Perussuomalaiset

Jarmo Hussi

Kongressi esittää FBI:n johtajan pidättämistä

Edustajainhuoneen republikaanijohtaja James Comer esittää FBI:n johtajan Christopher Wrayn pidättämistä. Syynä esitykseen on kongressin halventaminen. FBI on toistuvasti kieltäytynyt luovuttamasta tietoja presidentti Joe Bidenin perheen liiketoimista. Syynä pyyntöön ovat tiedot sopimuksista joista ovat kertoneet Hunter Bidenin aiempi liikekumppani Anthony Bobulinski, joka vahvisti Hunter Bidenin kannettavalta löytyneiden tietojen liikesopimuksista pitävän paikkansa.

Kyseinen kannettava on ollut FBI:n hallussa useita vuosia, mutta siitä huolimatta FBI ei ole saanut siitä ulos tietoja, eikä tunnu edes tietävän missäpäin FBI:tä se on. Rudy Giuliani sekä muut tahot joille on toimitettu kopiot kannettavan kovalevyn tiedostoista ovat kyenneet löytämään siitä raskauttavaa materiaalia.

Tuoreeltaan, enne viime presidentinvaaleja valtamedia kiirehti leimaamaan kovalevyn tiedot venäläiseksi disinformaatioksi. Tämän jälkeen osa medioista on peruutellut lausuntojaan. Media vetosi tuolloin eläköityneihin tiedustelujohtajiin jotka tukivat, näkemättä, disinformaatioväitettä.

Kovalevyn tiedostossa on kuvattu epäilyttäviä liikesuhteita sekä Bidenin perheen suorittamaa rahanpesua puhumattakaan Hunterin maksullisilta naisilta saamista palveluista sekä huumeiden käytöstä.

Koska tutkittavan sukunimi ei ole Trump eikä puoluekanta republikaani, jättänee täkäläinen valtamedia jälleen asian uutisoimatta. Republikaanit ovat syyttäneet FBI:tä politisoitumisesta ja että sitä käytetään demokraattien poliittisia vastustajia vastaan. Tämäkään ei ylitä uutiskynnystä. FBI:llä on ollut aiemminkin vaikeuksia useissa tapauksissa. Se ei edelleenkään osaa kertoa kuka on Ray Epps, ja miksi hän ei ole saanut tuomiota mellakkaan yllyttämisestä tammikuun kuudennen päivän tapauksista. Paljon pienemmästä on jaettu pitkiä tuomioita kuin mihin Epps syyllistyi.

On myös muistettavan Michiganin kuvernöörin Whitmerin kaappaussuunnitelma joka näyttää olleen pääasiassa FBI:n masinoima.