Perussuomalaiset

Jarmo Hussi

Biden: fentanyyli luultua vaarattomampaa ja muita faktoja

Kiitos Joe Biden. Saamme jälleen uutta faktaa. Siitä ei ole epäilystäkään. Jos puhuisit höpöjä niin media, se joka väittää olevansa puolueeton, paljastaisi sen heti.

Koska tilanne on tämä niin johtopäätös on se että Joe on ollut jälleen valpas ja paljastanut disinformaatiota. Fentanyyli ei ole läheskään niin vaarallista kuin sen on väitetty olevan. Äskettäin pitämässään puheessa Biden kertoi viime vuoden elokuusta takavarikoidun yli 20 000 paunaa (9072 kg) fentanyyliä. Joen mukaan se riittää tappamaan jopa 1 000 jenkkiä. Siitäpä jokainen voi näppärästi laskea kuolettavan määrän olevan hieman yli yhdeksän kiloa per vainaa. Aiemmin tappavan annoksen väitettiin olevan kaksi milligrammaa.

Fentanyyli on paljon kesympää ainesta kuin tappava natriumkloridi. Sen tappava annos ihmisellä on puoli grammaa kiloa kohti. Satakiloiselle karjulle riittää siis 50 gramman annos. Kyseisen myrkyn kauppanimi on ruokasuola.

Taannoin Joe-setä kertoi Yhdysvalloissa olevan 54 osavaltiota. Onko kyse nyt siitä että Biden haluaa kilpailla Putinin kanssa ja on järjestänyt jossain päin maailmaa vapaat vaalit joissa on päätetty liittyä Yhdysvaltoihin. Miksi media ei ole täyttänyt taaskaan tehtäväänsä ja kertonut mitkä nämä uudet osavaltiot ovat.

Ei media ole viitsinyt uutisoida siitäkään että Bidenillä on syöpä. Putinin syövästä sen sijaan media on mielellään spekuloinut. Olisiko niin että jos Biden ei olisi kertonut asiasta media olisi spekuloinnin aloittanut?

Kun syöpä on käsitelty, miten on Bidenin astman kanssa? Sitä ei lääkärintarkastuksessa löytynyt joten täytyy ihmetellä median lisäksi onko Yhdysvalloissa kyvykkäitä lääkäreitäkään.

Olisiko jonkun, median laistaessa tehtävästään, kirjoitettava kirja jossa kerrotaan kuinka asiast todellisuudessa ovat. Minulla on sille jo valmiina nimikin. Pöllin siihen idean John Irwingiltä. Bidenin maailma.

Eilen oli kulunut kaksi vuotta kuudennen päivän hulinoista. Medialta riitti huomiota asialle. Kumma kyllä huomiota ei riittynyt toiselle päivämäärälle, 17 joulukuuta. Silloin tuli kuluneeksi kolme vuotta siitä kun FBI sai käsiinsä Hunter Bidenin kannettavan ja kovalevyt. Kolme vuotta eikä juurikaan tuloksia. Täytyy median lisäksi ihmetellä onko Yhdysvalloissa kyvykästä liittovaltion poliisiakaan.