Perussuomalaiset

Johanna Sirén-Kaplas

Sotatieteiden maisteri Teija Makkonen puolustaa Suomea

On harvinaista valmistua sotatieteiden maisteriksi suorittamatta varusmiespalvelusta ja käymättä kadettikoulua. Se osoittaa siviililtä poikkeuksellisen suurta kiinnostusta maanpuolustusta kohtaan.

Kadetit valmistuvat sotatieteiden kandidaateiksi, ja Teija Makkonen (PS) on siis sotatieteiden maisteri, ja Perussuomalaisten ehdokkaana nyt EU-vaaleissa. 

Varmaa on, että tuon koulutuksen saatuaan ihminen ymmärtää syvällisesti, miten Suomen puolustus toimii maassa, ilmassa, merellä Рja EU:ssa!

Puolustus on Suomelle ykkösasia myös EU:ssa. Myös yksi NATO:n päämajoista on Brysselissä.

Suomen itäraja ja muut Suomen ulkorajat ovat prioriteetti numero yksi sekä nyt että jatkossa. Siksi EU:ssa pitää olla Suomesta joku, joka ymmärtää tämän ja kaikki muut maanpuolustukselliset näkökohdat. 

Holtittoman maahantunkeutumisen on loputtava!

Ja huoltovarmuuden edellytykset on pidettävä kunnossa! #maatalous

Ympäristöhumpan aika on ohi. Nyt keskitytään maanpuolustukseen. 

Maatalous, metsät, pohjavedet, kallioperät, yleinen omavaraisuus, suomalaiset ihmiset itse Рpuolustettavaa riittää!

√Ą√§nest√§n mielell√§ni Brysseliin sotatieteiden maisterin ja hallintotieteiden kandidaatin, joka kykenee hahmottamaan EU:n toimintaa Suomen puolustuksen n√§k√∂kulmasta – eik√§ putoa vuosisatoja juonittelua harjoittaneiden Keski-Euroopan hovien juonitteluihin.

Jo Jussi Halla-ahon presidentinvaalikampanjan aikoihin vaikutti siltä, että vanhemmat suomalaiset miehet aikovat äänestää Perussuomalaisten Teija Makkosta EU-vaaleissa

Päivystin silloin Kampissa Perussuomalaisten kontilla useampana päivänä, ja sain jutella suomalaisten kanssa.

Luonnollisesti puhuttiin Jussi Halla-ahosta, mutta kyllä, puhuttiin myös Teija Makkosesta. Oli kiinnostavaa, että keskustelijat itse, omasta aloitteestaan ottivat hänen EU-vaaliehdokkuutensa esille.

Aloin tarkkailla tilannetta

Seurasin vierestä, miten Teija Makkonen näkyy ja toimii. 

Jonkun verran olin seurannut tilannetta jo eduskuntavaalien aikana. 

En ole ihan varma siitä, kohdeltiinko kaunista, nuorta naista eduskuntavaaliehdokkuuden aikana rehdisti jokaisessa paneelikeskustelussa. Kaunis, nuori ja älykäs nainen nimittäin saattaa herättää myös kateutta. 

Mutta eipä Teija Makkonen ole antanut tämän haitata. Ja siksi toisekseen, mitä väliä, jos vanhat viisaat miehet kuitenkin kannattavat häntä?

”Two of a kind, move like one”

Kontti Kampissa, vaalivalvojaiset ja nyt viimeksi Suomen Pankin luona, Johan Vilhelm Snellmanin patsaan juurella pidetty puhe. Olen stalkannut Makkosta huolella, ja hyvin hän vetää!

Makkosen selustaa turvaa Team Makkonen, puoliso ja lapset, jotka ovat täysillä mukana vaalityössä. 

Ihan tulee mieleen yhden James Bond -elokuvan tunnusbiisi ”All Time High”. Siin√§ on sanat ”two of a kind, move like one”. Yht√§ t√§ydellisesti ja sataprosenttisesti Makkosella vaikuttaisi olevan puolisonsa tuki poliittisella urallaan.¬†

Hyvä!

Puolison tuki on tärkeää, sillä venyminen välillä Suomi-Belgia edellyttää hyvän fyysisen kunnon lisäksi paljon pitkäpinnaisuutta Рmyös tukijoukoilta.

Brysseliin kannattaa äänestää nuoria ja hyväkuntoisia

Brysselin hehtaarihallissa kilometrikäytävät edellyttävät hyvää kuntoa. Se paikka on ihan oikeasti kunnon laukkarata!

Suomen etu edellyttää, että Brysselin juonista pääsevät perille nimenomaan nuoret, joiden käsiin Suomi jää, kun vanhoista aika jättää.

Siksi mainitsen tässä samassa yhteydessä Perussuomalaisen Nuorison hallitukseen kuuluvan Nanna Väätäisen, joka myös on ehdolla EU-vaaleissa.

Sattumalta osuimme Väätäisen kanssa kohdakkain maanpuolustuskurssilla, jossa ryynättiin pitkin maita ja metsiä.

Väätäinen otti heti aluksi kahvipöydässä reippaasti aloitteen käsiinsä, ja ehdotti, että esittäytyisimme kaikki toisillemme Рja niinhän me teimme.

Seuraavana päivänä pystytettiin puolijoukkuetelttoja, joissa yövyttiin. Sitten oli vuorossa pyöräilyä räntäsateessa ja ampumaharjoitukset. 

Väätäinen selvisi näistä hyvin! 

Varmasti hän selviäisi hyvin myös Brysselissä!

Iloitsen myös siitä, että EU-konkari Pirkko Ruohonen-Lerner on ehdokkaana. Hän on jaksanut-jaksanut EU:ssa, ja on yhä hyvässä kunnossa!

On Suomen etu, että mahdollisimman moni perussuomalainen äänestää nyt näissä vaaleissa! Olipa ehdokas sitten kuka hyvänsä perussuomalaisten ehdokkaista.

√Ą√§nest√§minen on nyt v√§hint√§, mit√§ siviilit voivat Suomen hyv√§ksi tehd√§!!

Ei anneta EU:n jyrätä meitä!