiä/riistanhoitajia, metsä- ja maataloudenharjoittajia, ammattikalastajia sekä koko ajan laajenevan susivaara-alueen asukkaita. Epäsuorasti aihealue koskettaa koko kansaamme. Lisäksi vallitsevassa tilanteesssa on maastamme löydettävä säästökohteita ja niitä löytyy viherpolitisoituneista organisaatiosta noin puolen miljardin verran vuodessa.

Kirjoitin pyynnöstä Metsästyskirjaani pohjautuvan, kahdeksansivuisen muistion hallitusneuvottelijoille. Allekirjoittaneella on ”ketun vaisto” ja vahva tuntemukseni on se, että asiat eivät etene Metsästyskirjan ja siihen liittyvän muistion mukaisesti. Oudoksun lähtökohteisesti jo sitä, että minua ei ole kutsuttu asiantuntijaksi kyseistä alaa valmistelevaan työryhmään vaikka koko hallitusneuvottelujen aikana on kuultu tuhansia asiantuntijoita, joiden monen asiantuntijuus on poliittisesti kyseenalainen. Uskon, että yhdelläkään hallitusneuvotteluihin osallistuvalla puolueella ei ole laajempia näkemyseroja kirjoittamani Metsästyskirjan suhteen. Nyt jos koskaan on todellinen momentum saadaa asiat järjestykseen. Sanon kuitenkin suoraan, että uskon monen viherpolitisoituneen organisaation vaikuttaneen myös oheista politiikan saraa koskeviin neuvotteluihin. Näkemykseni johtamisesta ilmenee hyvin Metsästyskirjan neljännessä luvussa.

Omaan myös pitkän ammattiupseeriuran. Puolustusvoimien ylin johto on ja monien vuosikymmenten ajan naivisti uskonut pysyvään rauhantilaan. Tämä on mahdollistanut vasemmistoliberaalin, curling tyylisen syväjohtamisopin leviämisen armeijaamme ja muuttumisen ainoaksi käytettäväksi johtamisopiksi. Syväjohtamisoppi perustuu puhtaaseen illuusioon ja on johtanut kurin, järjestyksen ja ammattitaidon romahtamisen sillä varusmiesjohtajilta on simputuksen pelossa poistettu käytännössä kaikki valtaoikeudet. Syväjohtamisaikakaudella varusmiespalveluksen käyneet ja myöhemmin ammattiupseerikoulutukseen hakeutuneet henkilöt valmistuvat nykyisellään lähtökohtaisesti valjastettuna pelolla koskie selkeitä käskyjä sekä kuria ja järjestystä. Väärinkäsitysten välttämiseksi painotan, että en hyväksy simputusta missään muodossa. Rehti mutta kova kuri on kuitenkin täysin eri asia kuin simputus. Vanhat sanonnat pitävät edelleen paikkaansa; ”kuri on kovaa vain kurittomille” sekä ”hiki säästää verta”!

Sinisilmäisyys kenraalikunnassamme näkyy myös vähäisten resurssien budjetoinnissa. Vain yhtenä esimerkkinä tuon esille erittäin kalliit kuljetushelikopterihankinnat. Kyseisiä kopterihankintoja perusteltiin operatiivisten joukkojen nopeaan siirtämiseen. On muistettava, että kuljetuskopterit tarvitsevat sodassa taisteluhelikopterit suojaamaan miehistökuljetuksia. Missä ovat taisteluhelikopterit? Kyseessä oli puhtaasti rauhanturvaamisoperaatiohin hankittu kalusto vaikka edelleenkin Suomen taistelevien joukkojen koulutus ja materiaali on lainsäädännöllisesti ensimmäinen prioriteetti.

Olen varoittanut julkisesti jo muun muassa vuonna 2008, että armeijamme harhakupla on puhkaistava itse tai pahimmassa tilanteessa vieras armeija tekee sen. Varoitukset ovat kaikuneet kuuroille korville. Kenraalikuntamme heräsi todellisuuteen vasta Venäjän käynnistettyä suurhyökkäys Ukrainaan. Armeijamme sisäiset ongelmat on hahmotettava ja ratkaistava!

