Perussuomalaiset

Anne Vuori

Elämä puoluekokouksen jälkeen

Koskaan ei Perussuomalaiset ole olleet julkisuudessa niin paljon kuin nyt puoluekokouksen aikana ja sen jälkeen. Suurinta kohua ei sittenkään tainnut aiheuttaa puolueen puheenjohtajan valinta, vaan 20 kansanedustajan loikkaaminen perussuomalaisten eduskuntaryhmästä omaksi eduskuntaryhmäksi.

Olen itse yrittänyt käsitellä tapahtunutta ja ymmärtää kaikkea tätä. 20 kansanedustajaa joita olen vuosien mittaan kätellyt, tarjoillut kahvia, edustanut teltoilla antoivat tälläisen kiitoksen. Haluan uskoa, että tälle on jokin korkeampi tarkoitus jota ei meille tavallisille rivijäsenille kerrota.

Näiden päivien aikana olen ollut tukena jäsenistölle, jotka ovat huolestuneina ottaneet yhteyttä ja kertoneet omia tuntemuksiaan. Kysyneet neuvoa ja opastusta kysymykseen mitä nyt? Miten jatkossa? Näihin kysymyksiin on vain yksi vastaus, jatkamme kuten aikaisemminkin. Näymme kentällä samalla tavalla kuin aikaisemminkin olemme näkyneet. Teemme omaa politiikkaa puolueessa johon olemme liittyneet, niihin omiin arvoihin nojautuen kuten aikaisemminkin.

Olen saanut myös kyselyjä, jatkanko puolueen jäsenenä ja Helsingin Perussuomalaisten toiminnanjohtajana? Vastaukseni on, että tottakai jatkan. Olen liittynyt Perussuomalaisiin, jotta voin tehdä oman näköistäni politiikkaa Helsingissä. Toiminnanjohtajan tehtävään minulla on Helsingin jäsenistön ja toimivan hallituksen luottamus ja tätä luottamusta en riko.

Jäsenistö on valinnut itselleen uuden puheenjohtajiston ja sitä tulee kunnioittaa. Aina.

Tähän kirjoitukseen ei voi jättää kommentteja