Perussuomalaiset

Jarmo Hussi

Kempele vs. Martha's Vineyard

Muistatteko Juha Sipilän noin seitsemän vuotta sitten syksyllä. Hän tapasi vastaanottokeskuksessa salskean seitsemäntoistavuotiaan Fahd Firasin ja lupasi tuolloin majoittaa ”pakolaisia” Kempeleen asuntoonsa. Lupaus meni täydestä suomalaista politiikkaa ja kulttuuria tuntemattomiin ulkomaalaisiin. Lupausta hehkutettiin kuin Sanna Marinia myöhempinä aikoina. Eiväthän ulkomaalaiset voineet tietää että kepu pettää aina. Lunastamatta jäi Sipilän lupaus, tiedä häntä kutsuiko Firas Sipilää edes kahdeksantoistavuotissynttäreilleen.

Kirjoitin aiemmin Martha’s Vineyardista joka, jos CNN:n toimittajaa on uskominen, on vihonviimeinen slummi koska sinne lentokoneella kuljetetut laittomat maahanmuuttajat ovat verrannollisia holokaustin uhreihin. Vineyardiin saapui 50 siirtolaista ja nyt 17 000 asukkaan paikkakunta on julistanut olevansa kriisissä.

Majatalossa ei löydy sijaa vaikka todennäköisesti tulijoissa on Jesus-nimisiäkin joukossa. Löytyiskö tilaa vaikkapa Obamilta? Kai yli 640 neliömetriin mahtuu muutama muukin kuin Michelle ja Barack. Jos katsotaan Vineyardin suurinta asuntokeskittymää Edgartownia, niin vuosina 1980-1999 rakennettiin 62 asuntoa joiden pinta-ala ylitti 370 neliömetriä. Sen jälkeen tahti kiristyi vaikka rakentaminen muuten väheni lähes puoleen. Tällä vuosituhannella 169 kämpän pinta ala on ylittänyt 370 neliömetriä. Eli ahtaasti tuolla slummialueella asuvat, eikä ole ihme ettei tilaa löydy. Hyvä että etupihan nurmikoille mahtuivat kyltit joissa toivotettiin kaikki, myös siirtolaiset tervetulleiksi. Taitaa kylttien toivotusten totuusarvo olla samaa luokkaa Sipilän lupauksen kanssa.

Vineyardin tapauksesta on tänään ollut hirveä haloo ja rutkutus Yhdysvalloissa kautta median, sen vasemmistolaisen. Sen sijaan koko Bidenin aikakautena ei ole löytynyt juttuja siitä onko Del Rio Teksasissa ollut kriisissä. 34 584 asukkaan kaupungissa pelkästään heinäkuussa on ollut 49 563 laitonta siirtolaista. Samalla tavalla kuin Vineyard myös muut demokraattipormestarien hallitsemat kaupungit kuten Washington DC, Chicago ja New York ovat menneet polvilleen vähäisestä määrästä laittomia siirtolaisia. Siis ei sillä tavalla polvilleen kuten heillä on ollut tapana ottaa BLM-miekkareissa vaan kauhea itku siitä että nyt siirtolaisten vastaanotto on venyttänyt kaupungin resurssit äärimmilleen.

Vielä ihmeellisempää on se että median mukaan niin bussikuljetukset kuin laittomien siirtolaisten lennättäminen on ihmisoikeusloukkaus kun sitä tekevät muut kuin Bidenin hallinto tai demokraatit. Esimerkkinä vaikkapa Teksasin El Paso, jonka demokraattipormestari Oscar Leeser teki kahden miljoonan dollarin sopimuksen laittomien siirtolaisten kuljettamisesta. Ei ongelmaa. Sen sijaan Teksasin kuvernöörin Greg Abbotin järjestämät kuljetukset ovat niitä holokaustiin verrattavia. 

Onneksi emme asu Yhdysvalloissa. Me saamme nauttia puolueettomasta mediasta ja tämänkin jutun olette saaneet lukea jo monesta suomalaisesta mediasta. Tuota, siis niin, mistä? Yle? MTV? HS? IS? IL?