Jos ja kun virallistan ehdokkuuteni Perussuomalaisen puolueen varapuheenjohtajavaaleissa, tulen kirjoittamaan oheisselle blogisivulle tarkemmat ja laajemmat poliittiset teesini.

Hyvät puoluetoverit! Kaikki jotka haluavat osallistua aktiivisemmin tulevaan vaalikamppanjaani voivat olla yhteydessä sähköpostitse: westerholm.metsa@gmail.com. Julkisempaan levitykseen tarkoitettu sähköpostiosoitteeni on: westerholm.politiikka@gmail.com. Toivon kaikkien kannattajieni välittävän informaatiota eteenpäin!

Osallistu keskusteluun!


36 kommenttia
Nimetön
#1

Puolue tarvitsee oikeastaan vahvaa johtoryhmää, vahvalla johtajalla on paha kaiku.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

EI VAIHTOON!
Iloinen
#5

Meillä on asiallinen, jämäkkä, suoraselkäinen, suorasanainen ja edustava puheenjohtaja!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#10

Suoraselkäinen johtaja kuuntelee muitakin, kun Suomenuutiset purkivat väestön kuuntelemisen mekanismin, kommentoinnin. Eräänlaista vahvaa johtamista yksikössä.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#15

Kaipaat ilmeisesti kaikenlaisen paskan heittämistä kommenteissa? Tuo on sellaista paskanheittokeskustelua jota tullaan kohdentamaan muiden puolueiden kannattajien taholta. Puolueemme ei tuota tarvitse eikä kaipaa. Nykyinen käytäntö on erinomainen tapa julkaista uutista uutisen perään.

Jos kaipaat kommentointia, niin blogit ovat tuohon mainio väline. Etenkin, jos kaipailet paskan heittoa tuulettimeen. 😀

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#19

Vain on se paskanheittoa, jos nimellään ottaa kantaa väestön tärkeimpään, maamme talouden hoitoon. Johan nyt lykkäsit itse sontaa tuulettimeen.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Väestöä on kuunneltava
#20

Näin, ja yle on tehnyt tutkimuksen, jonka mukaan yle on luotettavin uutisten toimittaja. DDR:n pierut ne jaksaa haista. Kyllä asialliset omalla nimellään tai nimimerkillä, joiden taustat on toimituksen tiedossa, pitäisi ottaa tosissaan, tuleehan nuo mielipiteet kuitenkin vaikuttamaan seuraavassa vaalituloksessa. Väestön tuntoja on kuunneltava, muutoin hukka perii äänet.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ajatusten evoluutio seisahtunut
#25

Juuri näin, demokratiassa väestö on johtaja, ja poliitikot palvelijoita, joille maksetaan verovaroista palkkaa yhteisten asioiden hoitamisesta, ei yksinhallitsemisesta. Näitä yksinjohtajia näkee tälläkin hetkellä, esim. Venäjällä. Puolueenjohtajan tehtävä on koota ajatuksia, joita vaikkapa Suomessa on miljoonia, ei vain puolueiden yksinjohtajat, jotka voivat olla siis diktaattoreita. Poliittisilla päättäjillä tulee toimiakseen olla hermot kunnossa, ei bilettäjiä tai olla vain mannekiineina maailman markkinoilla. Kommentointi toimii parhaimmillaan kuin kuumemittari, mutta asialliset kommentit toimivat mieluummin antibioottina, kuin olla paskaa tuulettimeen. Jos väestö, tai paremminkin yksittäinen lehden toimittaja, ehkä maamme suurin puolue seuraavissa vaaleissa, ei kykene ymmärtämään demokratian kulmakiviä, vapaata mediaa, suuri potentiaali käyttää ja ketjuttaa äly väestön avulla laajaksi ajatusten evoluutioksi jää hyödyntämättä.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Viina viisasten ja tyhmien juoma
#28

Näin on, alkoholikin on turvallista, kunhan se ostetaan itse Alkosta, ei marketin hyllystä, vaikka kaupat olisivat vain metrien päässä toisistaan. Mitä helvetin väliä sillä on, ottaako alkoholin Alkon tai marketin hyllystä, ei mitään eroa. Sama se on Viron kävijälle tai laivamatkailijalle, ei sielläkään ole Alkon kassaneitiä, ja yleisimminkin maailmalla, Euroopan alueella viinakset voi ostaa maitokaupasta, siinä kuin maidonkin.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Alko on kusetuksista suurimpia
#30

