Perussuomalaiset

Jarmo Hussi

Tampereen natsinysset

Tampereella on natsinyssejä. Ollut jo monta vuotta. Woke media eikä Merja Kyllönenkään ole viitsinyt kansaa valistaa, joten tehtävä jää jälleen minulle. Pesuetta bussien penkkeihin Ylöjärvellä ja Tampereella, uutisoi MTV jo 2016. Nämä natsisymbolit ovat saaneet olla rauhassa ilman kohua. Miksi?

Kuten kaikki eivät tiedä, kyseinen kuosi kuuluu Finlaysonin valikoimiin, ja löytyy mm. pussilakanaseteissä. On se hyvä uusnatsin kellahtaa illan päätteeksi ylivaltaa huokuvien pesukarhujen syleilyyn. Finlayson siis kauppaa avoimesti natsikuvastoa. Finlayson on tamperelainen yritys. 

Pysytään edelleen Tampereella. Edellinen pääministeri oli Tampereelta. Sosialistista aatetta tunnustava Sanna Marin. Keväällä hän kävi Ukrainassa kansallissosialistista aatetta tunnustaneen hautajaisissa. Eipä näyttänyt mediaa kiinnostavan ajojahdin vertaa. Miksi?

Ei varmaan senkään jälkeen kun kerron Marinin toimineen kaupunginvaltuuston puheenjohtajana vuosina 2013-2017, jolloin natsikuvastoa ilmestyi liikennelaitoksen penkkeihin. Vetäkää tästä johtopäätökset kuka on promonnut natsikuvastoa ja jolla on yhteyksiä äärioikeistoon. Minkä sortin sosialisti Marin on.

Vaadin Finlaysonia ja Tamperetta boikottiin. Finlaysonia sen vuoksi että myy natsikuvastoa, ja Tamperetta sen takia että levittää kuvastoa omissa liikennevälineissään. Ei väliä jos kuosit on vaihdettu. Natsismin synti ei vanhene. Myös Marinin tuoreet yhteydet äärioikeistoon on käytävä läpi.

Perussuomalainen puolue voi myös toimia. Peruuttakaamme puoluekokous Tampereella. Kun Finlayson-boikotti, Tampere-boikotti ja Marin-ajojahti alkavat, ei puolue voi mennä maineensa tahranneeseen kaupunkiin pitämään kokousta. Toisin kuin RKP, tuo Freudenthalilaista rotuoppia vaaliva rasistipuolue. Perussuomalaisten on myös viipymättä vaadittava tieto RKP:ltä yhäkö se jakaa Freudenthal-mitalia. Suomessa ei saa olla tilaa pesukarhun kuville tai rasistisen rotutieteilijän nimeä kantavalle mitalille.