Juuri näin, 1970-luvulla kossupullo maksoi Alko hyllyssä luokkaa reilut 40 markkaa, ja saksalaisessa maitokaupassa 16 suomalaisissa markoissa, joka ei siis ollut Saksan markkoja.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Oluet historiallista kulttuuria
#32

Viinaksista on tehty pyhä asia Suomessa, noitamaista lapsellista teennäistä myöhäispyhää, vaikka kyllä vaikka Rooman valtakunnan aikoina jo lutrasivat viinien kanssa, kymmeniä miljoonia litroja vuosittain. Sama se on kaljan kanssa, Saksassa kulttuuriin kuuluu oluiden valmistus, ja pajoja riittää, jotka työllistävät miljoonia ja vientikauppaa riittää, luetaan elintarvikkeiksi.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Poliitikoiden taustat esiin
#33

Näin, vain yksi viini Alkon valikoimasta kelpuutetaan maitokauppoihin prosenttimääränsä puolesta. Olisi mukava tietää, ketkä tämän hetken päättäjistä kuuluvat myös Alkon hallintoon, ja saavat palkkiot Alkon monopolin puolesta puhujana.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Viinit kauppoihin
#34

Onko Alko palkannut kätyreitä poliitikkojen joukosta oman monopolinsa vahvistamiseksi, herää kysymys. Viimeksi aikoinaan Alkon hallinnossa oli varsin tuttuja nimiä politiikan puolelta. Viinanpoltto Alkossa sopiikin hyvin monopolin perustaksi, onhan siinä osaltaan myös viljaturva kriisien varalta kyseessä. Peruspirtu käy kuitenkin vain harvalle muuhun kuin käsidesiin, mutta jo polttoaineisiin sopii.

Pirtu ei kuitenkaan ole sama, kuin vaikka ranskalainen viini, joka on monopolin turvaamisen vuoksi myytävä nimen omaan Alkosta, joka kauppana voi olla 50 kilometrin päässä, kun muualla maailmassa sen saa naapurimaitokaupasta.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#35

Niin, Alkon hallintoneuvosto on monille kansanedustajille tavoite, ja se saavutetaan, kunhan asiasta kuin asiasta ollaan Alkon monopolin puolesta puhujia.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#36

Se on täsmälleen näin, pyrkyrit puoltavat monopoleja oman etunsa laajentamiseksi, ja hyvien virkojen toivossa. Pahinta mahdollista korruptiota.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#22

Kovin vähän oli p,alla nimellä kommentoijia. Se paskan heitto tapahtuikin vailla omalla nimellä kommentointia.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#24

Kirjoitusvirhe paholainen pääsi sanaan jonka po. oikealla nimellä……

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Kokenut moniosaaja
#26

Kanadassa syntyy koko ajan lisää metsäpaloja, uusia, joka voidaan todeta satelliittiseurannan häkälähteistä selkeimmin. Viherterroristit ovat siis asialla, vaikka suurimpien metsäpalojen alueilla lämpötilat ovat tälläkin hetkellä luokkaa 14-15 C astetta, ja matalapaine alueita. Jos laitan tähän oman nimeni, kohta saa pelätä turvallisuutensa puolesta kaduilla. Itselleni ei makseta kirjoituksistani senttiäkään, mutta kirjoitukset voi auttaa monia ymmärtämään, missä ja miten maailmassa menee. Jos ei ilmaiset mielipiteet kelpaa, niin voihan niitä tehdä sitten nimellä maksua vastaan.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Suomesta löytyy osaajia
#29

Näin on, kuivat keväät, kun lumet ovat sulaneet ja havumetsien alustat kuivaneet, on viherterroristien toiminta aikaa. Lämpötiloista riippumatta, maasto saadaan syttymään. Meret ympäristössä ovat kylmiä myöhään kesään saakka, ja kosteutta ja sadepilviä ei muodostu, täysin luonnonmukaista. Vähemmän ilmastoterroristeja, vähemmän metsäpaloja. Suomessa metsäpalot ovat historiassa polttaneet metsät keskimäärin 300 vuoden välein, joten turha on syyttää ihmistä ikimetsien puutteesta, puullakin on elinkaarensa. Ilmastohihhuleihin uskominen ei lisää ikimetsiä, vain kaatuneet tai metsäpalojen tai tautien tuhoamat puusto tekee maamme puunjalostuksesta mahdotonta, josta on näyttöä mm. keskisestä Euroopasta, jossa mm. suomalaiset koneurakoitsijat tekevät töitä metsien hakkaamisesta tuholaisten jäljiltä. Puolue ja koko Suomi tarvitsee hallitusti vahvaa johtajaa, mutta yhteistyössä vahvan ja kokeneen johtoryhmän, jossa myös metsäosaaminen on avaintekijä maamme talouden suhteen.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Suomalaiset ääliöilmastoasiantuntijat
#31

Juuri näin, Hudsoninlahti mm. on vielä suurelta osin jäässä ja pohjoisilla osilla Kanadassa lumet vasta sulavat. Täytyy olla fakiiri idiootti, jos ei ymmärrä, mistä Pohjois-Kanadan kuivuus johtuu, ei helvetissä ainakaan ihmisen toimista. Itse asiassa alkaa ottamaan päähän Suomen pölkkypää asiantuntijoiden tietämättömyys ja ääliömäinen tyhmyys, joita lisäksi kommunistinen media jumaloi. Suuren mantereen keskisillä osilla vettä ei yksinkertaisesti ole haihtumaan, josta sadepilviä muodostuisi. Tämän ääliöilmastoterroristit tietävät, ja murhapoltot jatkunevat, kunnes nuo roistot on saatu telkkien taakse, mieluummin loppuiäkseen.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#11

Sellainen Perussuomalaisilla jo on, Riikka Purra.
Joka ajaa suomalaisten asiaa ja laittaa stopin kolmansien maiden onnenonkijoille ja lähettää nykyisetkin kotimaihinsa.
Suomi on suomalaisten maa.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#16

SUOMI ON SUOMALAISTEN MAA.

Suomi on maailman ainut suomenkielinen maa!

On korkea aika tunnustaa virallisesti maan pääkielen, suomen, asema kaikkia yhdistävänä kielenä.
Suomea kaikkien pitää opetella ja osata!

Pakkoruotsista on päästävä eroon!

Onko Purra tarpeeksi vahva johtaja, jotta pakkoruotsista päästäisiin eroon? Ei ole ainakaan toistaiseksi näyttänyt siltä.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#18

Ja kuka ennen Purraa on päässyt pakkoruotsista eroon?
Ei kukaan.
Nyt, kun rkp pyrkii hallitukseen, ei mitään tapahdu 4 vuoteen. Mutta hiljaa hyvä tulee.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#21

Vähintäänkin pakkoruotsin lakkautusta täytyy pitää jatkuvasti esillä.

Ei missään tapauksessa pakkoruotsittaja westerholmia puheenjohtajistoon.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Hämmentynyt
#23

Tuskin Westerholm mikään”pakkoruotsittaja on?Vaikkakin on Suomen-Ruotsalaista syntyperää.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#27

Onhan se kirjoittanut tännekin asiasta.
Haukkunut Suomalaisuuden liittoa ja suomalaisuusmiehiä.
Ja haukkunut persujen suomalaisuusohjelmaa.

Ei siis jää mitenkään arvailujen varaan: westerholm on pakkoruotsin tuputtaja ja kannattaja.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Iloinen
Tyytyväinen
#12

On on on!Mutta eihän Westerholm olekkaan tässävaiheessa”Pää Belcebuupiksi”pyrkimässä.Vaan toiseksi,tai kolmanneksi varapuheenjohtajaksi.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Iloinen
Tyytyväinen
#17

Siis tuo kommenttini oli vastaus nimimerkille=Ei vaihtoon.Joka kommentoi,että meillä on jo jämäkkä,suoraselkäinen,ja suorasanainen puheenjohtaja.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Iloinen
#14

Näkisin niin , että Arno on siinä oikeassa johtajan täytyykin olla jämäkkä ja vaativakin , siis kuri / järjestys olla pitää !!! Ei sinällään kylläkään nykysessä johtajassa ole haukkumista !?!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Utelias
Hämmentynyt
#2

Arno Westerholmin kaltainen henkilö,pitää ehdottomasti saada PS-puolueen johtoryhmään.Meillä on tuo”viherpolitiikka”saanut likaa sijaa monessa päättävässä instansissa mm.Luonnonvarakeskus=Luke.Tänään Luke julkaisi susiarvion tältä vuodelta.Ja niitä oli arvion mukaan maaliskuun lopussa n.310 kpl+kevään pentu tuotto,yhteisarvion ollessa hiukan yli 400 kpl.Susimäärä on kuulemma jatkanut kasvuaan?Sinänsä kummallista sillä Luke on aijemminkin ilmoittanut,että susia on joskus takavuosina ollut yli 300 kpl.Kummallisesti se susien määrä junnaa samoissa lukemissa,vuodesta toiseen?Todellinen määrä lienee ihan jotain muuta?Vaikkakin Lukelta kerrottiin,että epäilijöiden pitää esittää faktat,ja tutkimustiedot+dna-tulokset väittämiensä tueksi?Mutta arviohan se Lukenkin tutkimus vain on.Vaikka päivät pitkät paskoja keräilevät ja pöyhivät.Kaikilta yksilöiltä niitä ei kuitenkaan saada?!!!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#6

Suomen Luonnonsuojeluliitosta kajahtaa! ””Aika villiä tämä on” –
Luonnonsuojelupiiri kauhistelee vihreän
siirtymän vyöryä Pohjanmaalla
Luonnonsuojelupiiri pelkää, että
vauhdista kärsivät muun muassa luonnon
monimuotoisuus, hiilinielut sekä
joidenkin eläinten ja ihmisten
asuinsijat. Myös hankkeiden
suunnittelussa näkyy jo laadun
heikkeneminen.
Suomen luonnonsuojeluliiton Pohjanmaan
piiriä hirvittää se, millä vauhdilla ja
volyymillä alueelle suunnitellaan
vihreän siirtymän hankkeita.
Pohjanmaalla on Elinkeinoelämän
Keskusliiton laskelmien mukaan
suunniteltu noin 13 miljardin euron
edestä merituulipuistoja, vetytehtaita,
akkutehtaita sekä esimerkiksi biokaasu-
ja aurinkovoimahankkeita.”

Onko Luonnonsuojeluliitto vihreiden alajaosto ja onko kyseessä nyt ns. myöhäisheränneisyys meneillään olevaan politikointiin heräämässä vai mistä on kyse?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Hämmentynyt
Vihainen
#7

Hyvä Luken on faktoja,sun muita pyydellä yksityisiltä ihmisiltä.Kun itse rellestävät valtion/eli veronmaksajien rahoilla.Mistäpä yksityinen rahat tutkimuksiinsa riuhnasee???

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Arno Westerholm Luutnantti ammattiriistanhoitaja/metsästäjä metsätaloudenharjoittaja PS-poliitikko
Iloinen
#9

Hyvät puoluetoverit!
Olen aloittanut sääntömääräisten kannatuskorttien keräämisen. Jos olet kiinnostunut kannattamaan allekirjoittanutta toiseksi/kolmanneksi varapuheenjohtajaksi pyydän ystävällisesti ottamaan yhteyttä blogissa ilmoittamiin sähköpostiosoitteisiin. Toivon, että välitätte kannatuskorttien keräysinformaatiota eteenpäin.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#13

Ilmoita selkeästi kantasi pakkoruotsiin.

Kannatatko ruotsin muuttamista valinnaiskieleksi kouluissa?

Kai ymmärrät, että persujen enemmistö selkeästi kannattaa pakkoruotsin lakkauttamista?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#3

😂😂😂😂😂😂😂😂

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#8

Ooh ho hoh hoh hoh hoh ho,hoh ho ho,hoh hoh ho.Nauraen kuljen kuin kunigas mä oisin.Maantiellä herra oon,kirjavat vaiheeni kertoa jos voisin nauran kuutamoon,nauran kuutamoon.Aah ha hah hah hah hah ha,hah hah ha,hah ha ha.jne…. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 :)…….

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#4

Kerropa Arno miten ja mihin päättyi ura puolustusvoimissa.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000